Del 21

266 11 4
                                    

Virkelig Austin og Justin driver å knurte til hverandre om meg plutselig hører jeg Austin bjeffe tilbake til Justin "she made me horny to Justin. Your not the onlyone" huff hvorfor? Spør jeg meg selv lett.

____________

Jeg Blir sittende på Justin sit fang Og ser at Austin går ut døra. 'nå koser sikkert Justin seg' sier jeg til meg selv. Jeg setter meg lenger opp på fanget til Justin. "emh" mummler Justin og skyver meg ned. jeg flytter meg opp igjen, men Justin skyver meg ned igjen.

Jeg gjør et siste førsøk å flytte meg lenger opp, men denne gangen setter jeg meg hardt ned "outch. em ehe" høre jeg Justin mumle "what?" Spør jeg og ser på Justin "n.. Nothing" sier han lett. jeg bestemmer meg for å vere litt slem mot Justin så jeg begynner å lage sirkler med hoftene mine.

Jeg vet jeg vet det er teit og jeg og Justin er ikke sammen, men jeg gjør det like vell "mmm DN stop it" mummler Justin "why?" Spør Jeg og ser dumt på han "you make me.." Justin stopper opp "horny?" spør jeg "yeah" svarer Justin og rødmer litt.

Jeg begynner å le "what's so funny?" Spør Justin og ser på meg "Nothing" sier jeg. 'Justin virker ikke som BADBOY Justin lenger han er ikke så ille som folk sier at han er' sier jeg til meg selv. Jeg blir sittende på fanget til Justin og gjør ingen ting.

Det er en klein stillhet helt til Justin spør "wanna see a movie?" "Yeah" sier jeg lett "what kind of movie?" Spør Justin "um... a romantic one... maybe.. u choose" sier jeg og Justin nikker på hodet "romantic" sier han like etter på. Plutselig dytter meg av fanget hans slik at jeg detter på golvet "outch" stønner jeg i det jeg treffer golvet

"hahahahahahahaha" ler Justin pg latteren "help me up" sier jeg bestemt men latteren til Justin bare fortsetter å trille "pic the deamn movie Justin and help me up after that" sier jeg surt og bestemt "haha Okay haha Okay haha DN haha" sier Justin leende.

Jeg kan ikke noe for det og begyner å le selv av Justin sin herlige latter. "hahahahahahahahaha" ler jeg høyt og Justin stoppet "what are you laughing about?" Spør Justin "haha Your adorable laught" sier jeg og stopper opp å ser på Justin.

Jeg får øye kontakt med han og han smiler til meg. Jeg smiler tilbake og bryter øyekontakten "Titanic" dier plutselig Justin og tar opp cd coveret "oh.. okay.. then lets se Titanic" sier jeg. ja jeg sitter fortsatt på golvet.

Justin setter i filmen og setter seg opp i sofaen "ehem what about me?" Spør jeg og småler litt "Oh you can just sit ovner there haha" ler Justin "really then i hate you" sier jeg og snur ryggen mot Justin. I neste øyeblikk kjenner jeg at jeg letter fra golvet og ett par sterke armer er knyttet rundt livet mitt.

"Thank you so mutch Justin" sier jeg og Justin ler "It's not me" sier han "what?!" Spør jeg "It's not me" sier han igjen "what the hell?!" Spør jeg eller roper jeg ut "iam just kidding with you" sier Justin og ler "uff, don't ever do that again Okay?" Spør jeg.

Jeg kjenner at Justin lener seg fram og i neste øyeblikk kjenner jeg pusten til Justin i øret mitt "i promise" visker han i øret mitt, jeg skvetter lett til og puster letter ut når jeg hører at det er Justin. "Hahaha" ler Justin "what?!" Spør jeg "haha you shied" sier Justin og ler litt "yeah i did, but you are evil" sa jeg "why?" Spør han pg setter seg i sofaen med meg på fanget "bicause you scared me" sier jeg "it's not my fault that you are easily frightened" sier Justin og smiler lurt.

Filmen hadde startet og jeg lente hodet mitt bak på skulderen hans. jeg følte meg så trygg der jeg satt og koselig var det også "are you okay?" Spør Justin "yeah iam just beginning to be sleepy" sier jeg trøtt kl var 22:00 og det var enda en hel time igjen av filmen.

Jeg begynte å bli mer og mer søvnig. Jeg la mene til at Justin også begynte å bli søvnig. Når filmen var ferdig halvsov jeg i fanget til Justin. "wanna go to sleep?" Spør Justin og jeg bare nikket som svar. Jeg var for trøtt til å røyse på meg så Justin endte opp med å bere meg opp. "don't drop me now" mummler jeg "i have no idea to do it" Sier Justin og smiler. jeg smuler lett tilbake.

Justin's pov

Vi hadde sett filmen ferdig og DN halvsov i fanget mitt. "wanna go to sleep?" Sporte jeg søvnig dn bare nikket som svar. Da jeg var halvveis oppe i trappa mummlet DN "don't drop me now" jeg lo inni meg.

Ikke det at jeg hadde tenkt til å gjøre det, men når hun da det hadde det vert litt morsomt å teste ut. Bare for å se hvordan hun reagerte "i have no idea to do it" svarer jeg og smiler DN smiler tilbake.

Jeg fortsatte å gå opp trappa å inn på rommet mitt og la DN ned i senga mi. Jeg strakk hånden min fram og bak på rompa til DN. Jeg søker etter telefonen hennes og finner den. Jeg tar telefonen til den ut av lomma hennes og der igjennom kontaktene hennes og finner mamma. Jeg taster inn Nommeret hennes på min telefon og begynner å tekste henne.

Til dn's mamma
Hi It's me Justin DN sleep over here we watched Titanic and she felt asleep on my lap.

Fra dn's mamma
Okay Justin. Take care og my little angel i trust you, but i d she is pregnant i will blande you Okay?

Til dn's mamma
Okay i understand. I have no idea to make her pregnant. So you can CALUM down.

Fra dn's mamma
Good boy Justin. Not the BADBOY Justin enymore.

Til dn's mamma
BADBOY bieber dosnt eksist enymore.

Fra dn's mamma
Hmm good Justin, but take care og my Daughter.

Ril dn's mamma
I will take care og your angel.

Fra dn's mamma
Good biebs. good night and sleep well.

Til dn's mamma
Godnight *din mors navn* and sleep well

Jeg ballet dn inn i dyna før jeg la meg ned ved siden av henne og begynte å kose med håret hennes. 'håret hennes er så mjukt og glatt. Håret hennes ligger perfekt ned over ryggen hennes. hun er så fredsfull der hun ligger' forklarer jeg til meg selv "good night handsome" mummler hun

*what? Kalte hun meg nettopp for kjekken?* spør jeg meg selv "good night sweetheart" sier jeg og fortsetter å kose med håret hennes. Etter ett kvarter sovnet jeg og endte dypt inne i drømme land

Litt lang del, men men.

Kommenter for Mer?

Love Me HarderWhere stories live. Discover now