You are my heart heart heartbreaker!

6.9K 522 55
                                    

21 Şubat Cumartesi 2015

Ughhh, her gün yazacağımı söylemiştim, değil mi? Üzgünüm günlükçük, bir gün de olsa seni yazmayı unuttum, affet beni! Bir de Baek sözü vermiştim, göründüğünden daha kuvvetli bir sözdür aslında...

Aslında biraz meşguldüm, çünkü iş başvurumun kabul edildiğini öğrendim ve onun için kabul edildiğim şirkete gitmek zorunda kaldım. Üniversitede okuduğum bölüm Japon Dili ve Edebiyatı'ydı ve sonunda iş bulabildiğim için mutluyum açıkçası (〜 ̄▽ ̄)〜

Şirket bir telefon firması... Dünyanın en büyüklerinden hem de. Samsung desem mi acaba, reklama girer mi, merak ediyorum, her neyse... Şirkete yüksek bir rütbede girdiğim için mutluyum.

İlk olarak tanıştığım kişi şirketin Seul'daki bürosunun müdürü olan Park Chanyeol oldu, o da benim gibi 23 yaşında. Ve büronun müdürü. Ve 23 yaşında. Ve bir de müdür. Evet.

Onunla odasına ilk girdiğimde beni büroya yanlışlıkla girmiş olabilmekle suçladı, söylediğine göre 15 yaşında bir lise öğrencisine benziyormuşum. Biliyorum, boyum biraz kısa ama bu kadarını da beklemiyordum aslında... ('・_・') Ona gerekli açıklamayı yaptıktan sonra beni beklediklerini söyledi, hoş birine benziyor. Dev gibi biri, boyu gerçekten çok uzun - omzuna bile gelemiyorum...- ve çok tatlı bir gözlük takıyor. Kızılımsı kahve saçları var ve bu sert görüntüsüne inanılmaz derecede çarpık düşen büyük kulakları var ( '∀`)Yoda'ya benzediğini kolaylıkla söyleyebilirim.

Neden bilmiyorum ama, onda bulduğum tanıdık duygular var... Anlayabilmiş değilim. Çok sert bir yapıya sahip ama aynı zamanda da yumuşak gibi, kafamı karıştırıyor.

Her neyse, bugünün şarkısı....

*drumrollsplz*

GD'den Heartbreaker! *you are my heart heart heartbreaker!*

Baekhyun~

Light Me UpHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin