7. Chapter (I need her like water for life)

274 24 4
                                    

"Harry zrychli malinko, nebo se nestihnu rozloučit s Jesy a Leigh. Odjedou m a já se s nimi uvidím až, za dlouho!" okřikla jsem ho. Z hotelu jsme vyjeli moc pozdě, jelikož jsme zaspali. Takže už jen doufám, že se s nimi stihnu rozloučit, musela bych Harryho zabít, kdyby odjeli. 

"V pohodě, hele už jsme skoro u Perrie." mluvil tak klidně. "Oh, promiň. Já si toho nevšimla." řekla jsem s ironií v hlase. "Jsme tu." zastavil, před domem Edwardsových a já vyskočila z auta. "Už můžeš odjet, tohle bude na dlouho" křikla jsem na rozloučenou. "Užij si to." křikl na zpět a jeho auto se znovu dalo do pohybu.

"Perrie, Jesy, Lee?!" Rozrazila jsem hlavní dveře a co nejrychleji běžela za holkami. Doběhla jsem do Perriinýho pokoje, Pezz ležela ve své posteli a hrála něco na telefonu. 

"Já to nestihla." řekla jsem zoufale. "Ne holky už odjeli." řekla vystrašeně Pezz, to z toho tak jsem sem najednou tak vtrhla. 

"Byla jsem s Harrym a proto jsem..." odmlčela jsem. "Já vám včera něco slíbila a nedodržela," povzdechla jsem si.

"Jade, je mi líto, že.." začala smutně. "že jsi mi na to skočila." začala se neskutečně smát a s jejími slovy vyskočili holky ze skříně.

"Nenávidím vás!" vykřikla jsem. "Jak jste mi tohle mohli udělat? Málem jsem se zabila, když jsem běžela po schodech a pak tu dostanu infarkt z toho, že jste odjeli, ale v podstatě jste neodjeli." objala jsem každou z nich.

Mé srdce nekonečně, nezkrotně a silně bušilo.

Z pohledu Nialla

Já už bez ní nedokážu být. Musím jí vidět. Ale má pořád to samé číslo, jako před rokem, prý se dost změnila, mohla změnit úplně vše. Z toho přemýšlení o tom co právě dělá, jak se má a jak vypadá už mě bolí hlava. Co když jí tím, že se zase objevím zničím život. Když jsem odjel, začala se mít lépe. A nebude si myslet, že jí jen využívám pro to, že se slavná? 

To samozřejmě není pravda, ona je pro mě diamant. Jsem z ní šílený. Tak hrozně bych jí chtěl políbit, zase se jí dotknout, prohrabávat se po nocích v jejích vlasech, jen tak vedle ní ležet a dívat se jak spí. Chci aby mi zase ukázala svůj upřímný úsměv. 

Potřebuji jí jako vodu, pro život. Co bych dal za to, abych mohl vrátit čas. Nezavrhnout jí jen proto, že umřela moje kamarádka, ona z toho taky nebyla v pohodě, bylo jí to líto a nemohla za to. Jenže já si to nemyslel, dával jsem jí to za vinu a to byla chyba. Měl jsem jí v X-factoru podpořit a být s ní, když mě potřebovala.

Ale já raději zmizel, nechal jsem jí v tom a vrátil se až když s všechno uklidnilo. Chybí mi její obětí, její tělo, její přítomnost. Chybí mi ONA. Ta jenž se nazývá Jade Amelia Thirlwall. Slyšel jsem, že včera s Harrym jela někam pryč z města.

We're gonna stick together (SMDFL2) -(CZ)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu