Del 29

219 11 0
                                    

Plutselig ringer tlf min og jeg tar den opp og ser på Nommeret det er ukjent, men jeg svarer alika vell. "hei... DN... er.. det.. deg ?" Spør stemmen gråtende og stresset. Det tar sin tid før jeg kobler hvem det er det er.....

_________________

Kristiffer "Ja det er meg" sier jeg nervøst men samtidig glad "jeg ser du har funnet deg en ny" sier Kristoffer. Hva mente han med det "hva mener du?" Spør jeg usikkert "Du vet godt hva jeg mener" sier Kristoffer irritert

"nei jeg vet ikke hva du mener. Fortell meg hva det er" sier jeg bestemt "du å" han blir brutt av en jente stemme dom roper "OG DEN FUKIMGS SEXYE JUSTIN DREW BIEBER. HAN SKULLE BLI MIN IKKE DIN.... HAN FORTJENER EN SOM ER BEDRE EN DEG OG SÅ MYE PENERE ENN DEG!!!" Hun har tlf til Kristoffer nå.

"HVA!! JEG TRODDE VI VAR VENNER IKKE FIENDER" sier jeg sint "calm down" hører jeg Justin si "NO!! don't touch me, don't talk to me" gleffser jeg ril Justin "der ser fu han fortjener ei som er bedre enn deg nemlig meg, men han kjenner meg ike på grunn av deg!" Knurrer Mia i tlf till meg

"GÅ Å FUCK KRISTOFFER I STEDE FOR ENN Å PLAGE MEG!!!!!" Sier jeg "EH HVORDAN VÅGER DU Å SNAKKE SLIKT TIL MEG!!" Gleffser hun tilbake "JEG HATER DEG MIA, GÅ Å TA LIVET AV DEG SELV DU BETYR INGEN TING FOR MEG!!!" Roper jeg ut "DN CALM FUCKING DOWN" sier Justin bestemt. Han har rett jeg bør roe meg med noen hakk "sorry Justin" sier jeg og legger på.

Kristoffer's pov

Jeg kan ikke tro det de hater hverandre nå. Hva skal jeg gjøre vennskapesbåndet vårt har røket eller i hvertfall båndet mellom DN og Mia. hva skal jeg gjøre? "Du våger ikke!" Hører jeg Mia si i tlfen. jeg hører ett pip og så hører jeg Mia si "hva faen!?" "Hva er det som skjer Mia?" Spør jeg forvirret "DN, DN det er det som skjer" sier hun kjapt "hva er det med henne nå da?" Spør jeg dumt.

"Alt. Alt ABSOLUT alt" sier Mia og legger trykk på absolut. *Alt?* tenker jeg "Alt?" spør jeg høyt "ja alt." Sier Mia, "fortell, jeg lytter" sier jeg lett. "ok, vet ikke om du fikk det med deg men før hun la på sa hun eller ropte hun 'JEG HATER DEG MIA, GÅ Å TA LIVET AV DEG SELV DU BETYR INGEN TING FOR MEG!!!' Og etter det hørte jeg Justin sin stemme si 'DN CALM FUCKING DOWN' så sa dn 'sorry justin' og etter det så la hun på.

"Wow sa hun virkelig det?" spør jeg dumt "ja din DUST" sier hun "takk" sier jeg lett "takk? Jeg kalte deg for dust Kristoffer" sier Mia "ja takk. Dust står for Deilig, Umotståelig, Sexy og Tiltrekkende" forklarer jeg Mia "hahaha idiot" sier hun "ikke deilig, ikke orginal tankegang" sier jeg "haha" ler Mia.

Det hadde gått noen timer siden vi snakket med DN. "jeg går nå Kristoffer snakkes i morgen på skola" hører jeg Mia si fra gangen "ok.. jah snakkes i morgen" sier jeg og går til gangen. Mia går mot døra og jeg åpner den og gir Mia en klem og sier Hade.

Samtidig hos DN og Justin

Dn's pov

Jeg kan ikke tro at Mia er så irriterende jeg hater henne. det var godt å høre stemmen til Kristoffer og litt Mia men ikke når hun begynte å rope. Jeg klarer henne ikke. Etter at jeg la på drylte jeg tlfen i bakken og det smalt høyt.

Og så tok Justin den opp igjen og sa "um DN i think Your phone broke..." sier Hannah ser på tlfen "its broken" sier Justin etter å ha dukket litt med tlfen min "so what" sier jeg surt. må ærlig innrømme at jeg er litt lei meg fordi at jeg ødela tlfen min men allikavel så er jeg glad fordi da kan ikke Kristoffer og i hvert fall ikke Mia ringe meg.

Justin's pov

DN har knust tlfen sin sinne og bryr seg ikke om det. merkelig, men jeg forstår henne godt. Etter den krangelen DN og Mia hadde. Jeg synes synd i henne. Heg vill bare holde henne intil meg og bare klemme henne godt.

"tight" spretter det ut av munnene min "tight?" spør DN "um i got a new name on a song" sier jeg nervøst i håp om at DN ikke skulle legge merke til noe "ok and the name is tight?" Spør hun "um not Just tight.. but hold tight" sier jeg

"Oh i love it, what is the song about?" Spør hun plutselig "um lips, tight, love yeah you know" sier jeg nervøst, plis ikke spør mer "Okay sounds good" sier hun og smiler. Takk og låv hun gikk på det.

Mer?

Love Me HarderWhere stories live. Discover now