Capitol 2

23.3K 871 23
                                    

Nu realizasera ca se intinsesera cu vorba, iar acum era aproape ora zece noapte si intunericul si linistea se asternusera in jurul lor. Insa dand sa se ridice Anastasia o prinse de mana si cu ochii inlacrimati isi ceru scuze si o lua la fuga, dar pana sa inteleaga sensul acelor cuvinte, un brat ii acoperi gura cu o batista umeda si cu alt brat era tinuta intr-o stransoare mult prea puternica si in cateva secunde totul incepu sa se intunece in jurul ei pana ce isi pierdu cunostinata.



In momentu in care isi deschise ochii, ignortand durerea puternica de cap, realiza ca nu putea sa observe nimic in jurul ei, insa putea deduce ca se afla probabil intr-un beci deoarece aerul era destul de rece si umed, insa in momentul in care vru sa se ridice de pe podeaua de beton mult prea rece pentru trupul ei fragil, realiza ca atat mainile si picioarele ii erau legate si in acel moment teama incepu sa o cuprinda facan-o sa se zbata pana ce isi creea singura rani cu catusele ce era legata. Incerca sa se controleze, sau mai bine zis sa isi controleze respiratia care datorita fricii ce o acaparase devenea din ce in ce mai sacadata pana ce nu se mai auzea nimic, pana ce si ea crezuse ca nu mai respira, dar un sobolan ce trecu rapid printre picioarelei inghetate o facu sa tipe cat o tineau plamanii si singurul lucru ce il mai auzi in afara de bataile navalnice ale inimii ei a fost propriul ecou. Acum incepuse sa isi dea seama ca nu era chear intrun beci, ca era intr-o hala, o cladire mai mare sau ceva in acest gent, insa isi opri brusc firul gandurilor cand auzi un raset masculin mult prea puternic si arogant si in secunda doi incremeni, parca nici sangele nu ii mai curgea prin vene, dar de un lucru fu sigura, nu era intuneric, ea era cea care era legata la ochi.

-Ce faci frumoaso? Cum a fost calatoria? Acea voce masculina o facu sa tresara violet cand realiza ca nu era la mai mult de cativa centimetri distanta de fata ei, si cu toate astea nu ii putea observa chipul celui ce o rapise. Singurul lucru ce il simtea era o combinatie puternica de wiski, parfum si tutun, combinatie ce deveni din ce in ce mai apasatoare in momentul in care barbatul incepu sa rada din nou, insa de data aceasta ii prinse barbia fetei si ii ridica capul in sus pentru a ii privi chipul inmarmurit de culoarea varului. Acea combinatie de mirosuri, o facea sa alunece intr-o transa hipnotica, o transa ce o atragea si ii dadea fiori pe sira spinarii, si cu toate ca propriai constiina ii tipa in creier "Shara revinoti..... este rapitorul tau, revinoti"inima io luase la galop. Scartaitul puternic al unei usi o facu sa revina la realiatea crunta si realizand ca inca avea barbia in mana barbatului necunoscut si se smuci rapid lovinduse cu capul de peretele din spatele ei, insa uita de durerea ce ii stabatu intreg capul cand vocea unui barbat rasuna "-Boss avem probleme!" , fiind urmata de sunetul puternic a unei injuraturi nedescifrabile si mai apoi a trei focuri de arma. In acele momente inlemni, ar fi preferat sa cada iarasi intr-un lesin adanc dar se pare ca propriul corp o trada si el, insa spre marea ei bucurie barbatul ce in urma cu cateva minute era la mica distanta de ea, parasi incapera ca un uragan. Ramasa singura in acea liniste apasatoare incepu sa ii adreseze intrebari propriei persoane "Cine sunt rapitorii? Cred ca au incurcat persoana? Dar daca nu? Ce vor? De ce ma aflu aici?...." si continua asa pana ce cazu intr-un somn adanc.

Doua brate puternice ii capturara talia fragila si acelasi miros imbatator ii invada narile, era acelasi barbat, o dezlegase si acum o cara in brate dar unde? Nu indrazni sa isi deschida ochii deoarece treama era mult mai puternica decat curiozitatea, prefera sa stea nemiscata cu toate ca simtea ochii barbatului ce se plimba pe ea de parca acea privire necunoscuta o ardea pana in adancul oaselor.

-Stiu ca esti treaza.... Poti sa deschizi ochii.

Atunci cand accepta sa ii asculte ordinele de ai deschide ramasa inmarmurita. Era un barbat la aproximativ 32 de ani, cu ochii de un maro inchis, mult prea inchis, trasaturi fine si foarte viril. Era barbatul ce il vazuse stand de vorba cu Anastasia. A ramas inmarmurita si tacuta pana in momentul in care simte cum este asezata pe un pat moale si abia cand el isi retage mainile si se propteste ca un stalp in fata ei, aceasta tresare violent si cu vocea tremurand-ui reuseste sa ingaime cateva silabe.

-Cine esti? Ce caut aici? Unde sunt? Stand nemiscat si sorbind-o din priviri ii raspunse relaxat

-Toate la timpul lor Shara. Totul la timpul lor.... Nu mai fi curioasa ca nu e bine, curiosii mor repede.

La auzul acestei expresii chipul ei incepu sa isi piarda din culoare si se uita la el plina de teama si cu ochii inlacrimati, incepuse sa ii fie teama pentru viata ei, ii era teama pentru ceea ce avea sa urmeze si ura faptul ca nu stia nimic, ii displacea sa se afle intro lume a necunoasterii, o lume necunoscuta.

-Pentru inceput eu sunt Carlo Bertoni, cel ce te-a rapit. Eu sunt seful aici si daca ti catusi de putin la viata ta te sfatuiesc sa faci ceea ce iti poruncesc.

-Si dac nu o sa fac? De ce sunt aic? Un tupeu necunoscut ii cuprinse intreg corpul si se simtea o alta persoana, simtea ca trebuie sa lupte pentru libertatea ei, dar asa cum venise la fel si disparu cand un hohot de ras aparu pe buzele barbatului.

-O sa afli in curand de ce esti aici, pana atunci asta e camera ta si tine cont de un lucru EU PUN INTREBARI AICI.

Ultimele patru cuvinte au fost rostite mult prea tare, si o facu pe Shara sa se infurie atat de tare la aroganta barbatului incat nu se mai putu controla si palma ei se intersecta violent cu chipul sau rasunand puternic in linistea camerei. Se simti triunfatoare doar pana ce ii zari privirea incruntata si plina de ura de parca ar fi vrut sa o sfasie. La vederea acestei imagini din fata ei vru sa o ia la fuga insa o mana a barbatului se infipte in parul ei si cealalta tine revolverul atintit spre tampla ei, si marai amenintator.

-Daca mai indrasmesti macar sa ridici mana spre mine jur ca iti zbor creierii in secunda urmatoare. Si ne mai apucand sa mai scoata vre-un sunet ca o palma ii lovi violent chipul facando sa cada in genunchi in fata lui. Daca da dracu sa incerci sa fugi te trimit eu direct in lumea celor drepti.

Si fara alte comentarii parasi camera lasan-o singura, inecandu-se in propriile lacrimi ce incepusera sa ii siroiasaca pe obraji. Dupa cateva ore in care isi facuse baie si isi pusese comprese cu apa rece peste obrazul acum invinetit si peste inchieturile jdrelite, statea imbracata intr-un halat pufos privind ingandurata pe fereastra ce dadea in curtea principala "De ce este atat de frumos si totusi atat de rau? Urasc sa ma aflu inchisa aici si totusi sa ma simt oarecum in siguranta... Parca asi cunoaste locu, ceva imi scapa, si totusi ce? E ceva foarte cunoscut in privelistea ce o am de la aceasta camera.... Acest peisaj... Aceasta.... Fotografiile!" Rostind acest cuvint atat de tare in capul ei, bucuroasa ca descoperise ceva, incepu sa alerge spre usa si dupa ce parasi camera o lua la goana pe scari in jos si cand ajunse la ultima treaprta ceva ii prinse cordonul halatului tragand cu putere si lasand-o doar in lenjerie intima. Cand se intoarse cu fata spre cel ce o dezbracase doar dintr-o miscare, tot sangele ii urca in obraji realizand ca era dezbracata in fata lui Carlo si ca amandoi stateau nemiscati unul in fata altuia. Insa mault mai rational si mai rapid decat ea o insfaca de brat si o trase cu brutalitate pana intr-o camera ce parea a fi biroul lui, si o izbi cu putere de primul perete ce ii iesi in cale si cu cealalta mana ii cuprinse barbia intre degete strangand destul de tare. Reusi sa isi risipeasca nervii si sa domoleasca stransoarea si abia acum isi dadu seama ca ea era aproape goala intre el si perete, isi muta privirea asupra ochilor ei ce ii atinteau hipnotizati pe ai lui si apoi si napusti buzele asupra alor ei intr-un sarut flamand. Shara se lasa purtata de val si isi abandona orice urma de ratiune atunci cand limba lui facea dragoste cu gura ei, insa realiza ceea ce facuse doar atunci cand Carlo se desparti brusc de ea si lovi cu pumnul in perete la doar cativa centimietri de capul acesteia, facand-o sa se crispeze.

SensualityWhere stories live. Discover now