Q/A

10.9K 418 663
                                    

Hallo iedereen! Dit is een speciaal hoofdstuk, want er zal geen hoofdstuk in komen maar de Q/A. her we go:

1) Hoe oud ben je? (@juul12345 + @arankawynents)

Wel ik ben nu 14 jaar en op 23 mei wordt ik 15 jaar. (Verjaardagsbuddy's? :D)

2) Doe je aan sporten? Zoja, de welke? (@juul12345)

Het punt is, ik ben lui. Zo verschrikkelijk lui. Maar om toch iets aan te sport te doen ga ik wel vaak joggen. :)

3) In welke klas zit je? (@juul12345)

In klas 3.6 avec @liwenhu :D

4) Wat zou je doen als een jongen jouw hart breekt? (@tiannatje)

Ik denk dat het er van af moet hangen met de situatie. Als die jongen, jouw vriendje, naar je toe komt en eerlijk zegt dat hij geen gevoelens meer voor je heeft, denk ik dat ik het wel goed zal aanvaarden. Ik bedoel, hij is zo eerlijk geweest om je het te vertellen. Natuurlijk zal ik dan nog verdrietig zijn (zeker als ik zelf nog gevoelens had voor die jongen), maar ik zou het erger vinden als mijn vriendje me bedriegt. Dan zou ik woedend zijn..

5) Zou jij liever een badboy of een goodguy willen? (@familietekin)

Ik denk dat ik voor de goodguy zal kiezen. Ik zou niet een relatie willen hebben waarbij je heel de tijd parenoïde moet zijn omdat je vriendje heel waarschijnlijk vreemd gaat. Ik wil een relatie met vertrouwen, want uiteindelijk de badbys in het echte leven zijn niet zo als in de boeken. Daarvoor schrijven we boeken, om het onmogelijke waar te maken :)

6) Welke jongen uit dit boek vind je zelf het leukst? (@xOreoLovex)

Het is een beetje moeilijk, want ik heb alle personages zelf bedacht :D Maar nu is mijn favoriet de tweeling Seppe en Sebastiaan, die je in de volgende hoofdstukken nog beter zult leren kennen! :)

7) In welk vak ben je het beste? (@juul12345)

Geschiedenis, Nederlands en Engels. Misschien had je het al opgemerkt in mijn andere boeken, maar ik doe geschiedenis zo graag! ❤

8) Ben je ergens fan van? (@juul12345)

Neen, ik bedoel ik varieer erg in muziek. Ik hou ervan als ik afwissel. Al luister ik wel vaak naar de muziek van Olly Murs en Demi Lovato :)

9) Wat is je grootste blunder ooit? (@juul12345)

Oh god, veel te veel naar mijn zin D: Ik ben echt een kluns, heel erg onhandig :D. Hier zijn de top drie van mijn gênantste momenten.

1> Een keer liep ik de treden op van de cinemazaal (terwijl die al vol zat) en struikelde over de treden waardoor ik tegen de grond ging. Heel de cinemazaal had het gezien...

Not perfect at All© (Aan het verbeteren)Where stories live. Discover now