Bar'da

14.2K 154 0
                                    

not:Medyada ki Emir.Cansu'nun arabada dinlediği şarkı da medya da bulunmaktadır.
###

Aramızda geçen son konuşmadan sonra AVM' ye kadar hiç konuşmamıştık.Arada nerden döneceğini söylemek için sessizliği bozan ben olmuştum.Saçmaydı biliyorum ama söylediklerini beynimde dolaşmasını engelleyemiyordum.Daha tanışalı iki gün olmamasına rağmen birinin beni bu şekilde etkilemesi ürkütücüydü.İtiraf etmeliydim ki dış görünüşü etkilemişti beni ama daha fazlası vardı onda.Mükemmel bir vücut ve güzel bir yüzden daha fazlası.Yanında durduğum her saniye onu yeni keşfedilmiş bir kıta gibi incelemek,coğrafyasını gezmek,içinde barındırdıklarını bilmek istiyordum.Sadece bunu düşünmek bile yanaklarımın kızarmasına sebeb oluyordu.Arabanın camına başımı dayamış,müzik setinden arabaya huzur yayan Annie Lennox'un mükemmel  sesini dinliyordum.Dinlerken düşüncelerimden uzaklaşmıştım.
AVM görünmeye başlamıştı.Sanırım o da görmüştür diye düşünerek hiçbir şey demedim.Sonunda AVM'ye ulaştığımızda arabayı otoparka parkettikten sonra durdurdu.Emniyet kemerimi çözerken acaleyle:

"Sanırım içeride istediklerini bulabilirsin." dedim.Kapıyı açıp çıkmadan önce "Görüşürüz" diye seslendim.
Arabadan hızla yürüyerek uzaklaştım ve cebimden telefonu çıkarıp Berkay'ı aradım.

"En üst kattaki kafede seni bekliyorum"diye açtı telefonu.
Telefonu asla 'alo,merhaba,efendim' gibi giriş cümleleriyle açmazdı.

"Tamadır 5 dakikaya yanındayım" dedip telefonu kapatıp,AVM'ye doğru yol aldım.

###

Berkay'ın seçtiği aptal bir aksiyon filmiyle adeta zamanımı katletmiştim.Gönlünü almak istediğimden seçtiği filme göz yummak zorunda kalmıştım.O da bunu yapacağımı bildiğinden aylardır beklediği aksiyon filmine gözleri parlayarak iki bilet alıvermiştim.Sinemedan çıktığımız da bir şeyler içmeyi teklif etti.

"Çok isterdim ama Didem'e uğramayı düşünüyorum." dedim kafamı sallayarak.

Elini elimden çekip belime sardı.Diğer elliyle çenemi tutup yüzümü yüzüne doğru kaldırdı.Siyah saçları gözlerinin üzerine düşmüştü.Hiç düşünmeden elimi uzatıp kumral,kıvırcık saçlarını gözünden çektim.Bu hareketime gülümseyip,dudaklarıma küçük bir öpücük kondurdu.
Geri çekildiğinde iç çekip "Birbirimize çok vakit ayırmıyoruz.Seninle daha çok vakit geçirmek istiyorum" dedi.

"Haftaiçi dershanaye gitmem gerekiyor biliyorsun.Hem daha geçen gün bu ara işler çok yoğun yanına gelemiyorum diyordun" dedim.

Berkay geçen sene üniversite sınavlarında başarılı olamayınca,babası ona bir şans daha vermeyi redderek işlettiği restorantlardan birini onun himayesine vermişti.Berkay ilk önce bu duruma köpürmüş olsada babasına daha fazla karşı gelmeyerek işinin başına geçmişti.

"Haklısın canım.Sadece seni özlüyorum" dedi bana sım sıkı sarılarak.
Sarılmasına karşılık verip kollarımı boynuna doladım.Baharat kokulu parfümüyle ciğerlerimi doldurduktan sonra geri çekildim.

"Gitmem gerek,sonra görüşürüz" deyip  asansöre doğru yürümeye başladım.

###

Didemler küçük bir apartman dairesinde oturuyorlardı ve evleri bize uzaktı.Kapıyı çaldığımda kapıyı açan annesi olmuştu.
Nuray Teyze dibi gelmiş sarı saçlarını topuz yapmıştı.Üzerinde uzun zamandır giyildiği belli olan bir eşofman takımı vardı.Beni her gördüğünde yaptığı gibi gülümsedi ve kapıyı ardına kadar açtı.

YasaklıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin