15

6.3K 611 223
                                    

Summer Falter

Yazar: zuzuzu

Çeviri: minnikiniz

BÖLÜM 15

Kyungsoo yatağına nasıl geldiğini, üstünü başını nasıl değiştirdiğini ve uyumayı nasıl başardığını bilmiyordu. Tek bildiği, kalbinin fena hâlde acıdığıydı.

Dün gece yıkılmış olmalıydı.

Başına üşüşen görüntüleri durdurmak için gözlerini yumdu ama kalbi her şeyi bir acı şeklinde çoktan içine almıştı bile. Ve şimdi uyanık olduğundan, her şey sadece her zamankinden daha çok kötüleşmişti. Yüreğindeki acı dolu ritim sanki paramparça oluyormuş gibi zapt olunamıyordu ve parçaları diğer yarımlara, başka diğer yarımlara ve diğer başka yarımlara bölünüyordu, sanki sonsuzmuş gibi.

Başını kendi yatağının yanındaki yatağa çevirdi ve onu boş buldu. Dün gece tüm olanlara rağmen, yan tarafında genç adam olmaksızın uyanmak onu şaşırtmıştı aslında. Duygularını yatıştırmaya çalışarak ağır ağır iç çekti. Bu sanki bir halat çekme oyunu gibiydi. Tüm hayatı boyunca kendini, kendisini korumaya adamıştı ve bunda da oldukça iyiydi ama Jongin ileyken bütün direnci beyhudeydi. Dün gece onu durduramamıştı bile. Kafasını dahi toplayamıyordu. Sanki kendine duyduğu nefret ve vicdanı el birliğiyle tepesine çökmüş ve iyi bir mücadele bile ortaya koyamadan kolayca pes etmişti. Benliğinden fırlatıp atmak ve yok etmek istediği bir parça vardı çünkü Jongin sadece onun haysiyetine hakaret etmekle kalmamış, ona olabilecek en çirkin şekilde davranmıştı.

Ama o, genç adamı yaptığı şeyin saygısızlığından daha çok seviyordu ve tam da o anda, nasıl bir tavır takınması gerektiğini gerçekten bilmiyordu.

Gün gibi ortadaydı ki olanlardan sonra evlerinde durabilmesinin hiçbir yolu yoktu, bu yüzden toparlanmış ve doğruca en iyi arkadaşına gitmişti. Baekhyun kapıyı açtığı anda gözyaşları gözlerinden yuvarlanmış ve oracıkta panikleyerek çıldırmış gibi ona sıkıca sarılmıştı. Kyungsoo nereden başlayacağını bilmiyordu çünkü incinmişti ve mosmordu ancak aynı zamanda suçlanmayı hak ediyordu da. Baekhyun kaygıyla dolaptan eline geçen her şeyi çıkarıp Kyungsoo'ya ikram ediyordu ve Kyungsoo biliyordu ki bok gibi görünüyor olmalıydı. Baekhyun onun alışılageldiği gibi zor zamanlar geçirdiğini sanıyordu ama bilmediği şey şuydu ki işler bundan daha da beter bir hâl almıştı.

Kyungsoo çatlak bir zemin üstünde duruyor gibi hissediyor ve canı acıyordu çünkü Jongin, sırf bir kez yattılar diye onun hakkında asılsız iddialarda bulunuyor, gerçek olmadığı hâlde, onun hakkında birtakım şeytanca örnekler sallıyordu.

Baekhyun'a bundan bahsetmişti, diğer iğrenç detayları atlayarak.

"Birkaç günlüğüne burada kalabilir miyim?" Kyungsoo'nun sesi yanaklarını n. kez kurularken çatlamıştı. Kendini çoktan sakinleştirmesine rağmen, gözyaşları durmak bilmiyordu işte.

Onu sadece bir duvar saklayacağından sorusu kulağa komik gelebilirdi ama aslında fark yaratıyordu.

"Kalabilirsin." Baekhyun dudaklarını bastırdı. "Ama Chanyeol'ün gerçekten tuhaf gece alışkanlıkları var." (Ç.N: OSBİR Mİ ASILIYO ACABA)

"Bana fark etmez."

Sessiz bir an olmuştu. Baekhyun dostuna baktı ve yüzündeki perişanlık ile tükenmişliği fark ederken iç çekti.

"Artık pes mi ediyorsun?" O uzun sessizlikten sonra sordu.

"Hayır." Kyungsoo nasıl bu kadar çabuk cevap verebildiğini bilmiyordu ama yüreği, ağzı adına konuşmuştu. "Ben sadece..." İç çekti. "Bilmiyorum ki... Gerçekten yardımım oluyor mu?"

Summer Falter ★ [ÇEVİRİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin