OYUN

43.8K 894 56
                                    

Ertesi sabah gözümü açtığımda Serdar yanımda yoktu.Kalktım ve banyoya gittim.Elimi yüzümü yıkayıp,üstümü giyindim.Dün gecenin izleri hala bedenimdeydi.Kasıklarım deli gibi ağrıyordu.Meğer ne acı verici bir şeymiş. :) Ama her şeye değer diye düşündüm.Aşağı indiğimde Serdar burada da yoktu. ‘Neredesin Serdar?’diye söylendim.Sonra kafamı kaldırıp camdan bakınca Göksu’nun güneşin altında ışıldayan suyuna göz gezdirdim.İşte oradaydı.Üstündeki kısa kollu tişörtüyle dışarıda duruyordu.Ceketini elime alıp yanına gittim.

‘Serdar,hasta olacaksın,delirdin mi?’dedim belinden sarılıp.Beni itti ve yüzünü döndü.

‘Gitme vakti,hadi seninle işimiz bitti!!!’dedi yüzünde kocaman bir sırıtmayla.Alay eder gibi bakıyordu.

‘Serdar,ne diyorsun sen,ne oldu,iyi misin?’

‘Ehh sıkıldım hadi defol git,işimiz bitti küçük hanım!!!’diye bağıdı.Aniden gözlerim doldu.Şaka yapıyordu,evet sadece şakaydı.

‘Şaka yapıyorsan hiç komik değildi Serdar…’dedim.

‘Ne şakası yaa ,ne sandın kızım sana aşık olduğumu mu? Hepsi seni yatağa atmak içindi.Aslında okul tamamen tesadüftü ama her şey benim aleyhime gelişti.Eninde sonunda benimle olacaktın hepsi bu.Şimdi defol git!!!Hadi defol!!!

     Gözlerimden dökülen yaşların farkında bile değildim.Sanki kalbime bir şey saplanmıştı.Deli gibi acıyordu.Eve dönüp çantamı aldım.Arkama dahi bakmadan ıssız otobanda yürümeye başladım.Bu onu son görüşüm oldu.Yürüyordum ama canım yanıyordu.Nereye gittiğimi bilmeden ağlaya ağlaya yürüdüm bir süre.Herşey bir oyundu demek.Sırf benimle yatmak içindi.Nasıl bu kadar aptal olabilirsin Yağmur,nasıl??Ondan da kendimden de nefret ediyordum.Ona kalbimi vermiştim,sevgimi,aşkımı ve dün gece de bedenimi.Nasıl böyle bir adama kendimi kaptırmıştım.Allahım bu nasıl bir acı???sen nasıl bir adamsın böyle…Yanımdan geçen Ağva otobüsünü durdurdum ve bindim.Koltuğa oturduğumda Pınar ablanın sözleri kulağımda yankılanıyor,canımı daha da acıtıyordu. ‘Böyle adamlar sadece seninle oynar Yağmur…otuz yaşındaki bir adam senin gibi bir kıza aşık olmaz,eğlenir sadece…’Kulaklarımı kapadım bir süre  ama beynimi susturamadım.Ne olacak şimdi? Ne yapacağım?Ağlaya ağlaya vardım İstanbul’a…

SERDAR’IN AĞZINDAN

     ‘Ne oldu Serdar,için mi burkuldu?Hadi ama istediğini elde ettin ve bitti.Hepsi bu.Ne olacaktı ,aşık mı olacaktın?Yok birde evlenseydin…’dedim kendime.Dün gece beni deli eden, rüyalarıma giren küçük kıza sahip olmuştum.Gözleri dolmuştu son kez yüzüme baktığında.Unutacaktı elbet,ayrıca bu ona ders olacaktı.Önüne gelen her adama aşık olmamayı öğrenecekti.İki güne kalmaz unuturdu da zaten.Aşık falan olamazdım bu kıza.Aşk diye bir şey yoktu benim lügatımda.Hepsi delilerin uydurduğu şeylerdi.Umursamadan eve girdim ve bir şeyler yemeye başladım. ‘Bu kız haddini fazlasıyla aşmıştı zaten,ona dersini verdim çünkü benimle kimse oynayamaz…Ve eğer birini istersem, o benim olur…

    

İKİ TEN TEK BEDENWhere stories live. Discover now