1. Chapter (No breakfast, no se-)

491 23 2
                                    

Pusťte si tu písničku co je na pravo, je to takové shrnutí toho co se dělo ten rok :33 omlouvám se za chyby, častě opakování nebo za nesrozumitelnost, Ellie se poslední dobou nějak plete :D

„Little Mix, Little Mix, Little Mix, Little Mix.“ Ukončilo naše vystoupení skandování fanoušků, pak jako vždy následoval obrovský křik. „Hezký večer a dobrou noc, South Shields!“ řekla do mikrofonu Leigh. Uklonili jsme se a ruku v ruce jsme s holkami odešli z podia.

„To bylo něco!“ vypískla Jesy. Jen jsem se pousmála a pustila její ruku. Okamžitě jsem ucítila studené ruce, které se obmotali okolo mého pasu. „Harry.“ Vydechla jsem. Hazz položil svou hlavu na mé rameno. Chytla jsem jeho ruce a zaklonila hlavu. „Okay, Jade nechte si tohle na pak, teď jdeme za fanoušky.“ Odtáhl nás od sebe, chlap který vedl mě, Jesy, Perrie a Lee na autogramiádu. 

„Za chvíli jsem zpátky.“ Poslala jsem Harrymu vzdušnou pusu, jako odpověď mi poslal úplně tu samou pusu a já jsem se ztratila v obrovských dveří, které vedli k fanouškům.

Konečně jsme dorazili k fanouškům, kteří křičeli naše jména a snažili se na sebe uvést co největší pozornost. „Jade prosím vyfotila by jsi se mnou?“ uviděla jsem malou holčičku mohlo jí být tak 7 let, naklonila jsem se k ní „Ahoj zlato, jak se jmenuješ?“ pousmála jsem se. „Cheryl.“ Odpověděla, na fanynku byla až moc klidná. „Krásný jméno.“ Objala jsem jí a přitulila jsem se k ní. Hned mě oslepil blesk, který vyšel z foťáku.

(…) Nasedla jsem do Harryho auta, Harry okamžitě nastartoval a vyjel. „Pojedeme k vašim nebo k nám?“ zeptal se mě Hazz. Připadalo mi jakoby jsme byli manželé.

„Řekla jsem rodičům, že přespím u vás, takže k vám.“ Políbila jsem ho na tvář. Harry se na mě zamilovaně podíval a chytl mě za odhalené stehno. Trošku povyhrnul mojí sukni, čímž se svou rukou dostal o něco výš. „Hazzi to nevydržíš domů?“ zasmála jsem se. Upřímně na to dneska nemam chuť jsem po vystoupení hrozně unavená.

„Máš pravdu, nevydržím. Zajedu do nějaký uličky.“ Ušklíbl se. Pokroutila jsem záporně hlavou. „Nikam zajíždět nebudeš! Budu ráda, když se dojdu po svých domu.“ Plácla jsem ho po ruce, kterou měl nataženou k volantu. Po vystoupení jsme se nějak moc rychle s Harrym vypařili, málem jsem se nestihla s holkami nerozloučit, jak jsme chvátali.

„Já bych tě tam klidně odnesl. Zas tak těžká nejsi.“ Začal mě provokovat. Zamračila jsem se na něj, ale hned na to jsem se usmála. Opřela jsem si hlavu o studené okno a sledovala cestu. Byla už sice tma něco okolo desáté, ale i tak mě cesta zajímala. 

„Jadey, vstávej.“ Probudilo mě bolestivé šťouchnutí. Otevřela jsem oči a uviděla, hnědovlasého kudrnatého chlapce. „Já jsem usnula?“ zeptala jsem se, jako bych to nevěděla. Přikývl a vystoupil. Protřela jsem si oči, Harry mezi tím obešel auto a otevřel mi dveře od auta. Rozepla jsem si pás, mé nohy se snesli na pevnou zem, vyhoupla jsem ze sedačky a postavila se.

 Hazz za mnou  zavřel dveře a zamkl auto. Protáhla jsem se, z toho auta jsem byla celá zlámaná. Ani jsem se nestačila pořádně rozkoukat a už jsem byla v Harryho náruči. „Slíbil jsem, že tě tam donesu.“ Políbil mě, obmotala jsem ruce okolo jeho krku, nechtěla jsem se od něj jen tak odtrhnout.

Naneštěstí mi začal docházet kyslík, snažila jsem se vydržet co nejdéle, ale nešlo to, odtrhla jsem se od něho a popadávala dech. „Co tě to popadlo?“ zeptal se nechápavě.

„Ani nevím.“ Pokrčila jsem rameny.

(…) „Harry půjčíš mi tričko?“ křikla jsem na něj z koupelny. Místo odpovědi jsem se dočkala samotného Harryho Stylese, který měl v ruce své triko, načež mi ho hodil. „Ale stejně nechápu, proč si ho bereš, když víš, že ho na sobě moc dlouho mít nebudeš.“ Na tváři se mu objevil šibalský úsměv.

„Moc si věříš Stylesi!“ mrkla jsem na něj a přetáhla si triko přes hlavu. Přišel ke mně a položil své ruce na mé boky, tak jako venku jsem mu obmotala ruce okolo krku. „Noc je ještě dlouhá a zítra pokud vím nic nemáme, tak můžeme spát klidně do dopoledne.“ Políbil mě na klíční kost.

 „No zítra je taky den že?“ vymanila jsem se z jeho sevření a šla do pokoje, který byl spojený s koupelnou. „Řekni narovinu že to dneska nechceš.“ Rozmáchl rukama. „Jasně, řeknu to, ty se naštveš a nebudeš se mnou mluvit v podstatě jako minulý týden.“ Podotkla jsem a lehla si do postele, Harry ještě zhasnul v koupelně, spí jen v boxerkách a to je tak neskutečně roztomilý.

Zhasnul i v pokoji a zalehl ke mně do postele, objala jsem ho kolem pasu. Na to co jsem řekla asi neměl odpověď. Políbila jsem ho na jeho dokonale vypracovanou hruď.  „Urazila jsem tě svou upřímností?“ zeptala jsem se. Nechtěla jsem ho nějak provokovat, ale bavilo mě si s ním hrát.

„Ne, ale nejradši bych tě za to zabil! Ráno si to odskáčeš.“ Zavrčel. Hlasitě jsem se zasmála. „Ty jsi blbec.“ Konstatovala jsem a natiskla jsme se k němu o něco víc. „Ale i přes to mě nehorázně miluješ.“ Začal si pohrávat s mími vlasy.

„A ty mě.“ Znova jsem ho políbila. Je až k neuvěření jak moc ho miluju, dělá pro mě první poslední i přes tu jeho tvrdohlavost a vysoké ego, bych ho mohla láskou sníst.

„Ráno od tebe čekám snídani do postele.“ Ozvala jsem se po chvilce ticha.

„Děláš jako by sis jí zasloužila.“ Ani jsem se nemusela dívat a už jsem věděla, že protočil očima, jako bych ho neznala.

„Žádná snídaně, žádný se-“ umlčeli mě jeho hebké rty.

Na začátek, taková krátká, ale nechtěla jsem hned do prvního dílu dávat sex xD Ano Ellie je zpátky a vrácí se i s díly +13... Tadáááá!!! Mimochodem Jade se změnila už neni taková nudná. Miluju Jarry moments <3 :x :D :* :D Ellie x.x

We're gonna stick together (SMDFL2) -(CZ)Where stories live. Discover now