Del 9

268 12 5
                                    

Akkurat i det jeg skulle til å sette meg ned i sofaen ringer det på døra "jeg tar den" sier jeg og går mot døra igjen *hva er det nå da?* jeg går i gangen "ding dong, ding dong" gjentar dørklokka seg om og om igjen "iam comming" sier jeg og går mot døra. Jeg låser opp og i døra står...
___________

Sorry for at det tok hele 8 deler før Justin ble med i historien.

DNS pov

I døren står en høy og mørkhåret gutt han er kliss våt. Det piss regner ute det må ha begynt å regne nå for ca 10 minutter siden. jeg blir stående å studere gutten "can i Please come in It's cold out here and It's raining?" spør guten "Oh Yeah come in" sier jeg og går til sies "Thank you" sier gutten og smiler

Justin's pov:

Jeg gikk ut for å ta meg en liten tur når jeg hadde gått i ca 5 minutter åpnet himmelen seg for fult å det regnet som bare det. Jeg fortsetter å gå til slutt begynner jeg å legge på sprang.

Jeg springer i ca 5 minutter til og jeg er kliss våt. jeg stopper opp en liten stund pg ser meg rundt ett lite stykke lenger bort ser jeg et hus med lys og skygger som går rundt. Jeg legger på sprang så fort jeg kan men sklir og ramler "brrr" kommer det ukontrollert ut av munnen min.

Jeg får meg opp på beina igjen og begynner å springe mot huset det siste lille stykket spurtet jeg. Jeg kommer fram til huset og ringer på døra. ingen kommer. jeg ringer på på nytt "iam comming" hører jeg en jente rope innen fra *yess tenker jeg* en nydelig jente åpner døren og ser først på meg så opp på himmelen "can i Please come in It's cold out here and It's raining?" spør jeg og ser på henne "Oh Yeah come in" sier hun og går til sies "Thank you" sier jeg og smiler i håp om at hun smiler tilbake, men det gjorde hun ikke jeg tar av meg den våte jakken og henger den til tørk. så tar jeg av meg de våte skoene og setter dem til tørk

"hvem var det" roper en stemme innen fra *hva er det hun sier?* "eh det bar bare en gutt som er kliss våt kan han bli her til klerne hans er tørre?" Spør jenta *hva er dette for et språk. jeg skjønner jo ingenting, en ting som er sikkert er at disse ikke kommer fra LA* "ok" sier den andre stemmen igjen.

Jeg ser på jenta som et spørsmålstegn "what?" Spør hun "um nothing" sier jeg usikker. jeg ser opp og en person står i døropningen til stua "um.. H.. hi" sier jeg nervøst "hi" sier personen "mamma hvor skal han legge klerne?" Spør jenta og ser bort på den andre personen *hvem er disse? Disse folkene har jeg aldri dett her før. er de nye eller har de bodd her lenge. bare det at jeg ikke har set dem*

"are you okay?" Spør jenta og ser meg i øynene "um.. yeah.. i think so" sier jeg usikkert "og sorry i Didnt president me iam DN and you are?" Sier DN "Oh yeah Nice name. iam Justin" sier jeg "Justin?" Spør personen som står i døra til stua "DN invitert Justin inn da så slepper Jan å stå i gangen å fryse" sier personen og ser på DN "Oh jah" sier hun *nå forstår jeg ingenting "come in" sier DN og vinker meg mot henne.

Jeg går inn i stuen sammen med DN. hun er nydelig "um do tou have eny clothers i can use?" Spør jeg mens stemmen min knekker av at jeg fryser. "Oh sorry Justin i forgot that" sier DN og smiler *DEAM!! Hun har ett nydelig smil "follow me" sier hun å går opp en trapp "okay" sier jeg Og går opp etter henne.

Vi kommer opp og går inn på et rom. jeg går ut ifra at det er hennes rom. Jeg tar av meg hetta på genseren og lener meg inntil dørkarmen "Justin?" Spør DN "yeah sier jeg lent inntil dørkarmen "Oh so you are here good" sier hun og roter nedi skogene på rommet "here you have the clothers" sier hun og snur seg runt slik at hun ser meg inn i øynene. Hun mister alt hun har i hendene på golvet og fryser ti is når hun ser meg "what?!" Spør jeg nervøst "is it really you?" Spør hun.

Ja det er meg selveste bad boyen Justin Drew Bieber. "Who?" Spør jeg dumt og smiler lurt "J.. J.. Justin.. B.. B.. Bieber?" Spør DN "yeah the bad boy Justin" sier jeg og blinker til henne "moomyyyy..." roper DN, men jeg kutter henne av med å holde handen min forran munnen hennes "let me go" mummler hun i munnen min "no DN Please don't shout after Your mom. i don't want to hurt you i just wanted a Please to be until the rain stops" forklarer jeg hun nikker på godt og jeg lar henne gå.

DNS pv jeg kan ikke tro det selveste JUSTIN BIEBER er i mitt hus. han er kjekkere i virkeligheten en på bildene og på tven. jeg blir stående å vente mens Justin går på badet og skifter til de tørre klerne jeg fant fram til han.

Justin kommer ut av badet og smiler. jeg føler meg svimmel og uvell. Jeg begynner og skjelve i beina og det ene kneet min begynner å svikte plutselig detter jeg om og mørket tar åver. jeg kjenner ett par armer ta meg i mot før jeg treffer golvet.

Hvorfor tror du DN besvimte?

Mer?

Love Me HarderWhere stories live. Discover now