Del 32

134 8 2
                                    

Jeg kommer opp trappa og går mot romdøra til Mia. Jeg tar tak i døra men den er låst. Jeg går inn på rommet til foreldrene til Mia og mot vinduet og opner det. Jeg klatrer ut vinduet og går mot vinduet til rommet til Mia det er åpent så jeg klatrer inn. Jeg kommer inn vinduet og ser meg rundt jeg ser ikke Mia, men når jeg kommer til bad døra ser jeg masse blod ligge å flyte rundt døra. Jeg går mot bad døra og tar tak i den, den er åpen. Jeg åpner døra og ser...
____________

Mia ligge på golvet med en kniv i hånda. Er det mulig? Jeg blir stående i sjokk og se på den livløse kroppen hennes og alt blodet som har sprutet utover hele badet. Jeg vegbane hva jeg skal gjøre. Jeg blir stående stiv som en stokk helt til at det banket på romdøra til Mia.

Dn's pov

Kristoffer ringte og ringte. han ringte i hvertfall fem ganger før jeg gikk og slo av lyden på tlfen min. Den lå og vibrerte flere ganger "ååååh hva er det han vill" sukker jeg "what?" Spør Justin oi jeg hadde glømt at justin ikke forsto norsk "um nothing" sier jeg kjapt

"Okay" sier han "um.." begynner Justin etter hvert "what are you trying to say?" Spør jeg "um.. ehh... c... can i be y.. your... um... yeah... boyfriend?" Spør Justin nervøst. "Yeah, but Can i be Your girlfriend then?" "Yeayh.. of course you can be my girl" sier Justin glad "love ya" sier jeg og slenger meg inn i armene til Justin og klemmer han.

Justin's pov

Jeg klarte det jeg greide å spørre DN om hun ville bli sammen med meg jeg greide det helt utrolig hun er min, min og bare min. DN hiver seg inn i armene mine og klemmer meg hardt. Jeg klemmer henne tilbake og kysser henne på kinnet. Hun bare smiler og klemmer meg enda hardere. Jeg Bare smiler for Meg selv. "Wanna go for a walk?" Spør jeg DN "yeah i would love to" sier hun og kysser meg på leppene. Jeg kysser henne tilbake før vi så går ut døra.

Vi går ut døra og jeg låser den eter oss så går vi nedover gatene. Jeg kan fortsatt ikke tro at DN er bare min og ingen Jan komme mellom oss nå. vi fortsetter å gå nedover gatene til
Vi kommer gram til parken. "i love this park" sier jeg "me to" sier DN. vi går og setter oss på en stor stein i parken og snakker om det ene og det andre. Plutselig ringer mobilen til DN "take it It's Okay" sier jeg og smiler til DN "Okay waith here i'll be back" sier fn og røyser seg "okay" sier jeg og ser DN gå litt bort fra steinen.

Dn's pov

Tlf en min begynte plutselig og ringe, jeg tok den opp og så at det var ett ukjent nummer "h.. halo" stammer jeg nervøst fram "hei DN det har hendt noe tragisks" sier stemmen i andre enden av tlfonen min og så hører jeg skriking og hyling i bakgrunnen. Så sier det piiiip i tlf og samtalen ble brutt.

Hva er det som har hendt?

Hva er det som er så tragisk?
Hvem var det jeg pratet med?
Hvem var det som skreik og hylte i bakgrunnen?
Hva er det som har hendt?
Hva var det personen skulle til å fortelle meg?

Så mage spørsmål men ingen svar.

Mer kommenter hva dere synes.

Hvem tror du det et som ringte til DN?
Hva tror du det er personen prøver å fortelle?

Kommenter hva dere tror.

Love Me HarderWhere stories live. Discover now