18.Bölüm-Final

170 9 1
                                    

Sabah erkenden kalkıp okul kıyafetlerimi giydim.Bugün büyük gündü sonuçta.Merdivenlerden inip kahvaltımı yaptım.Çantamı da alıp dışarı çıktım.

Okula geldiğimde her tarafa bakmama rağmen Deniz'i göremedim.Okulda değildi.Sınıfın duvarında asılı duran altın renkli saate baktığımda 8:15'ti.Ders buçukta başlayacaktı ama Deniz yoktu.Korkmuş muydu acaba? Yoksa gelmeyecek miydi? Kafamdaki sorularla sırama oturdum ve beklemeye başladım.

Deniz gediğinde dersin ortasındaydık.İntikam bakışımı attım.bugün benim için büyük gündü! Hoca Deniz'i bir güzel azarladıktan sonra Deniz yerine geçti.Tekrar Deniz'e baktığımda göz göze geldik.Hiçbir şey yokmuş gibi önüme döndüm.

Teneffüs zili çaldığında Deniz yanıma gelip benimle konuşmak istediğini söyledi.Ben de bu anı bekliyordum zaten.Deniz ile sınıftan çıktık.Okulun arka bahçesine gelmiştik.Kavga için uygun bir yerdi.

Söze başlayan Deniz oldu.

" Esra Can'ı çok sevdiğimi biliyorsun! Onu benden almaya çalışman senin yararına olmayacaktır."

" Bak sen dünkü kız gelmiş beni tehdit ediyor.Oldu canım aranızı da yapayım istersen?"

"Esra sinirlendiriyorsun beni!"

"Ne yapayım sinirlenirsen sinirlen.Can benim sevgilim bu fikri o küçücük beynine sok!"

"Ne? Sevgili mi?"

" Doğru duydun.Hayret beynin anlamasa da kulakların işitiyormuş(!)"

Söylediklerimden sonra Deniz'in yüzü bembeyaz kesildi.Sevgili olduğumuz bu kadar şok etkisi yapamazdı.Bir adım geriledi.Etrafına bakınıp yüzünü tekrar bana doğrulttuktan sonra ağzını konuşmak için açtı ama vazgeçip elini yumruk yapmakla yetindi.

Bu durumdan çok sıkılmıştım.Halbuki dün gece aklımda oluşturduğum senaryo böyle değildi.Elimde Deniz'in saçları,yüzünde tırnak izlerim olacaktı.Ellerimi göğsümde birleştirip bir an önce konuşmayı bitirmek için konuşmaya başladım.

" Bu kadar şok olmana gerek yoktu.Can'da beni seviyordu.Beni sevdiği bu kadar çok belli olmasına rağmen boşuna çırpınma."

Deniz'in gözleri bir an büyüdü ve yüzü korkunç bir hal almıştı.Ne olduğunu anlamaya çalışırken,Deniz yere eğilip üstüme doğru koşmaya başladı.Son dakika toparlanabilmiştim ama bana çok yaklaşmıştı.Elindeki camı görünce bu sefer de benim gözlerim kocama açıldı.Nerden bulmuştu onu.Ah! şimdiki sorun bu değildi.

Deniz elini kaldırıp camı boğazıma doğru getirirken bir anda kenara çekilip hamlesini boşa çıkardım.Bu sefer ben de onun saçlarından yakaladım.Ama çok geçmeden elimden kurtulmayı başardı.Bir sonraki hamlemi düşünürken bu sefer de benim saçlarım Deniz'in elindeydi.Canım yanıyordu,ellerimle onun bileğinden kavradım en azından bu şekilde durdurabilirdim.Deniz sol eliyle benim onun bileğini kavrayan elimi bıraktırmaya çalışıyor bir yandan da elindeki camı boğazıma doğru yaklaştırıyordu.

Her şey burada bitecekti.Deniz camı boğazıma getirip beni burada savunmasız bir şekilde öldürecekti.Hem de onun olmayacak bir erkek uğruna.Sakince konuşup her şeyi halledemez miydik yani.Biz burada Can Bey için kavga edelim hatta ben hayatımı risk edeyim ama Can ortada olmasın.Nerdesin Can? Şu an sana o kadar çok ihtiyacım var ki. Kim bilir ne yapıyordur.

Pes etmemeliydim ama Deniz bileğini kavrayan elimi gevşetmeyi başarabilmişti.Ellerimi arkaya dayayıp bacağıyla bastırdı.Şimdi savunmasız ceylan gibiydim.Deniz camı boğazıma yaklaştırdı.Kulağıma eğilip soğuk sesiyle " Seni kimin öldürdüğümü kimse bilemeyecek.Her şey burada sona erecek ve ben de Can'la sevgili olacağım.Ay zavallı Can.Sevgilisinin öldürüldüğünden bile habersiz.Evet ait olduğun yere geri dönüyorsun Esra.Son duanı et."

Geri DönüşWhere stories live. Discover now