Bang it, bang it, bang it, bang it!

4.2K 452 59
                                    

23 Mart 2015

Selalalala~m günlükçük! Güzel, güneşli bir Seul gününden merhaba sana!

Gördüğün gibi mutlu hissediyorum çünkü bugün hoş şeyler oldu, sanırım bay Park'la yakınlaştık. İş yerine gittiğimde merakımı yenemediğim için -sürekli düşünmekten geçen gece geç uyudum- ona BlackJack olup olmadığını sordum.

Önce yüzü çok gergindi ve ona sorup sormamak arasında çok kaldım, tüm cesaretimi toplayınca gidip sordum. Ve cevabı şu oldu.

''Evet, onların fanıyım.''

Ger.elten çok şaşırdım ama sonunda net bir cevap alabildiğim için mutluyum! Büyük bir şirketin CEO'sunun K-POP dinleyeceğini hiç düşünmezdim doğrusu O(≧▽≦)O2NE1 hakkında uzun süre konuştuk ve o bana... G-Gülümsedi (>y<)

Gülümsemesi... Nasıl tanımlasam? Güneş kadar parlak, kimchi kadar acı ve aynı zamanda fanfic okumak kadar zevk verici. Garip bir tanım belki ama öyle cidden.

2NE1'dan biası Dara'ymış, onu çok beğendiğini söyledi. Ve tahmin et, kimin de biası Dara? Tabii ki benim! Sanırım... Bay Park'la iyi anlaşacağız, göründüğü kadar sert biri değil aslında. Onu daha da çok anlayabilmeyi istiyorum, ve hakkında bir şeyler daha öğrenebilmeyi.

Ve son bir şey daha, bugün beni pek de şaşırtmayan bir şey öğrendim. Sehun ve Kai beni bir kafeye çağırıp benden özür dilediler, dünkü olay hakkında bir yorum yaptılar ヽ(・_・;)ノ

SEVGİLİLERMİŞ. LİSE SON SINIFTAN BERİ. VE BANA SÖYLEMEMİŞLER. ÇÜNKÜ SÖYLERSEM ONLARDAN İĞRENEBİLİRMİŞİM.

Homofobik biri olmadım asla ve sanırım onlar için mutluyum. Biraz da kızgın. ÇÜNKÜ O SÜRTÜKLER, BUNU BENDEN YILLARDIR SAKLADILAR.

Her neyse günlükçük, bugünün şarkısı BTS'den Second Grade!

Bang it, bang it, bang it, bang it! (⌐■_■)-︻╦╤─

Baekhyun~

Light Me UpHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin