EXODUS, EXODUS, It's my EXODUS!

4.2K 439 99
                                    

1 Nisan 2015

EXODUS, EXODUS, IT'S MY EXODUS!

SEVGİLİ GÜNLÜKÇÜK, BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM ÇÜNKÜ ÇOK HEYECANLIYIM. BUGÜN EXO'NUN EXODUS ALBÜMÜ ÇIKTIAĞĞAĞAĞAAĞ!

EXO'dan bias'ım kim diye soracak olursan, hemen cevap veriyoru~m! Bai Xian tabii ki de! Sesi çok ama çok güzel, high note'lara çıkarken resmen eriyorum! ☆*・゜゚・*(^O^)/*・゜゚・*☆

Her neyse, EXO'nun albümünden dolayı sabah çok heyecanlıydım ancak şu an sakinim. Bugün gerçekten çok güzel bir gündü, Bay Park'la beraber Samsung'un yeni telefonu S6 ve Note 5'in tanıtım partisine gittik. Sanırım ben artık asistanı gibi bir şey oldum, gittiği her yere onunla birlikte ben de gidiyorum.

Her neyse, oraya gittiğimizde her şey çok güzeldi, bir sürü Japon iş adamı vardı ve Bay Park için çevirmenlik yaptım. Veeee, iş adamları yanımızdan ayrıldığında Bay Park bana bir şey söyledi.

''Bana Chanyeol demeni istiyorum.''

O anki tepkimi merak ediyorsun, değil mi? Emojilerle ifade etmeye çalışacağım.

*\( *ω*)┓\\\(۶•̀ᴗ•́)۶////┗(^∀^)┛╰(✧∇✧) (≧∇≦*)

Emojiler yeterli gelmemiş olabilir ama neyse boşver.

Belki de bana yakınlaşmaya çalışıyordur yada belki de yaşlarımız yakın olduğu için Bay hitabından hoşlanmıyordur. Pıfft, gerçekten bilemiyorum günlükçük. Ama biliyorsun, onunla yakın olmayı çok isterim (✿♥‿♥)

Ç-Çünkü... S-Sanırım... Ondan... Hoşlanıyorum.

。・゚゚・(>д<)・゚゚・。

Bugün'ün şarkısı, EXO'dan EXODUS!

EXODUS, EXODUS, It's my EXODUS! + ゚ .+ .゚.゚。゚。. +゚。゚.゚。☆*。。 . 。 o .。゚。.o。* 。 .。

Baekhyun~

Y/N: Bu ficimsi şeye hiç not yazmamışım asddjfksaasdkasdjkl Geciktirdiğim için üzgünüm çünkü sınav haftamdayım ve cidden vakit bulamıyorum yazmaya, umarım anlayışla karşılarsınız. Bu fici öylesine yazıyodum, yani bekleyenlerin olacağı aklıma gelmemişti hiç sdafjsdflkashdkas teşekkür ederim cidden :')

Light Me UpHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin