Senin Yerin Benim Yanım

227 32 7
                                    

Herkese selam :))))yine bir bölümle karşınızdayım ^_^ umarım beğenirsiniz.Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin :** elimden geleni yaptım.Sizden istediğim emeğimin karşılığını vermeniz.Hepinizi çok seviyorum ve aynı şekilde çok değer veriyorum <3 Katılmak isterseniz facebookta grubumuz var.

"YK HİKAYELERİ(wattpad)"bence katılın.Oldukça eğlenceli :D neyse bu kadar konuşma yeter.Seviliyorsunuz ^_^

Kevsercelik'e ithafen <3

Vücudum tir tir titrerken,bakışlarımı Buluta çevirdim.Elimi bıraktı ve deniz mavilerini,gözlerime sabitledi.

"Demir kapının arkasına geç."dedi fısıltıya yakın ses tonuyla.

"Sen ne yapacaksın ?"elini karnına götürdü ve acıyla inledi.

"Dediğimi yap çabuk!"

Başımı zorla olumlu anlamda salladım.Hızlı hızlı inip kalkan göğsüm yerinden çıkacak gibiydi.Siyah demir kapının arkasına geçtim.Bulut ise duvarın arkasına gizlemişti kendini.

"Bulut yok !"Semihin oldukça yüksek çıkan sesi depoyu inletmişti adeta.Nefesimi tuttum bir süre.Korkudan ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım.

"Etrafa bakın ne duruyorsunuz lan!"

"Peki efendim"

Bulut'a gitti bakışlarım hemen.Yerden cam şişeyi aldı ve Semih'in arkasına dolandı.Gözlerim,bu manzara karşısında iri iri açılırken ağzımda metal bir tat hissettim.Sanırım ısırmaktan dudağım kanamıştı.Birşeyler yapmam gerekiyordu.Bulut belki Semih'i halledebilirdi fakat diğer iki koruma işini zorlaştırırdı.Aklıma gelen fikirle gülümsedim.Ellerim hızla çantama gitti.Bıçağı yanıma almakla en güzel şeyi yapmıştım.

"Nasıl yok? Dalga mı geçiyorsunuz?!"

Gözlerimi sıkıca kapattım.Adam bildiğin sinir küpüydü.Bulutla yeniden bakıştık.Tam Semih'in arkasındaydı ve elinde ki şişeyi Semih'in kafasına sabitlemişti.Kokuyla elim ağzıma gitti.Nefes alışverişlerimi düzene sokamıyordum.Ve olan oldu.Bulut cam şişeyi Semih'in kafasına geçirdi.

"Geber!"

Bulut sert yumruğunu ve bir o kadarda aynı sertlikte olan tekmelerini Semih'in karnına geçirmeye başladı.Demir kapının arkasından çıkıp koşarak Bulut'a ilerledim.Sinirden gözü dönmüştü ve..Olamaz! Tişörtü yavaş yavaş kırmızıya bulanıyordu!

"Karnın.."diyebildim sadece.Korkuyordum hemde çok fazla.

 "Bıçağı çantana koy."dedi öfkeyle.Şu an ona cevap veremeyecek kadar güçsüz hissediyordum kendimi.Daha ne olduğunu anlamadan silah sesleri patlamaya başladı.

"Gel benimle."Bulut,hızla bileğimi kavradı ve beni arka tarafta ki çıkışa doğru koşturdu.Tam son adımı atıyordum ki,Bulut birden yere yığıldı.

"Bulut !!"gözlerim dolmaya başlamıştı.Kanaması çoğalmıştı ve göğsü yanıklarla doluydu.

"B-beni bırak git çabuk.Gelmek üzereler."sesi duyulmayacak derecede alçak çıkmıştı.

"Hayır gitmem seni bırakmam."Acıyla gözlerini sıktı.Birşey demesine fırsat vermeden kolundan tuttum.Çok ağırdı.

"Yoklar! Silah atmaya devam et."dedi sert bir ses.Cesaretimi topladım ve Bulutla beraber hızlı adımlar attım.

Bulut'un ağır bedenini,ağacın altına yasladım.Depodan uzak bir alandaydık.Bu yaptıklarıma inanamıyordum.Nasıl bu kadar güçlü olabilmiştim? Nasıl bir aşka kaptırmıştım kendimi? Usulca bir damla yaş süsüldü yanağımdan.

Aşkıma Sahip Çıkamadım(Düzenleniyor...)Where stories live. Discover now