Del 10

328 11 5
                                    

Justin kommer ut av badet og smiler. jeg føler meg svimmel og uvell. Jeg begynner og skjelve i beina og det ene kneet min begynner å svikte plutselig detter jeg om og mørket tar åver. jeg kjenner ett par armer ta meg i mot før jeg treffer golvet.

_______________

Justin's pov

DN snudde seg hun fikk sjokk og stivnet hun begynte å sjangle litt og så datt hun jeg sprang mot henne og tok henne i mot før hun traff golvet.

Jeg setter meg ned på huk og lar DN hvile i fanget mitt. Hun er så fin der hun ligger og hviler på fanget mit. jeg smiler litt for meg selv.

Jeg fester et bedre grep rundt DN og løfter henne opp i burde stilling. jeg går mot sengen hennes og leger henne ned. jeg tar Oh baller henne inn i dyna å så slokker jeg lyset og går ut av rommet hennes.

Jeg går ned i stua "hei Justin og dn" sier hun "hei" sier jeg "hvor er dn?" Spør hun "ehh.. Hehe.. hun ligger oppe og sover" sier jeg "ok" sier moren og snur deg mot meg. hun fikk sjokk "hva?" Spør jeg. "er deg virkelig deg?" Spør hun.

"ja det er meg justin" sier jeg og smiler "du er selveste Justin bieber" sier moren litt sjokkert "jah" sier jeg usikkert "velkommen" sier hun og snur seg igjen "takk" sier eg og smiler.

Jeg går mot stuen og seter meg ned i sofaen. Jeg skrur på tven og blar gjennom kanalene. Jeg bestemmer meg for å se på Disney Channel Tom & Jerry går de er morrsome å se på.

DN's pov

Jeg blir løftet opp og lakt i sengen min. Jeg er sjokkert og sinna på samme tid tenk at selveste Justin Bieber the bad boy er her i mitt hus og på mitt rom.

Jeg kan ikke tro mine regne øyer. Jeg begynner å kvinne litt til. jeg åpner øynene mine og det er mørt på rommet. Justin må ha slått lyset av etter at han la meg ned i senga.

Jeg setter meg opp. jeg kjenner at det dunker i hodet. "næi ikke en kraftig hode pine nå. det passer dårlig" Sier jeg til meg selv. Jeg går ut av sengen og inn på badet.

Jeg leter igjennom skoffer og skap etter hode one tabelettene mine. jeg fant femmil tar en og svelger den ned med vann så går jeg inn i dusjen.

Justin's pov

Det hadde gått noen timer siden jeg la DN i sengen. jeg hører at noen går oppe og så hører jeg at skoffer og hiyller blir lokketigjen. *har DN våknet eller?* tenker jeg.

"I walk uppstairs a little hvile" sier jeg til moren til DN "yeah do it you... åh when you are uppstairs can you wake up DN and say that it is food now?" Spør moten "eeh.. Yeah of course Why not" sier jeg og går opp.

Jeg går inn på rommet til DN og skrur på lyset hun ligger ikke i sengen sin der jeg ka henne. så hører jeg dusjen blir skrudd på.

Jeg går mot badet og banket på "DN is it you" "Yeah, come in" sier hun "what do you really want me to come in hver you are in the shower?" Spør jeg litt forvirret "yeah Why not mom It's just you and me here" sier hun.

Jeg måtte flire "hahaha" let jeg "æææææææh Justin is that you!?" Roper hun "woops, aaaaawkwaaaard" sier jeg og drar litt på awkward. "Justiiiiiiin" roper DN "sorry" roper jeg rilbake.

Hvordan skjønte hun at det var meg når eg begynte å le? "How did you understand that it was me when u laughed?" spør jeg litt overrasket "Justin iam not stupide. every one wold under stand that it is you when you laugh Your adorable laugh" sier DN.

Et smil former seg rundt munnen min og jeg ble stående. Nå kom jeg på hva det var jeg skulle si til dn "åh.... Ehh... Yeah DN you have to come down It's foss now Your mother said" sa jeg.

"Ok, say to mom that iam comming down after i have showered" roper DN til meg "Okay se tou downdtairs" sier jeg "ueah er do" sier DN og slår på dusjen igjen.

Jeg går ut av rommet til DN og ned i stuen "hvere is DN?" Spør moren "hun er i dusjen" svarte jeg "ok" sier moren og snur seg "she is comming down after she have showered" sier jeg fort "ok thats good thx Justin" sier hun "tour welcome" sier jeg.

Jeg nikker på hodet og smiler. jeg setter meg i stuen og venter på at DN skal komme ned

Dn's pov

Jeg trodde virkelig at det var mamma som sto på andre siden av døra til badet, men så kjente jeg igjen den herlige og trillende latteren til Justin.

Jeg ble stående i skissen og smile for meg selv og jeg vet at Justin hadde et smil om munnen han også.

Jeg ble ferdig i dusjen og gikk ut av dusjen og kledde på meg. jeg kledde på meg kosedresse min og satte håret opp i en dusk på hodet så gikk jeg ned til stuen.

Jeg kom ned trappa som var mellom stua og kjøkkenet. det første som møtte meg var den herlige lokten av Mamma's hjemmelagde boller og hennes hjemmelagde pizza.

Jeg går inn på kjøkkenet og ser meg rundt. mamma er ikke på kjøkkenet og ikke er Justin det heller så jeg stjeler meg en bolle.😂

Så går jeg ut i stua og der ser jeg mamma og Justin sitter og ser på tv "hei folkens" sier eh og begge snur seg mot meg "hei vennen" sier mamma "hi DN" sier Justin med en sexy stemme.

Ååååh jeg klarer ikke å la vere å smile bår jeg ser Justin. han smiler tilbake. *jeg døøøøør* tenker jeg for meg selv. "skal vi spise?" Spør jeg. "jah.. ta med deg Justin og gå inn på kjøkkenet og forsyn dere jeg kommer etter på" sier mamma og blinker til meg.

Hva er det hun tenker på? "Ok" sier jeg lett og går mot kjøkkenet "are tou comming Justin boy" sier jeg og smiler lurt for meg selv "yeah iam comming" sier Justin og reiser seg fra sofaen. Vi kommer inn på kjøkkenet og Justin dytter meg inntil veggen.

"What are you doing?" Hvisker jeg til hustin slik at mamma ikke skal høre det "what i have to do" sier Justin og smiler lurt "and what is that?" Spør jeg nyskjerrig "this" sier Justin og plasserer en hånd på hver side av hodet
Mitt slik at jeg står mellom armene hans og ser han rett inn i de nydelige nøttebrune øynene hans.

Han lener seg mot meg, men jeg dukker bare under armene hans og går mot pizzaen. han treffer pannen i veggen der jeg sto. jeg begynner å le "hahahahahahaha" ler jeg "outch" sier Justin og stryker seg over pannen

"Hahahahahaha" fortsetter jeg å le "what is so funny?" Spør Justin og snur seg mot meg "you" sier jeg lett og legger pizzaen på fatet mitt "iam going to take revange" sier Justin og smiler lurt.

Ohov hva er det han pønske på?. Jeg får not kjøleskapet og tar ut ketchupen. i det jeg snur meg rundt møter jeg Justin sine lepper. han treffer kinnet mitt, men han siktet etter munnen "what?" spør jeg "nothing" sier Justin og smiler.

"What?" Spør jeg på nyt "my revange is taken" sier Justin og begynner å le "what do tou mean" spør jeg litt forvirret "you have a pizza face" sier Justin og ler den herlige latteren sin.

Jeg kan ikke tro det først kysset han meg på kinnet å så kræsjer han en pizza i fjeset på meg. Jeg tørker av meg pizzaen og går ut i stuen med Justin på slep.

Mer?

La meg få vite om dere vil at Justin skal fortsette å snakke engelsk eller om Justin skal snakke norsk?

Love Me HarderWhere stories live. Discover now