ÇİRKİN DAVET VE KADIN HİSSETMEK

62.3K 1.1K 47
                                    

SERDAR’IN AĞZINDAN

   Yatakta öylece kalakaldım.Bu kız beni ne hale getiriyordu böyle.Hayatımda ilk defa bir kız beni reddetmişti.Offf deliriyorum galiba.O ipeksi teni,yumuşacık dudakları ve incecik beli.Ellerim hala onun terli ellerine değiyormuş gibi hissediyorum.Pes etmek yok Serdar,böyle kızlar birkaç denemede dayanamayıp kollarında bulur kendilerini.O küçük bir kız,birkaç süslü şeyle mest olur… 

YAĞMUR’UN AĞZINDAN

   Pınar abla sanki yakın arkadaşım gibi saatlerce dinledi beni.Zaten okuldan ayrıldığımdan beri hiçbir arkadaşım beni dinlemiyordu ki artık.Canım yanıyordu hala ve konuştukça kalbimde saplı hançer hareket ediyor,daha da acıtıyordu.Eve yürürken temiz havayı içime çektim.Nasıl böyle bir kız olmuştum ben?Kendinden on yaş büyük adamların oyuncağı olamazdım.Böyle bir kız değilim ben.Doğru söylemişti  Pınar abla. ‘Yağmur,böyle zengin,kibirli ve her şeyi elde edebilen adamlar aşık olamaz.Sadece seninle eğlenir.Sen gençsin,çok güzelsin ama her şeyden önemlisi iyi yetişmiş bir kızsın.Birgün gerçekten seni hak edecek biriyle mutlu olacaksın, tatlım.’demişti.Keşke bu sözler beynimden çok kalbime işleseydi.Eve girip,televizyon izleyen anneme sokuldum.

‘Yağmur’um,ay yüzlüm.Yoruldun mu?’dedi.

‘Hayır, bugün denetleme vardı.O yüzden geç kaldım.Pınar abla ile sohbete dalmışız.’dedim,yalan söylerek.Onu kocaman öptüm ve odama gittim.Duşa girince ve bedenime bakınca Serdar’ın elleri aklıma gelmişti.Sıcacık öpen dudakları.Bir keresinde bir arkadaşım ‘Genç bir kız kendini ne zaman kadın hisseder biliyor musun? , bir erkek onun tenini yakınca.’demişti.Doğruydu,sanki artık cinsel açıdan küçük bir kız çocuğu değil,bir kadındım.Öpülmek,dokunulmak hoşuma gitmişti.Bir erkek tarafından arzulanmak… ‘Allahım nolur ki Serdar bana aşık olsa, onunda benim gibi kalbi deli gibi atsa.’Bu gece yaşadıklarım beynime kazınmıştı ve artık asla unutmayacaktım.

     Nilgün hanım’ın odasına  girdiğimde telefonla konuşuyordu.Cümlelerimi aklımda toparlayıp,gösterdiği koltuğa oturdum.Telefonu kapatıp bana döndü. ‘Evet,Yağmur ??’

‘Nilgün hanım,ben ikinci kat temizlemesinden başka bir bölümde çalışmak istiyorum,sizin için sakıncası yoksa.’dedim ve yutkundum.Tek kaşını kaldırıp,şaşkın bir ifadeyle bana bakıyordu.

‘Sebep nedir?,görev dağılımlarını kafamıza göre yapmıyoruz.’

‘Belli bir sebep yok sadece yorucu oluyor.’

‘Yarın Serdar bey’in doğum günü partisi var,otelin restoranında olacak.Sende mutfakta çalışabilirsin ama sadece yarın için.Başka bir şey yoksa işine dön.’dedi ve şaşkınlık yerini sinire bırakmıştı.Ağzımı açamamıştım.Israr edersem çalışacak bir otel katım olmayacaktı çünkü.Offf ya yine yağmurdan kaçarken doluya tutulmuştum.Bu heriften kaçışım yok muydu benim?Ne zaman onu bir daha hiç görmeyeceğim desem burnunun dibinde olmak zorunda kalıyordum.Bir de doğum günüymüş.Lanet olsun doğduğu güne!!!Söylene söylene personel odasına çıkıp,temizlik formamı giydim.Dolabımın yanında bir kutu vardı.Kırmızı hediye paketiyle sarılmış ve üstünde de bir not yazılıydı.Oturup elime aldım.Notu okumaya başladım bir heyecanla. ‘O gecenin bir devamı olmalı,güzel kız.Yarın doğum günü partimden sonra seni bu elbiseyle gece onikide odamda istiyorum.Bu kadar naza gerek yok değil mi?’yazılıydı.

     Kan beynime sıçramıştı.Bu neydi böyle,nasıl bir adam ya, bu ne terbiyesizlik.Ben fahişe değilim!!! Kutuyu açıp elbiseye baktım.Kırmızı ipli bir elbiseydi.Gerizekalı,öküz,bir elbiseye onun olacaktım sanki.Çok  beklersin odun !!Ona dersini verme zamanı gelmişti.Bekle ve gör Serdar ALTUN!!!

      

İKİ TEN TEK BEDENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin