2. Chapter (Welcome back)

403 26 6
                                    

„Harolde Edwarde Stylesi, okamžitě mi udělej tu snídani.!“ Flákla jsem Harryho, který ležel vedle mě a spokojeně spal, tedy až do teď. „Ani člověka tu nenechají vyspat.“ Ozval se ten nejkrásnější chraplák na světě.

„Taky ti přeju dobré ráno.“ Políbila jsem ho pod ucho. „Mam nápad co kdybys tu snídani udělala ty a já bych tě pak odměnil.“ Řekl do polštáře. „Haha, sranda byla, ale teď vážně. Kde je moje snídaně?“ zavrčela jsem.

„Žádná nebude.“ Nesouhlasil. Tohle je, ale proti mím plánům, je to jednoduché žádná snídaně, žádná odměna. Však on ještě bude prosit, aby mi tu snídani mohl udělat.  Stoupla jsem si a šla do koupelny, cítila jsem Harryho pohled, proto jsem se rozhodla zavrtět zadkem, taková malá provokace. Vím jak z toho Harry šílí. Zavřela jsem za sebou dveře a vydala se rovnou před zrcadlo ‚No ty vypadáš.‘ prolítlo mi hlavou. Udělala jsem si jednoduchý culík a vyšla z koupelny. Harry v posteli už nebyl. Vyhrála jsem. Zalehla jsem zpět do postele a už jen čekala než Hazz přijde. Zdá se, že celá rodina ještě spí a za to jsem i ráda..

Z pohledu Nialla

Je pěkné se zas po roce vracet do South Shields. Nemůžu uvěřit, že jsem tu nebyl rok. Je to jako deset let. Rok bez rodiny, bez kamarádů, bez všeho. Mluvil jsem se všema jen přes Skype jinak ne..tedy se všemi až na Jade. Naposledy jsem s ní mluvil když odjížděla do Londýna, od té doby jsem o ní měl zprávy jen z televize.

Je smutné, že až v Mullingaru jsem si uvědomil jak mi chybí a jakej jsem byl debil, že jsem jí nechal jít. Slyšel jsem, že teď chodí s Harrym, možná jsem divnej, ale jsem rád, že je šťastná a o to víc, že s Harrym.. Pořád si říkám, že to mohl být někdo horší, někdo kdo by jí chtěl jen využít. Na druhou stranu se mi nelíbí, že má přítele. Měla tu být volná.. pro mě.

Zastavil jsem s autem před naším domem, chvíli jsem ještě čekal než jsem vystoupil, podíval jsem se na mobil, který ležel vedle mě na sedačce, vzal jsem ho do ruky a začal jsem hledat v kontaktech číslo na Jade. Že bych jí znova kontaktoval? Konečně jsem narazil na její číslo. Ale co když se mnou nebude chtít mluvit? Co když si bude myslet, že jí chci jen využít. Zakroutil jsem hlavou a přejel její číslo. Narazil jsem na číslo Liama, zmáčkl jsem zelené tlačítko a přiložil si telefon k uchu. „Nazdar Nialle!“ ozvalo se v telefonu. „Ahoj..Liame.. ehm nechtěl by jsi někam zajít? Potřeboval bych s tebou mluvit.“ Odpověděl jsem.

„Jo, jasně tak..sejdeme se v baru na náměstí?“ otázal se.

„Okay, ve 3, čau.“ Usmál jsem se, což on vidět nemohl. „Čau.“ Poslední dobou jsou moje úsměvy až moc nucený.

S třemi taškami v ruce jsem šel k hlavním dveřím s těží jsem je otevřel a vstoupil. Je sobota takže rodiče nešli do práce. Zabouchl jsem dveře, položil jsem tašky na zem a šel do kuchyně, bylo mi jasný že zrovna snídají. „Mami? Tati?“ řekl jsem hlasitě, v chodbě to vonělo po nějakém mase, přišlo mi ale divné, že by mamka vařila už tak brzo ráno.

„Nialle!“ křikla mamka, která stála na židli a připevňovala velký plakát „Vítej zpátky Nialle“, připadal jsem si jako bych se vrátil z nějaké léčebny.

„Mysleli jsme, že přijedeš až na oběd.“ Objala mě a jako třešničku na dortu mi dala pusu na každou tvář.

„Klidně ještě můžu odjet a přijet, až na oběd. Pokud chceš.“ Zasmál jsem se.

„Pořád stejný vtipálek.“  Objal mě a poplácal po zádech. „No, to je snad jediná věc ve který jsem se nezměnil.“ Konstatoval jsem.

Z pohledu Jade

„Harry!“ svíjela jsem se pod jeho rukami, které mě lechtali. „Řekni jak moc mě miluješ, jak moc jsem pro tebe obětaví jak moc-“ „Miluju tě a to myslím, že stačí.“ Uchechtla jsem se a sundala jsem z postele tác na kterým mi Hazz přinesl snídani.

„Tak a teď chci odměnu.“ Strhl mě pod sebe. Vykulila jsem oči a dělal překvapenou. Harry, ale se mnou žádné hry hrát nechtěl. Vášnivě jsem ho políbila. Hazz měl na sobě pořád jen boxerky a já jen kalhotky a jeho triko.

Harryho ruce zabloudili pod mé triko a začali mi masírovat prsa, po chvilce ho to začalo nudit a mě vlastně taky, tak mi sundal triko a začal mě líbat na břiše. I když v podstatě ještě nic nedělal, začala jsem být čím dál víc vzrušená.

 „Ježiš Harry kašli na tohle.“ Okřikla jsem ho. Podíval se na mě naštvaným pohledem, ale i tak toho nechal a začal se mi dobývat do kalhotek. Svými dokonale bílými zoubky chytl lem mích kalhotek a pomalu je začal sundávat. Opravdu mě ubíjí jak je pomalý, tedy jindy jsem za to ráda, ale dneska to chci rychle.

Mezi tím co jsem přemýšlela, Harry mi sundal kalhotky, rychle jsem mu strhla boxerky. Teď už nám nic nebránilo. „Předehra?“ pozvedl obočí. Zakroutila jsem záporně hlavou. „Fajn, ale budeš toho litovat.“ Tvrdě mě políbil a zapřel se rukama vedle mé hlavy. Roztáhla jsem nohy.

„To ty.“ Zavrčela jsem a přitáhla si ho k sobě. Začala jsem ho líbat na krku. Harryho to nejspíše taky vzrušilo. Párkrát přejel po svém kamarádovi rukou a pak do mě vniknul. Hlasitě jsem vykřikla.

 „Gratuluju, právě jsi probudila všechny v domě.“ Přirazil do mě. Což mě donutilo ke vzdychání. „Jade“ zavzdychal Harry proti mím rtům. Na oplátku jsem mu zavzdychala do ucha jeho jméno. Znovu do mě přirazil. Začínala jsem litovat, toho že nebyla předehra přece jen je to příjemné. Už jsem se se svými vzdychy začínala klidnit, přece jen nechci pak poslouchat od Harryho maminky, abychom jsme to dělali pro jistotu ještě s kondomem, jakoby antikoncepce nestačila.

 „Stylesi rychleji!“ chytla jsem ho za jeho hnědé kudrdlinky.

Sykl bolestí, nejspíše ho to bolelo. Na tváři se mi objevil úsměv, nebavilo mě být už dole tak jsem využila Hazze chvilku nepozornosti a přetočila jsem nás.

 „Zrychlím to já“  oznámila jsem mu. Moje vzdychy byli zase hlasité. Harry mi přikryl pusu rukou. „Pššt, nebo sem někdo přijde.“ Vzdychal lámavým hlasem. Ještě párkrát jsem na něm poskočila a Harry vyvrcholil. Převrátil mě pod sebe a pokračoval do té doby dokud jsem se neudělala i já.

Harry se valil vedle mě. Vydýchávali jsme. „J-Jade děláme to už po několikátý a mě to s tebou přijde hrozně divný.“ Uchechtl se.

„Chyba bude v tobě!“ zasmála jsem se, ale nemyslela jsem to tak, ‚Niall tohle nikdy neřekl.‘ prolítlo mi hlavou. 

Okay, zněnila jsem názor :D To s těmi 13+ se mi nelíbí, tedy líbí, ale já to neumim napsat :D No snad se zlepším :DD Ellie x.x

We're gonna stick together (SMDFL2) -(CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat