Capitolul 3- O cină întârziată

15.2K 931 28
                                    

Malvina auzi voci in usa restaurantului, urmate apoi de un râs cristalin. Ridică privirea si in fața ei aparu o femeie drăguță,  miniona, blondă cu ochi albastri însoțită de un bărbat înalt si solid, brunet cu ochi negri. Se tineau de mână, iar femeia flecarea in continuu, in timp ce bărbatul îi zambea usor masinal, parcă plictisit de atata vorbarie. Se apropiara de masa ei si se oprira.

-Domnisoara Malvina Carter? intreba vocea masculina, care in mod straniu ii dadu o stare de agitatie Malvinei.

-Da, eu sunt. Dumneavoastra sunteti domnul David si banuiesc ca dumneavoastra sunteti domnisoara Rebecca. Ma bucur foarte mult sa va intalnesc, spuse Malvina intinzandu-le mana elegant sa-i salute.

Primul care ii prinse mana intr-un salut fu barbatul. In momentul in care palmele lor se atinsera, Malvina simti cum un fior o trecu pe toata lungimea spatelui, infiorand-o. Incerca sa nu bage in seama senzatia de rau ce o strabatu, gandindu-se ca temerea ei este neintemeiata. Nu de aceeasi parere rămase in clipa in care isi ridica privirea si ii intalni ochii barbatului. Malvina fu fulgerata de o uitatura rece si dura. O privire goala, cu niste ochi ca de carbune, care o fixau si o masurau din cap pana in picioare. Din nou isi spuse ca totul se intampla in imaginatia ei, asa ca schita un zambet fin in semn de salut, apoi isi muta privirea pe tanara ce statea agata de bratul barbatului. Intinse mana si o stranse, simtind o atingere mult mai delicata si calda decat a predecesorului ei.

-Vai, ne cerem scuze pentru intarziere! spuse Rebecca cu sinceritate. Nu am vrut sa va lasam sa asteptati atat de mult, dar a fost un trafic infernal. Am prins un ambuteiaj la intersectia strazilor Bridle Path cu Beach Road, din care am crezut ca nu mai scapam. Ma bucur insa, ca nu ati plecat si ne-ati asteptat.

-Nu-i nici o problema. Nu am ajuns de mult si am avut timp in plus, pentru a ma pregati. Luati loc, le spuse Malvina aratand spre cele doua scaune din fata ei. Sa vedem ce putem face pentru voi. In primul rand felicitari pentru logodna, din ce am vorbit la telefon se pare domnule David ca doamnisoara aici de față v-a furat inima si nu are de gand sa vi-o mai inapoieze, incheie Malvina razand , dorind sa destinda atmosfera, care ei i se parea oarecum incarcata. Ma bucur ca m-ati ales pe mine sa va fiu alaturi in aceasta aventura a vietii voastre. Sper sa fiu de un real folos si sa va fac viata si petrecerea mai frumoasa.

-Noi va multumim pentru ca ne-ati acceptat atat de repede! se grabi Rebecca sa afirme. Stiu ca sunteti foarte aglomerata, mai ales in aceasta perioada a anului, dar David a vorbit atat de frumos despre dumneavoastra si despre cum lucrati, incat m-a facut ca unicul lucru pe care mi-l doresc pe lume, sa fie sa colaborez cu dumneavoastra, iar firma Malvina Events, sa-mi organizeze nunta, incheie tanara, razand si privindu-l pe David, parca dorindu-si aprecierea si aprobarea lui imediata.

Dupa ce Malvina ii intoarse zambetul, se intreba de unde ar putea domnul David sa o cunoasca. Era constienta ca firma ei avea deja un renume in zona si multi stiau cum lucreaza, dar ceva ii spunea ca nu la asta se referise Rebecca atunci cand afirmase despre laudele lui David.

-Sa inteleg ca ne cunoastem? Ne-am mai intalnit pana acum si cu alta ocazie, domnule David? intreba Malvina, ridicand usor din spranceana si zambind.

-David! Doar, David! Si daca imi permiti si eu iti voi spune Malvina. Acum ca sa-ti raspund la intrebare... nu, nu ne cunoastem! Doar eu te cunosc pe tine! incheie David, fara a lasa impresia ca ar vrea sa dezvolte cum, unde si in ce context o cunoscuse.

Rebecca se uita la el stanjenita si isi aseza o mana peste mana lui, strangandu-l usor.

-Iubitule, nu am stiut ca tu o cunosti pe Malvina. Cand ai spus ca iti doresti ca ea sa-ti organizeze nunta, ma gandeam ca este doar datorita reputatiei firmei. Acum imi dau seama ca tu ai stiut de la inceput in ce te bagi. Ai vrut-o pe ea pentru ca o stiai, spuse Rebecca, privind atenta catre David.
David nu-si arunca nici o secunda privirea catre logodnica lui, alegand sa ridice nepasator din umeri.
-Am vrut-o pe ea si gata. Inca o vreau. Daca Malvina nu se razgandeste in urmatoarele cinci minute, spuse David parca iritat de toata pisiceala si toata abaterea asta de la subiect. Inca o vreau, facu o mica pauza si continua, sa ne organizeze nunta.

Iubire de smarald (Vol 1)-FinalizatăUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum