Κεφάλαιο 10

1.6K 95 14
                                    

''Μιχαλης POV''

Ειπα για αρχη να παω στο παλιο του σπιτι να δω μηπως ειναι εκει καποιος συγγενης του και ξερει που ειναι η τιποτα τετοιο. Ανεβηκα γρηγορα τα σκαλια της πολυκατοικιας που εμενε και πηγα στον 5ο οροφο. Χτυπησα το κουδουνι μια φορα, αλλα τιποτα. Το χτυπησα και δευτερη και ακουσα καποιον να λεει απο μεσα "Τωρααα ερχομαιι". Ανατριχιασα ολοκληρος. Ηταν ζωντανος ο μαλακας. Με το που ανοιξε την πορτα με κοιταξε με γουρλωμενα ματια και πηγε να την κλεισει αλλα τον προλαβα και μπηκα μεσα.

"Εισαι πολυ μεγαλος μαλακας τελικα" ειπα γελωντας ειρωνικα αφου ειχα καθησει στον καναπε και κοιταγα το πατωμα.

"Σου ειπαν τα κοριτσια?"

"Οχι ρε απλα ξυπνησα το πρωι και ειπα -χμμ ας ψαξω ολη την Αθηνα για τον νεκρο μας φιλο Νικο!"

"Μην το λες αυτο!"

"Γιατι ρε? Την αληθεια δεν λεω?"

"Σταματα."

"Αγορι μου τι θες? Νιωθεις και τυψεις μηπως?"

"Δεν μπορω να ακουω και να συζηταω για αυτο το θεμα τι δεν καταλαβαινεις?"

"Τι εκανες στο Μοναστηρακι εκεινη την μερα αχρηστε?"

"Βολτα."

"Μαλιστα... Και που μενεις τοσο καιρο?"

"Εδω..."

"Α εισαι τελειως μαλακας τελικα.... Κατσε τωρα δηλαδη εσυ αγορι μου εκανες τον πεθαμενο και ζουσες στο ιδιο σπιτι και εκοβες και καθημερινα βολτες στην Αθηνα? Αμα ειναι να κανεις την πουστια κανε την καλα... Τωρα αμα ξαναγινει η Αντα χρηστης τι θα κανουμε ρε? Την προηγουμενη φορα που εγινε εξαιτιας σου νομιζεις οτι ηταν καλα ρε μπασταρδε?"

"Τι ειχε γινει η Αντα?"

"Επαιρνε ναρκωτικα. Ηρωινη πως να στο πω.... Ή δεν ειχατε τετοια εκει κατω?"

"Σταματα να λες για αυτο γαμω το μου!"

"Γιατι ρε πουστη μου νιωθεις τυψεις?"

"Πως ειναι η Αντα?"

"Πριν μια βδομαδα στα καλυτερα της. Οταν τις συναντησες στο Μοναστηρακι ηταν ζωντανη νεκρη... Και δεν ηταν και η μονη απο οτι βλεπω... μετα την μερα που αργησαν 20 λεπτα στην Κηφησια και εφυγες δεν ξερω καν αν μπορει να περιγραφτει το πως θα ενιωθε εκεινη την ωρα ενας ανθρωπος. Σημερα στο σχολειο τους φοραγε τα ιδια ρουχα που φοραγε στην κηδεια σου. Γαμωτο δεν μπορω να το πιστεψω την εχεις καταστρεψει. Ρε φιλε φετος τις αρχες τις χρονιας συνελθε απο τον θανατο σου και τωρα που σε ξανα ειδε... Γιατι της το κανες αυτο? Δεν θα ξανα ειναι ποτε η ιδια γαμω... ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΛΑΚΑ!" φωναξα και ειχαγινει κοκκινος απο θυμο και ενιωσα να βουρκωνω καθως ελεγα το τι εχει κανει στην Αντα.

Η αρχή του τέλους {GW15}Where stories live. Discover now