Capitolul 21

20.9K 1.2K 26
                                    

-Iubito, vorbește cu mine,se roagă Stefan de mine, deja de douăzeci  de minute.

-Vezi că eu mă duc în apartamentul meu, dacă te decizi să-mi spui adevărul  să  mă cauți,vreau să  plec însă sunt împiedicată de mâna lui care îmi  prinde încheietura.

-Iubito, îți  jur că  nu am idee de ce m-a sunat, de trei ori.

-Șase,îl corectez eu, a mai sunat de trei ori după ce ai adormit. Te rog lasă-mă să plec. Ai face bine să îi răspunzi la telefon, poate are nevoie urgentă de tine.

-Nu am nicio treabă cu ea, se răstește ridicând mâna asupra mea.

-Haide Stefan. Așa. Lovește-mă!

-Doamne iubito, jur că n-am vrut să te lovesc.

-Dar ai ridicat mâna, doar faptul că sunt însărcinată te împiedică să  mă lovești. Dar nu este nimic, se poate rezolva și problema asta,îmi  ies vorbele pe gura.

-Sam doar nu ai face asta.

-Încearcă-Mă,spun apoi trântesc ușa în  urma mea. Am lăsat  mașina în parcare și  am plecat pe jos. Unde? Nici eu nu știam. Însă pașii mei m-au ghidat tocmai la cimitir, florile de pe piatră erau proaspate, semn că mama sau chiar sora lui au trecut pe aici.

-Puștiu' bănuiesc  că deja ști. Sunt însărcinată. Abia am aflat de el, însă deja îl iubesc. De ce nu ești aici să-mi  dai sfaturi? Îmi este foarte dor de tine.

Am simțit o stare de amețeală și de greață, așa că m-am ridicat de jos și m-am dus la cafeneaua unde Marie lucrează.

Mi-am comandat o apă cu lămâie și mă uitam pierdută pe geamul cafenelei. În gândurile mele era doar imaginea lui Stefan ridicând mâna să mă lovească. Știu că nu m-ar fi lovit, însă dezamăgirea... Telefonul îmi vibrează, bănuind că este Stefan nici nu m-am obosit să mă mai uit la apelant, doar l-am lăsat să zacă în buzunarul gecii mele.

Mi-am terminat apa și am plecat, nu aveam de gând să mă întorc cât de curând în apartament, însă mesajul lăsat de Elle mi-a schimbat ideea.

"Te sun de zefe minute întruna. Unde ești? Tocmai veneam la tine și la fratele meu, când am văzut-o pe Natasha urcând sus. Spune-mi că ești  cu fratele meu și că o lași cheală."

Iau telefonul și îi răspund ușor nervoasă.

"Sunt pe la Starbucks. Fratele tău este singur, posibil cu Natasha. Ne-am certat de dimineață din cauza ei. Să nu cumva să intervii. Mai bine ai face drum încoace și să mă iei cu mașina. Sunt pe jos."

"În patru minute sunt acolo."


Stefan POV:

La dracu cu toată treaba, o sun de două ore încontinuu, îmi este frică de ceea ce poate face. Era foarte nervoasă când a ieșit din apartament. Aud soneria, crezând că și-a uitat cheile mă ridic de pe canapea și  îi deschid ușa.

-Iubito, te-ai calmat?Întreb însă îmi rămâne vorba în gură când văd că Natasha este la ușă. Ce cauți  aici?Întreb nervos.

-Am venit să vorbim. Dacă la telefon nu răspunzi, atunci am venit aici.

-Natasha, te rog să pleci. Sam poate veni în  orice secundă.

Apartament 69Where stories live. Discover now