Capitolul 4

18.1K 763 11
                                    

Acum nu mai intelegea apsolut nimic? Dc o voia dezbracata in camera lui? Si se lasa prada mainilor libidinoase ale barbatului, pana in momentul in care era in lenjerie intima si acesta incepu sa o pipaie.

-Nu te rog.... Oprestete.

Insa nu o asculta, gura lui poposind pe gatul ei, sarutand si muscand pofticios, iar mainile tinanduile strans pe ale ai, ne interesandul insa ca ochii celei de langa el ii erau inundati in lacrimi. Se opri cu un hohot de ras, aruncandui un halat cu care se inbraca in cea mai mare graba, insa nu apuca sa se bucure de caldura vestimentatiei ca barbatul o arunca in pat si dupa ce ii lega mainile cu catuse de dunga metalica a patului, parasi camera. Nu ramase mult asa, ca usa camerei se deschise brusc, facand-o sa tresara, era el, de data asta mult mai calm, cu parul zburlit datorita vantului ce sufla afara, si inbracat int-o pereche de pantaloni scurt si cu pieptul gol. Se uita la el hipnotizata, ii venea sa il atinga, dar pana sa faca vre-o miscare el se apropiedin doi pasi de marginea patului, si abia cand el ii atinsa vanataile din partea de sus a pulpei realiza ca halatul nu era inca legat. Atingerea fina ii provoca fiori in tot corpul, iar cand mana lui trecu la mangaieri mult mai senzuale un geamat de palcere iesi dingura ei. De parca ar fi fost o invitatie nerostita, Carlo se apleca deasupra ei si incepu sa o sarute pofticios, sa o deguste, in timp ce mainile lui deveneau din ce in ce mai cercetatoare si se plimbau pe abdomenul ei. O data ce si-a coborat buzele asupra gatului, femeia scoase un geamat si mai rasicat, facandul sa o doreasca, facndu-l sa vrea mai mult, insa isi revenii la realitate abia cand buzele lui se aflau in juzul sfarcului ei, facand-o sa geama de extaz.

-Deci sa inteleg ca iti place? Ca o vrei? Aceste cuvinte urmate de un hohot de ras o facu sa deschida ochii larg si sa il impinga de pe ea cu picioarele.

-Nenorocitule!

-Dar ce ai frumoaso? Nu iti place?

-Dami drumu de aici sau omoarama darcului o data. Te urasc!

-Esti sigura ca asta vrei? Si in momentul in care el scoase pistolul din sertar si il incarca, respiratia ei se opri brus. Da... nici eu nu credeam ca vrei sa mori.

-De ce ma ti aici?

-De ce vrei sa fugi?

-Pentru ca sunt satula... Pentru ca imi displace sa stau captiva, nu imi plac secretele si mai ales urasc sa stiu ca ma aflu sub acoperisul tau cand de fapt nu stiu daca ma vrei moarta sau vie....

Ultimele ei cuvinte il rascolira pana in adancul sufletului, ii era oare frica de el? Sau simtea aceasi dorinta sexuala? Aceste intrebari ii circulau prin minte facandul sa se simta slab,insa lasa gandurile sa treaca si o privi insistent dupa care ii desfacu catusele.

-Ai timp sa iti faci un dusi pana o sa iti aduca menajera haine curate. Daca incerci sa fugi nu mai scapi asa usor. O sa imi trimit oamenii intr-o ora sa te aduca la mine. Si iesi ca un uragan.

Trecuse o ora si deja era in drum spre biroul lui "Dupa ce ca e sexy mai e si punctual". Dupa ce isi facuse prea meritata baie, isi pieptanasa parul si il lasase sa se usuce in mod natural, si se imbracase cu blugii de culoare neagra si cu o camase alba foarte mulata si decoltata, insa se multumea si cu acestea decat cu halatul de mai devreme. De cum intra in birou il observa cum statea la fereastra cu paharul de wiski si cu trabucul in mana si se uita in gol, se intoarse brusc si ii facu semn sa se aseze pe scaunul din fata biroului.

-Ce vrei sa sti? Vocea lui era destul de apsenta, insa nu astepta o alta invitatie pentru ai pune intrebari

-De ce ma aflu aici? De unde ii cunosti pe parintii mei? Cine esti mai exact?

-Am sa iti raspund la toate intrebarile cu o povestire, insa daca incepi sa bocesti sau daca ma intrerupi, nu am sa mai continui nici odata.

Shara dadu afirmativ din cap, cu toate ca stomacul se staransese intr-un ghem si simtea ca ceea ce avea sa urmeze o sa ii intoarca lume cu susul in jos, ii erea teama dar cu toate astea ii facu semn sa inceapa povestirea.

-Totul a inceput in urma cu cinspreze ani cand tatal meu, seful mafiei Italiene a intrat in conflict cu tatal tau, seful mafiei Rusesti. Vru sa il contrazica, sa il intrerupa, dar prefera sa isi muste buza pana simti gustul metalic al sangelui. Tatal tau, ne-a pacalit cu o tona de cocaina si in timpul unor schimburi de focuri, unul din gloante mi-a ucis sora, iar din acea zi am jurat razbunare, insa speriat de ceea ce avea sa urmeze la atacat pe tatal meu pe strada, facndul si pe acesta sa isi piarda viata, apoi parasind Rusi impreuna cu mama ta si cu voi trei, devenind un fugar. Cand intr-un bun sfarsit l-am gasit, si am avut o mica conversatie, a preferat ca decat sa plateasca pretul sa vireze sub acele roti ale tirului distrugand o parte din familia. Intr-un bun sfarsit am haotarat sa imi fac dreptate si fara ca el sa fie in viata, doar trebuie sa imi recuperez banii pentru acea cocaina si trbuie sa imi si razbun familia.

-Dar tot nu inteleg? Ce legatura am eu cu asta? Ce caut aici?

-Parca am spus sa nu ma intrterupi! Vocea barbatului rasuna in linistea incaperii

-Dar.... Am crezut ca ai terminat?

-Nu am terminat printeso..... Pt ca acum este cea mai interesanta parte, acum ai sa afli de ce esti tu la mine. Pun ranjet o facu pe tanara femeie sa simta un fior pana in adancul oaselor. Deci cum spuneam.... Am hotarat sa il pedepsesc pe tatal tau chear daca el nu mai este in viata, iar razbunarea me consta in a te duce pe tine alaturi de celelalte prostitoate ale mele, de a te face una de a lor!

SensualityWhere stories live. Discover now