YANIYOR,TENİM VE BEDENİM!!!

70.2K 1.1K 43
                                    

SERDAR'IN AĞZINDAN

O geceden sonra Yağmur'u bir daha hiç göremedim.Acaba nerelerdeydi?Çok mu kırmıştım onu.Oysaki Ali şerefsizi kaşınmıştı ama ben Yağmur'u suçlamıştım sanki.Hayvan Serdar,öküz,gerizekalı...

Lobiye indim ve resepsiyondaki çalışana temizlikçi istediğimi söyledim.Hemen odama gönderin 'Yağmur hanımı' dedim.Başka çarem yoktu,otelde kovalamaca oynayamazdım hem o yaşı çoktan geçmiştim.Artık yirmi dokuzumu bitirecektim.Haftaya doğum günümdü ama ben sadece Yağmur'u düşünüyordum.Odama geri döndüm.Ne oluyor Serdar yaa?,ulan küçücük bir kız seni nasıl bu hale getirir.Sen istersen bütün kızlar sıraya girer koynuna girmek için yaa.

Galiba Yağmur'un sırası gelmişti.Onunla olucam sonrada bu konu burada kapanacak. :)

YAĞMUR'UN AĞZINDAN

Akşam oluyordu ve herkes gitmeye başlamıştı.Bende üzerimi değiştirip çıkmak için asansöre yöneldim.Ancak lobiden beni çağırmışlardı.

'Yağmur,Serdar Bey'in odası temizlenecek.Herkes çıktı,gidip hallet.'

'Nee ama saat yediye geliyor mesaim bitti.!!!'

'Yağmur orası müşteri odası değil,patron odası.Hadi!!!'dedi.Hayır ama ya iki hafta boyunca hiç karşılaşmamıştık,şimdi sırası değildi.O geceden sonra bu adamı görmeye hazır değilim!Mecbursun Yağmur,çık, temizle ve hiç konuşmadan evine git.Hepsi bu.

İkinci kata geldiğimde kalbim göğsümü yarıp bir anda dışarı fırlayacakmış gibi hissettim.Sakin ol,sakin ol...Odanın kapısını çaldım.Gir sesinden sonra koca bir nefes alıp,içeri girdim.Koltuğa yayılmış maç izliyordu öküz.Altında siyah pijama üstünde hiçbir şey yoktu.Sakin ol Yağmur.Kasları ve geniş omuzları göz önündeydi artık.Odaya girdiğimden beri hiç bana bakmamıştı,aptal.Malzemeleri kenara bırakıp söze girdim. 'Efendim bütün daireyi mi temizleme mi istersiniz?' dedim,önüme bakarak.Televizyonun sesini kısıp bana doğru geldi.Sakın heyecanını belli etme egoist herife.Tam karşımdaydı şimdi.Teninden o parfüm kokusu üzerime yayılıyordu sanki.

'Geçen akşamı unutalım,ben sadece aşırı sinirlendim.Ali aptalı canımı ne zamandır sıkıyordu,seninle alakası yok yani.'dedi.Yalancı herif,sanki anlamadım aptal,özür dilemeye bak.Söz verdiğim gibi ağzımı bile açmadım.Malzemeleri alıp arka odaya yürüdüm.Arkamdan geliyordu. 'Ne şimdi bu? Ayaklarına falan kapanmayacağım.Fazla ümitlenme.'dedi.Offf aptal herif gerizekalı ne zannediyor ya kendini,delirecem yaaa!!

'Banyodan başlayacağım'dedim kafamı bile kaldırmadan.'Yeter artık'dedi elimdekileri yere koyarak.Ne olduğunu anlayamadan beni kendine çekti.Artık ağız ağızaydık.Dudaklarıma yapıştı,dudakları.Alev gibi yanıyordum şimdi.Kıpkırmızı olmuştum ve titriyordum.Belimdeki önlüğün kuşağını çekti, bir yandan da hala öpüşüyorduk.Belimden kavrayarak yatağa yatırdı.Neden engel olamıyordum.Hadi Yağmur çık bu odadan derhal!!O kadar yumuşak dokunuyordu ki tenime.Elbisemin önünü tamamen açmıştı artık.Pijamasını indirdi ve sadece baksırı vardı altında.Hayır Yağmur!!!Ellerini ellerime geçirdi ve üzerime yerleşti.Heryerimi o sıcak dudaklarıyla öpüyordu şimdi.Kalk Yağmur,buna mecbursun.

'Hayır,Serdar kalk üzerimden !!!'dedim ve onu ittim suratına bakmadan.Çırılçıplaktım ve utanıyordum deli gibi.Elbisemi ve önlüğümüde elime alıp oturma odasına koştum.Hemen üzerimi giyip odadan çıktım.Arkamdan Yağmur diye bağırdı ama peşimden gelmemişti.Gelmemeliydi de zaten.Gözyaşlarım akmaya başlamıştı asansörde.Personel odasına girdiğimde hıçkırıklara boğuldum.Bu adama kendimi veremezdim.Yirmi yaşındaydım ben.Daha elime hiç erkek eli değmemişti ki.Böyle bir adam bana sahip olamazdı.Ailemin yüzüne nasıl bakarım ki ben.Çok istemişti ama tenim,bedenim ve en çokta kalbim.Bu adamı deli gibi istiyordum.

Arkamdan aniden bir el hissettim ve hızla arkamı döndüm. 'Pınar abla!!'Ağlayarak odaya girerken onu fark etmemiştim.Arka tarafta olmalıydı. 'Tatlım neyin var,noldu??'

'Pınar Ablaa' dedim kollarına atılarak. 'O bir hırsız abla,bana bile faydası olmayan kalbimi çaldı,suçlu o !!'dedim ve biliyordum,artık hırsızı yakalamak zorunda olan kişi bendim ve artık hiç birşey eskisi gibi olmayacaktı...

İKİ TEN TEK BEDENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin