Capitolul 11

25.6K 1.3K 65
                                    


Nu știu ce a fost cu ea, de ieri de la prânz m-a evitat, și-a închis telefonul. Este patru dimineața iar eu stau pe balcon fumând o țigară , când dintr-o dată o zăresc ieșind din bloc îmbrăcată cu un trening gri. Presupun că se duce la alergat, însă la patru dimineața?

Într-o zi o să mă înnebunească femeia asta, însă până atunci trebuie să aflu ce se întâmpla cu ea.

****

-Horatio, fă o favoare amicului tău care te-a scăpat de multe ture de noapte, mă rog deja de zece minute de Horatio să-mi înmâneze dosarul.

-Stefan, se numește confidențialitate medic-pacient. Etica nu-mi permite să fac una ca asta.

-Horatio, lasă-mă doar cinci minute să citesc.

-Stefan! Off Doamne, o să ajung în Iad dacă mai am prieteni ca tine, mă duc să-mi iau o cafea, spune dându-mi impulsul de a căuta dosarul. Deschid sertarul plin de dosare și încep să caut.

-N. O. P. Q, asta e , Queen ,Samanta Queen, zic fericit ridicând dosarul.

L-am strâns în mână și am pășit din cabinetul lui Horatio, am lăsat dosarul în biroul meu și  m-am întors  la ocupația mea.

Horatio este psiholog, iar azi de dimineață când vorbeam cu el despre echipa mea, ei bine s-a cam dat de gol că Sam i-a fost pacientă. Acum doi ani mai exact.

-Doctor Woods, la urgențe, se aude vocea unei asistente.

Am intrat în camera de urgențe unde, ca de obicei, toate paturile erau ocupate. M-am apropiat de un băiețel cam la vreo zece ani care se care că a căzut din copac, spărgându-și capul.
M-am uitat atent la rană pentru a vedea dacă este adâncă, apoi am încercat să îi tamponez zona pentru a oprii sângele. I-am dezinfectat rana, am pansat-o, apoi i-am asigurat pe părinți că totul este în ordine.

La nici cinci minute după intervenția mea, niște strigăte se auzeau venind de pe hol. Am recunoscut imediat acele voci.

-Annet! Samanta! Strig văzându-le că se ceartă. Suntem într-un spital.

-Ești o incompetentă, îl puteai omorâ, strigă Annet neținând cont că sunt și eu acolo.

-Dacă tu ești proastă și imi bagi bețe în roată...

-Queen,strig nervos oprindu-le cearta. Ce mama naibii se întâmplă aici?

-De ce nu o întrebi pe adormita asta? Era cât pe ce să omoare un om, i-a injectat un antibiotic la care era alergic, a avut noroc că am intervenit eu. Iar ea mă jignește.

-Doamne Stefan, nu este adevărat, ea...

-Samanta, ești chiar atât de incompetentă? Vocea mea răsună puternic , lucru care o face să rămână uimită. Dacă tu nu ești în stare să verifici o fișă medicală, nu cred că ești în stare să fi medic. Îmi pare rău...

Sam POV:

-Mamă, îți jur că nu am făcut ceea ce spune aia, zic plângând pe picioarele mamei mele.

-Sam, te cred puiule, te cred. Stefan și Adam trebuiau să te creadă, totul va fi bine puiule, se aude vocea mamei mele care îmi mângâia părul.

Apartament 69Where stories live. Discover now