Capitolul 27-Iubire de smarald

8.9K 729 57
                                    

Dupa ce au terminat de luat masa, Malvina a ramas sa spele vasele, iar Augustin a mers sa se pregateasca. Mai aveau doar doua ore, pana la inceperea petrecerii.
Muzica se auzea usor in surdina, in timp ce Augustin isi stergea apa siroinda de pe corp. Bine dispus incepu sa fredoneze :

"O suta cincizeci este numarul care imi vine in minte // Cand ma gandesc la toti ani pe care ii visez langa tine // Trezindu-ma in fiecare dimineata, cu tine in patul meu // Asta este exact ceea ce am de gand sa fac // Cate femei din lume, ma pot face sa ma simt asa? // Iubito, nici nu am de gand sa aflu // Cu cat ma uit mai bine imi dau seama // Ca tu esti dragostea vietii mele // Voi spune...Te mariti cu mine? // Jur ca voi spune serios... Te mariti cu mine? " (Jason Derulo "Marry Me")

Augustin scoase din dulap costumul si camasa si le aseza usor pe pat. Isi pregati butonii si papionul. Dansand si cantand, incepu sa se imbrace. Tot ritualul dura mai putin de zece minute. Îmbrăca cu ușurință cămașa albă si fina. Costumul negru Armani, ii venea perfect, scoțând in relief trupul bine lucrat. Isi freză parul, pieptanandu-l pe spate. Se privi atent in oglinda si zambi. Era emotionat.

Malvina aparu in dreptul usii, si ea la fel de vesela.

-Esti gata, deja? Am crezut ca ma astepti sa facem dus impreuna.

-Da! Am vrut sa te astept, dar mi-am dat seama ca vom rata seara. Asa ca am preferat sa fac singur. Scuze!

-Tu esti gata si la mine va mai dura ceva... o sa te plictisesti asteptandu-ma.

-Dar nu-ti face griji. I-ati cat timp ai nevoie sa te pregatesti. Eu voi cobora in curte. Aici este destul de cald. Voi da cateva telefoane si te voi astepta cuminte, ii spuse Augustin zambind si sarutand-o usor pe gat.

-Arati minunat, apropo! spuse Malvina, aranjandu-i papionul. Esti foarte chipes.

-Multumesc! Vom face o pereche minunata, raspunse Augustin zambind.

-Acum, daca nu vrei sa stai dupa mine pana la adanci batraneti, da-i drumul de aici si lasa-ma sa ma pregatesc, spuse Malvina tachinandu-l si impingandu-l spre usa.

-Gata! Gata! Dar poti merge imbracata asa... vei face furori sunt sigur...

-Sigur ca da... uite acum, ii raspunse Malvina, sarutandu-l tandru pe buze.

-Am fugit. Daca cumva vei mai fi atacata de barbati necunoscuti ma strigi... sau preferi sa-ti aduc tigaia?

-Haha, ce glumet esti. Vezi ca era cat pe ce sa ramai fara gura aia mare a ta, spuse Malvina incepand sa rada zgomotos.

-Asta vrei tu sa crezi, abia daca m-ai atins.

Malvina se apleca catre pat si lua o pernuta, pe care o aruncă cu toata puterea spre Augustin, care statea rezemat acum de tocul usii.

-Iesi... sau altfel... striga Malvina amenintandu-l cu o a doua perna, dupa ce prima isi rata tinta.

-Stai prost cu tinta. Te pup, strigă Augustin razand, in timp ce o luă pe hol spre scari.

Rămasă singura Malvina intra in baie si dadu drumul la dus. Dupa cateva minute in care corpul i se relaxa si starea de spirit i se insufleti, inchise robinetul, oprind apa. Iesi din cada, punandu-si un prosop mare si moale in jurul trupului, masand usor. Sterse si ultimele picaturi de apa si isi imbraca lenjeria. Un sutien roz, aproape transparent din dantela, se aseza minunat pe sanii ei rotunzi. Chilotul din acelasi material, ii imbraca fesele ferme. Isi scoase feonul si incepu sa-si usuce parul proaspat spalat. Isi trase un scaun in fata mesei de machiat si isi baga placa de par in priza. In cateva secunde cu o rapiditate de invidiat, parul ei castaniu, era intins si aranjat.
Cu aceeași dexteritate aplica un fond de ten mat, apoi un blush stralucitor cu pulbere de aur, care ii lumina obrajii si ii scotea in relief tenul bronzat. Isi contură ochii cu un creion negru, isi rimelă genele si apoi se analiză in oglinda. Arata bine. Isi scoase rochia cumparata special pentru acest eveniment si si-o trase peste cap. Materialul fin de culoare roz, se mula perfect pe formele ei. Isi incalta sandalele aurii, cu tocuri inalte si se privi admirativ in oglinda. Isi retusă putin conturul ochilor, isi ruja buzele, depuse cateva picaturi de parfum de iasomie la incheieturile mainilor si dupa ureche, apoi lua plicul asortat si parasi camera.

Iubire de smarald (Vol 1)-FinalizatăWhere stories live. Discover now