Sana İhtiyacım Var

431 49 2
                                    

Arkadaşlar herkese merhaba..Bu hafta benim için biraz kötü geçti sebebini tahmin etmek zor değilÖZGECAN ASLANhayata gözlerini kapadı.Aşk acısından daha beter bir acı bu.Yeni bölümü çok zor yazdım.Kafam karma karışık.Beğenmezseniz anlarım.Keyifli okumalar öpüldünüz :***

(Multimedia-EMRE KlLlÇ)

(Justin Bieber-As Long As Love Me)

Bedenim de bir uyuşma oldu.Kaanın dedikleri beynim de yankılanıp duruyordu adeta.Yağmur..miniğim belki de o hastanedeydi.Telefonu hızla cebime attım ve aynı hızla merdivenlerden indim.Heycandan kalbim güm güm atıyordu.Ceketi askılıktan aldım ve üzerime geçirdim.Ayaklarımı biraz daha hızlandırıp garaja doğru ilerledim.Hava yağmurluydu bu yüzden Yürürken bastığım su gölcükleri her adımım da pantolonuma sıçrıyordu umursamadım, şu an tek düşündüğüm sevdiğim kızdı.

Arabama son gaz köklendim.Ellerim titriyor, kalbim hızla atıyordu.Ellerimi saçlarımdan geçirdim.O kadar hızlı gidiyordum ki kaza yapma ihtimalim çok yüksekti.Aklıma hastane geldi bir an.Siktir! Kaandan hastane'nin adresini almamıştım.Elim cebime gitti telaşla,telefonu çıkarttım ve Kaanı aradım.

-Bulut?

-Kaan bulunduğun hastanenin adresini bana mesaj olarak gönder soru sorma.

-Birşey mi ol-

-Sana soru sorma dedim!

-Tamam dostum.

Telefonu kapattım ve mesajın gelmesini bekledim.Bir süre sonra telefonum titredi.Mesajda hastanenin adresi yazıyordu.Kavşağı dönerek çevik bir hareketle arabaları atlattım.İki saat geçmelerini bekleyemezdim.Bu yaptığım her ne kadar tehlikeli olsa da söz konusu Yağmurdu.

YAZAR'IN ANLATIMI,

Küçük bir umut..O umudun peşinde sevgi ve aşk.

Bulut umudu ve merakıyla gitmişti o hastaneye.Sevdiği kızın o hastanede olduğuna çok emindi.Her ne kadar merak etse de aklında tek soru vardı.Beni görünce ne tepki verecek? Bırakmak istemiyordu bir daha miniğini.Karşısına geçip anlatmak istiyordu herşeyi.Neden ayrıldığını ve onu hayla çok sevdiğini..

Peki Yağmur inanacakmıydı,sevdiği adama geri dönecekmiydi?

Bulut ümit ediyordu sevdiği kıza kavuşmayı.Hatası olduğunu da çok iyi biliyordu ama elden birşey gelmezdi.Oda istememişti böyle olmasını.Yağmuru öylece bırakmayı oda istememişti ama yaptı,yapmak zorundaydı.Hayat her ne kadar zor olsa da peşimizi bırakmayan acı gerçekti.Bulut ve Yağmur yapboz parçasıydı birbirlerini kaybeden iki parça.Sonunda tamamlanabilecekmiydi bu parçalar? Bulut Yağmuru bulabilecekmiydi? ..

Bulutun bakışları bilgisayarla ilgilenen görevliye gitti"Buyrun nasıl yardımcı olabilirim?"dedi genç görevli"Yağmur Öztürk hangi oda da kalıyor?"dedi Bulut heycanla"Bakıyorum..4023 numaralı oda da kalıyor beyfen-"Bulut görevlinin cümlesini yarıda bırakarak koşmaya başladı.Tam o sıra da tekrar konuştu görevli"BEYFENDİ HASTAMIZIN ODASI DEĞİŞTİRİLDİ!"duymamıştı bile Bulut.Oysa boşa gidiyordu heycanı,umudu..

Kapının önüne gelince duraksadı bir an.Elleri titremeyi bırakmıştı.Merakla olucakları bekliyordu.Yavaşça kapının kulpunu çevirdi Bulut.Fakat yatakta yatan sevdiği kız değildi.Hayal krıklığıyla kapıyı kapadım.Sinir ve üzüntü beni yavaşça eline geçiriyordu.Elimi sinirle saçlarımdan geçirdim.Lanet olsun! Yoktu bulamıyordum onu.Sinirle duvara yumruk attım.

-Bulut!

Kaan elinde kahveyle hızla bana doğru yaklaştı.Kimseyle uğraşacak durumda değilim.Yavaşça yere çöktüm.

Aşkıma Sahip Çıkamadım(Düzenleniyor...)Where stories live. Discover now