4

9.5K 783 257
                                    

Summer Falter

Yazar: zuzuzu

Çeviri: minnikiniz

BÖLÜM 4

"Eee nasıldı?"

Baekhyun, yumurtasının sarı tarafını kahvaltı için hazırladığı kızarmış pirincin üzerine aktarıp ocağı kapatırken sordu. Kyungsoo içeri gireli daha birkaç saniye oluyordu ve nedense bu kanka sorgusunu çoktan bekliyordu. Çantasını masaya fırlatarak bir sandalyeye yığıldı ve cansız bir şekilde iç çekti.

"Tam bir hayal kırıklığıydı."

Baekhyun yemeği masaya koymadan önce bilmiş bilmiş kaşını kaldırıp bir sandalye çekerek oturuverdi. Kyungsoo'nun teninden tüten kasvete baktı ve varsayımlar anında yıldırım hızıyla zihninden geçti.

"Cık cık cık, bamya çüklünün teki olduğunu biliyordum." Ayıpladı.

Kyungsoo ona inanmaz bir bakış fırlattı. "Lanet olasıca harikaydı tamam mı? Harika olduğu için hayal kırıklığıydı." Başını küt diye sert ahşabın üzerine yüz üstü bıraktı.

"Oh."

Baekhyun tekrar konuşmadan önce birkaç saniye durdu. "Harika bir seks ha?"

"Hıhıı." Kyungsoo güçsüzce mırıldandı.

"Öyleyse çükü büyüktü?"

Kyungsoo göz ucuyla bakarak ona vurucu bir bakış attı.

"Dalga geçiyorum ya!"

Kyungsoo'nun Kai ile yaptığı 'harika bir seks'in ve ne zaman uyusa onunla ilgili gördüğü acımasız rüyaların üstesinden gelebilmesi 3 gününü almıştı. Kai'nin hayali, kafasında zarar görmüş porno kaseti gibi dönüp duruyordu ve bu korku filmi izlemenin sonuçlarından bile daha sarsıcıydı. O gece hissettiği duygular onu ele geçirmişti ve arkalarındaki kişi yanında olmasa bile onu güçsüzleştiriyordu, bu çok komikti.

Bu yüzden yaptığı şey, nadiren değilse, lügatinde hiç olmayan bir biçimde kendini çalışmaya vererek tüketmekti.

Birkaç gün sonra, onca fiziksel yorgunluğun ve sapıkça dikkatsizliklerin sayesinde veya muhtemelen sadece zamanla, onu unutmayı başarmıştı.

Bundan ayrı olarak, Kyungsoo'nun hayatı Baekhyun geçen hafta üniversitede müzikle ilgili bir kursa katıldığından beri giderek sıkıcılaşmıştı; bu, en yakın arkadaşının zamanının çoğunu yiyordu ve kendisinin boş zamanlarında Chanyeol ve onun normalin üstünde zekâsıyla uzlaşmasını sağlıyordu. Okulda mümkün olduğu kadar görünmez olmaya çalıştığından yeni arkadaşlar edinmek istemiyordu, bir bukalemun gibi, böylece tekrar erkek olma zamanı geldiğinde kimse fark etmeyecek veya sorular sormayacaktı ve her şey mezun olana kadar aynı okula devam etme planında yer alacaktı. Mükemmel.

Güzel bir günde Kyungsoo, Baekhyun o öğleden sonra bir kulüp etkinliği olmadığını ona söylediğinde çok mutluydu, böylece eve birlikte yürüyebileceklerdi. Daireleri yakın olmasına rağmen eve bir süredir yalnız dönüyordu. Üniversitenin avlusunda gerzek arkadaşı ile buluştuklarında, aceleyle kolunu Baekhyun'un dirseğine yüzünde kocaman, kalpli bir gülümsemeyle bağladı.

"Iyy, şu an yapışkan bir kız arkadaş gibi görünüyorsun!" Baekhyun ten temaslarına bakarak gösterdi.

Kyungsoo sevimli bir şekilde ufladı. "Özledim işte!"

"Öykk?" Baekhyun yineledikten sonra kıkırdadı. "Evet, ben de."

Okul kapısından dışarı henüz adım atmışlardı ki, Kyungsoo kalbini durduran bir şokla bir şey gördü, gözleri ötedeki tanıdık adam yüzünden genişlemişti.

Summer Falter ★ [ÇEVİRİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin