Capitolul 19- David nu renunta

8.7K 707 9
                                    

Saptamana pe care Malvina i-o promisese lui Augustin trecu pe nesimtite.

Au petrecut-o aproape tot timpul impreuna, exceptie facand cele cateva ore in care Augustin merse la biroul din Los Angeles cu afaceri. De doua ori au calatorit impreuna, iar cu aceasta ocazie au vizitat si familia lui. Intr-o seara au mers pe plaja si s-au plimbat, apoi s-au retras pe vasul lui Augustin unde au ramas peste noapte. Malvina era extrem de fericita si deja se gandea serios la a se muta impreuna, daca acesta i-ar cere acest lucru. Era atat de implinita incat nici macar nu si-a mai pus problema faptului ca ar putea ramane insarcinata. Era atat de indragostita, incat isi dorea ca acest lucru sa se intample, cu sau fara stirea lui Augustin. Asadar renunta la ideea de a se proteja, atunci cand faceau dragoste. Si faceau destul de des. Augustin o rasfata si ii facea cadouri. Ieseau in fiecare zi sa ia masa impreuna, fie cina sau pranz,  neputand sa stea separat mai mult de cateva ore, zilnic. Erau fericiti.

David nu mai daduse niciun semn din ziua in care trimisese ultimul buchet de flori.

Malvina nu se mai gandise la el, crezand ca ceea ce ii spusese Lola, referitor la faptul ca la un moment dat acesta se va plictisi, se si intamplase.

In cateva zile, urma sa aiba loc balul dat in memoria domnului Minelli. Toate aranjamentele erau deja facute. Invitatiile fusesera trimise si din 340 de persoane confirmasera prezenta putini peste 300.

Malvina era foarte incantata de acest eveniment. O invita pe Iris si sotul ei, Augustin si toata familia Yveron, acestia raspunzand afirmativ, promitand ca vor veni cu desavarsire.

Pentru ca nu avea o rochie potrivita pentru bal, a mers impreuna cu Victoria si Iza, in Los Angeles la cumparaturi. Isi gasi o rochie superba CocoPerez- lunga, roz, cu paiete. Rochia avea un decolteu larg in forma de V, iar in talie o curelusa subtire care definitiva cu succes rochia. Culoarea puternica ii scotea in relief ochii albastri si parul castaniu, contrastand cu pielea ei aramie bronzata frumos. Victoria opta pentru o rochie Victoria Secret neagra, lunga, cu spatele gol. Iza desi nu paru foarte incantata la inceput, se lasa convinsa de fete si alese o rochie Versace, maro, cu maneci din voal si cu decolteu adanc pe rotund.

Intr-o seara cand Victoria lua cina impreuna cu Malvina si Augustin, ea le-a povestit despre ceea ce prietenul ei naflase de la Jackson. Malvina refuza sa creada, spunand ca este imposibil ca cineva sa o urmareasca pe ea si ca mai mult ca sigur acel detectiv particular mintise. Victoria  fu de acord cu aceasta ipoteza deoarece era sigura ca ea fusese cea vizata si nicicum Malvina. Singurul care inca nu era sigur de cele intamplate era Augustin, dar dorind sa nu o sperie pe Malvina, lua decizia sa se intereseze fara sa o mai implice.

-Ce facem astazi? intreba Augustin, in timp ce facea cafeaua in bucataria Malvinei.

Majoritatea timpului si-l petreceau fie in casa Malvinei, fie pe vasul lui, fiind intr-o agitatie dute-vino permanenta.

-Pai nu stiu ce faci tu, dar eu chiar trebuie sa muncesc. Am tras chiulul destul.

-Atunci, voi da o fuga pana in Los Angeles sa-mi cumpar un costum pentru balul caritabil si sa rezolv niste lucruri.

-Perfect! raspunse Malvina, sarutandu-l tandru.

-O sa-mi lipsesti! M-am invatat prost.

-Si tu imi vei lipsi mie, dar trebuie sa muncim, raspunse Malvina, razand.

Isi baura cafeaua impreuna, apoi Augustin parasi casa indreptandu-se catre Los Angeles.

Malvina se imbraca repede si cobora jos unde Lola o intampina agitata.

-Deci nu inteleg cum poti fi atat de relaxata! Dumnezeule, Malvina... mai sunt doar cateva zile pana la bal si mai avem atatea de facut!

-Cred ca de fapt, iti faci prea multe griji! Totul va fi perfect. Nu este de fiecare data la fel?

Iubire de smarald (Vol 1)-FinalizatăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum