8. Chapter (No love)

277 23 4
                                    

„Nialle! Ty jsi se vrátil." Zaslechl jsem známý hlas Miininy kamarádky, když jsem za sebou zavíral dveře od ředitelny.

„J-jo." Řekl jsem zaskočeně. Nečekal jsem, že se tu ke mně bude někdo hlásit.

„Nechtěl by jsi někam po škole zajít?" zeptala se, chytla mě za paži  a táhla někam do neznáma.

„No-víš- já" začal jsem si něco vymýšlet, jen abych s ní nemusel někam jít.

„Musím tedy slíbil jsem rodičům, že..že si uklidím pokoj." A lepší výmluvu jsem si nemohl vymyslet? Ale ani bych se nedivil, kdyby tomu uvěřila, je to taková hloupá blondýna, ano to k ní opravdu sedí, nemá  mozek.

Nevěřícně se na mě podívala.

„Je ti osmnáct Nialle a-" chtěla něco říct, ale já jí přerušil.

„Bydlím u nich tak je musím poslouchat."

„Emily, Jade s Perrie, jsou u svých skříněk pojď rychle za nimi!" přiběhla nějaká hnědovláska a odtáhla jí ode mě pryč. „Tak třeba někdy jindy." Křikla a dál mě nevnímala.

Chudák Jade jestli tohle musí poslouchat každý den..

Z pohledu Jade

„Jade, Perrie!" křičely Emily s Bill, povzdechla jsem si, zandala své knihy do skříňky a podívala se na Perrie, taky nevypadala moc nadšeně. 

„Nevnímej je třeba odejdou." Šeptla mým směrem. „To děláme každý den a ani jednou to nezabralo." Uchechtla jsem se.

„Ahoj," řekli milým hlasem.

„No nazdar." Chytla jsem se s Perrie za ruku a šla s ní do třídy, snažila jsem se i nimi nedávat nějak moc do řeči, vím proč tu jsou chtějí být kamarádkami se ‚slavnou' Jade a Perrie, ale my nejsme blbý...a kamarádkami rozhodně nebudeme. Ještě před mě nenáviděli a uráželi mě.

„Nezajdeme někam po škole? Napadla mě třeba procházka nebo tak." Zeptala se Bill. „Nemáme čas, promiň" odsekla jí Pezz a já společně s ní zrychlila krok, abychom jim utekli.

„Po škole na mě počkej před školou." Rozloučila jsem se s Perrie a šla do své třídy.

Udělala jsem pár kroků a konečně jsem došla do své třídy. Ve třídě byl jen Louis s Eleanor. Jsem tu asi brzo. „Ahoj" pozdravila jsem je, okamžitě se do dostalo odpovědi.

„Jaké jste měl ráno?" sedla jsem si na své místo, vyndala jsem si učení a otočila se na ně.

„Jako vždy, nic nového co ty?" usmála se na mě Eleanor.

„To samé" uchechtla jsem se..ale pravdou je že dneska je nějaký divný den, všechno je stejné ale já se cítím jinak.

Ani ne po pěti minutách byla celá třída plná. Okolo mé lavice bylo tolik falešných lidi, kteří si hrají na něco jako kamarády. „Rozchod !" uslyšela jsem silný hlas učitelky. Žáci se okamžitě rozešli a já konečně mohla vidět učitelku s...Otevřela jsem pusu do kořán. Ne to není on! On měl zase odjet.

„Přivítejte zpátky Nialla." Ukázala učitelka na blonďáka stojící ho před celou třídou. Niall se usmál a sedl si na volné místo. Cestou narazil na pár pozdravů, já však svůj pozdrav nevyřkla. Byla jsem zmatená. Neměl tu být. Mě srdce narazilo. Moje nálada zmizela, nevěděla jsem co říct. Třešničkou na dortu bylo hlavě to, že to volné místo bylo přes uličku vedle mě.

Zavřela jsme pusu a nasadila kamennou tvář. I po tom roce, se mnou jeho přítomnost dělá divy. Rozhlédla jsem se po třídě, všichni vypadali nadšeně, byli rádi, že se jim vrátil kamarád. „Nialle nechtěl by jsi nám říct jaké to bylo v Irsku?" zeptala se učitelka. „A co by jste chtěli slyšet jaké to bylo učit se?" odpověděl a drze se ušklíbl. „No, byl jsi tam i přes prázdniny ne?" učitelka svraštila obočí.

„To ano, ale nic zajímavého to nebylo, party, brigáda, kámoši..a další takové věci, nebylo to nic jiného než tady." Pokrčil rameny.

(...) „Pezz, on si jen tak přišel do třídy a..a.." mluvila jsem nesrozumitelně a rozrušeně. „Klid sweetheart, nenavazoval s tebou oční kontakt, nemluvil s tebou, nevšímal si tě.. Už je to jen normální kluk." Snažila se mě Perrie uklidnit. „Radši přestaň bláznit, hele kdo jde."  Ukázala před nás. Hazz šel od svého auta přímo k nám. Dala jsem si obličej do dlaní a přestala na Nialla myslet. Podívala jsem se na Perrie a nasadila veliký úsměv.

„Ahoj lásko." Objala jsem Harryho a dala mu malou pusu. Pozdravil mě, ale hned poznal že se něco děje. „Jsi okay?" zeptal se.

„Ano" odpověděla jsem. „Půjdu s Perrie domu, musíme něco probrat k dalšímu vystoupení." Vymyslela jsem si, uvěřitelnou lež.

„Fajn, já myslel, že tě odvezu, ale když už máš něco naplánovaného.." usmál se, ale zklamání na ně bylo vidět. Nerada Harrymu lžu, ale myslím, že teď není dobrý nápad být s ním, byl by akorát naštvaný a žárlil by a navíc s ním nemůžu trávit veškerý můj volný čas, Perrie je moje kamarádka a já se jí chci věnovat, tak jako hudbě..Na konec přijdu k tomu názoru, že jsou kluci jen problémy.

„Tak si to užije." Zašeptal mi do ucha a políbil mě pod něj. Trošku jsem po tady tomhle gestu zčervenala. „Pá." Políbila jsem ho na jeho dokonalé rty a on odešel. Když už byl v dobré vzdálenosti od nás otočila jsem se s beznadějným obličejem na Pezz.

„Já to nezvládnu, nevím koho miluju." Postěžovala jsem si.

„Zase jsem do toho spadla, kdybys jen věděla, jak jsem se cítila, když vešel do třídy, motýlci mi poletovali v břiše, úplně jsem zapomněla  na Harryho. Jsem hrozný člověk!" sedla jsem si na schody před školou, Pezz si sedla vedle mě a položila svou ruku na má záda.

Usmála se „Každý si to někdy musel zažít a ty to zažívá právě teď. A pokud jsi se zase do Nialla zamilovala a víš, že k Harrymu nic necítíš, myslím, že víš koho si vybrat."

„Jak tohle můžeš říct? Já Harryho miluju, on tu pro mě byl když mě Niall opustil, ale z Nialla se mi jednoduše lámou kolena." Vysvětlila jsem jí. „A nebereš to náhodou tak , že to Harrymu dlužíš?"  vyhrkla, jako by to v sobě držela už delší dobu, a až teď mi to dokázala říct.

Otevřela jsem pusu do kořán. Do očí se mi nahrnuli slzy „Perrie, já ho miluju!" zavzlykala jsem.

„Koho?" zeptala se narovinu.

„Harryho." Vydechla jsem, ano miluju Harryho, ale co když to říkám jen, abych si to potvrdila?

„Opravdu?" chtěla se ujistit.

„Ano." Souhlasila jsem. Zadívala jsem se na odjíždějící auto, a kdo jiný v tom autě mohl sedět než Niall. On už je minulostí, teď mám Harryho a nebudu ho měnit, miluju ho a budu ho milovat!

Kam zase zmizela ta Jade? Jade, která žila jen pro Harryho? Je tu stále? Ano je, jen jí popletl hlavu jeden kluk, kluk, kterého milovala, ale toho kluka už nemiluje tak co řeší? Niall si jí nevšímá. Ani ji nepozdravil, už mezi nimi nic není. Oba už žijí svůj život. Potřebuji Harryho, potřebuji ho obejmout! Chci aby mi řekl, že je všechno v pořádku a, že mě miluje. Musím Nialla nechat Niallem a věnovat se sobě tak jak tomu bylo, než přijel ON. 

We're gonna stick together (SMDFL2) -(CZ)Where stories live. Discover now