Del 14

210 9 1
                                    

I denne delen snakker Justin norsk. ville få den skrevet ferdig så det ble på norsk denne gangen.
_________________

Jeg tok klerne på og gikk å ka meg i sengen min. jeg kom til å tenke på i går når DN kom inn og la seg sammen med meg. Jeg likte det. Jeg liker DN. nei det går ikke. liker jeg DN eller ikke. Nei det gjør jeg ikke å det har jeg bestemt meg for.

_________

Justin's pov

Jeg ble liggende i sengen en stund. Plutselig rommet magen min "uf" sier jeg *tid for mat* tenker jeg og setter meg opp i sengen. Jeg går ut av rommet og inn til DN hun var ikke der, så jeg gikk inn på badet hennes for å se om hun var der, men det var hun ikke.

Jeg gikk ut av rommet hennes og ned i stuen. DN var ikke i stuen. Jeg gikk inn på kjøkkenet. "bromle, rumle, bromle, rumle" lagde magen min "uff." Jeg overså romlingen og gikk op til tve stuen for å se om DN var der. jeg så henne ikke.

Jeg begynte å bli nervøs. hvor kan DN ha tatt veien hen. Hun kan da vell ikke bare forsvinne på den måten. Jeg kjenner at magen min rommet igjen. jeg over så romlingen og gikk ned igjen. nervøsiteten stiger og jeg blir bare mere og mere redd for dn.

Jeg går rundt hele huset om og om igjen uten å finne DN "DN HVOR ER DU?" Roper jeg ut for fult "RUMLE RUMLE RUMLE" bråker magen min. jeg kjenner at jeg begynner å bli kvalm av å ikke spise noe, så jeg går mot kjøkkenet og lager meg noe å spise.

Ette at jeg hadde spist ryddet jeg opp etter meg og begynte å lete etter DN igjen. Jeg sjekket alle badene, tvsua, stua, kjøkkenet, gangen, mellom gangen, gang skapene, alle rommene, men uten hell. *hvor er dn, jeg må finne henne og det er nå* tenker jeg.

Hvor tror du DN er? Kommenter hvor du tror DN er. Sorry for kort del.

Mer?

Love Me HarderWhere stories live. Discover now