Del 17

203 7 1
                                    

På bilder er det en løve og en Zebra.
Løven er Justin
Zebraen er Austin
_______________

Justin sin hånd sklir ned på hofta mi "hehe Your welcome dn" sier Justin å går ut av klemmen og smiler jeg smiler tilbake å så går Justin.
_________________

Justin's pov

Jeg lot som om at hånden min glei ned på hoftene til DN. det er noe med henne såm får det til å krible i hele kroppen min når jeg er med henne.

Hver eneste bevegelse hun gjør, hver gang vi klemmer banker hjertet mitt fortere, hver gang hun smiler det nydeligste smilet jeg noen gang har sett må jeg smile tilbake, når jeg ser henne inn i øynene føler jeg at alt rundt meg forsvinner, når hun kysset meg på kinnet får jeg sommerfugler i magen og hjertet mit hopper over ett slag. Hvorfor skjer dette med meg?

Jeg blir dratt ut av tankene mine når noen kommer opp ved siden av meg og sier "Yo Justin" jeg snur meg og så klart er det Austin jeg ser "what?!" Spør jeg grettent "you got jelause" sier han og ler "no i Didnt" sier jeg bestemt "yes you did" sier Austin "NO I DIDNT OKAY" roper jeg til Austin i sinne

"chill bro" sier Austin "you just got a littl bit jelause when i talked to DN"sier Austin rolig "NO I DIDNT" Roper jeg og med dette hopper jeg over Austin som en tiger over sitt bytte.

Austin prøver å stikke av men jeg griper tak o armen hans og drar han mot meg "DN IS MINE NOT YOURS OKAY?" Spør jeg ropene til Austin "YOU LOVE HER?" Skriker Austin til meg "no or i mean i don't know" sier jeg Og ser ned på baken.

Jeg ser opp på Austin og spør "can you help me?" "Help you with what?" Spør Austin "to find out about that i love DN or not?" Spør jeg håpefull "of course bro" sier Austin og slår meg lett i skulderen. "Thank you bro" sier jeg og smiler.

Austin skulle hjelpe meg å finne ut om jeg faktisk har følelser for DN eller om det bare er ren illustrasjon for meg. "when are we beginning?" Spør Austin "um... yeah.. when.. um i don't know u say" sier jeg og ser på Austin "Okay lest start today or tomorrow" sier Austin og smiler lurt "yeah Okay" sier jeg.

"Okay what?" Spør Austin "lest begin today" sier jeg og smiler "okay" sier Austin lett. Akkurat nå angrer jeg litt på hva jeg nettopp hadde avtalt med Austin *hvorfor tenker dere sikker* jo fordi jeg vet ikke hva Austin har tenkt på og det kan bli ille.

Mer?

Love Me HarderWhere stories live. Discover now