29

12.5K 239 2
                                    

Z pohľadu Kelsey: Spomienky z dnešku sa mi stále prehrávali dookola ako na pokazenom videu. Od toho momentu ako som odpadla a zobudila som sa priviazaná na stoličke, Luke ma udrel, Andrew ma rezal celý čas až kým som sa nezobudila priviazaná ku posteli a Luke na mňa kládol ruky.

Slzy sa mi vyronili znova a snažila som sa ich zatlačiť.

Bola som silnejšia než toto a vedela som to. Musela som sa dať dokopy pre dobro všetkých a aj mňa.

Nikdy som nikoho nenechala aby sa dostal do cesty toho kto som ani Justina a neplánujem začať teraz.

Žiadny zkurvysyn mi to nepokazí.

Utrela som si tvár, zhlboka som sa nadýchla, dala som sa dokopy predtým ako som sa doumývala a vyšla som von z vody, obtočila som si uterák okolo tela.

Opatrne som sa osušila, trhla som sebou pri každej modrine ktorej som sa dotkla, opatrne som sa snažila nepritláčať moc silno a prešla som na vlasy.

Ignorovala som bolesť na zápästiach, prešla som uterákom po mojich vlhkých vlnách predtým než som ich pustila a zviazala som si ich do voľného drdlu na vrchu hlavy.

Po tom ako som bola hotová som sa pozrela dole na zápästia a cítila ako mi zavrčal. Boli čierno-modré s hlbokými ranami od lana.

Pokrútila som hlavou, utrela som zrkadlo od pary, pozerala som sa na seba a videla som že rana ktorá šla z môjho líca dole po krku prestala krvácať, vďaka Bohu.

Pritlačila som si tam prsty, zahryzla som si do pery a otočila som sa preč nemohla som sa na seba viac pozrieť.

Našla som župan blízko pri dverách čo viedli do kúpeľne, zobrala som ho, strčila som ruky do rukávov predtým než som ho uviazala okolo pásu.

Keď som sa chystala odísť som počula hlasy ktoré išli z Justinovej izby. Zmraštila som obočie a priložila som ucho ku dverám, zvedavá na to o čo ide.

„Nemal som ju nechať nastúpiť do toho auta.“ Počula som Justina zamrmlať.

„Nie.“ Niekto vyštekol „Nemal si ale čo sa stalo, stalo sa a nemôžeš to zmeniť Justin ale viem čo môžeš spraviť.“

Zahryzla som si do pery lebo sa zastavil.

„Môžeš sa ubezpečiť že je v poriadku a môžeš ju upokojiť pretože to je to čo potrebuje teraz najviac. Nepotrebuje aby si sa za toto vinil. Potrebuje niekoho kto tu pre ňu bude a obaja vieme že ten ktorý to má byť si ty.“ Počula som slabé kroky a potom sa zastavili. „Oh a Justin?“

Zase sa zastavil.

„Môžeš si myslieť že si neporaziteľný ale všetci niekedy zlyháme.“ A potom sa dvere zavreli.

Žula som si spodnú peru a spracovávala som čo ten neznámy práve povedal a potom som pomaly otvorila dvere a oprela som sa o zárubňu odkiaľ som videla Justina sedieť na posteli a pozerať sa pred seba, očividne bol smutný.

„Má pravdu vieš to.“ Prehovorila som.

Z pohľadu Justina:

Zmraštil som obočie, otočil som sa ku kúpeľni a videl som Kelsey ako tam stále v župane, vlasy mala v strapatej hrči na hlave. Napriek jej stavu vyzerala krásne.

Zostal som ticho a len som sa ňu pozeral. „Poď sem.“ zašepkal som a kývol som k nej.

Zahryzla si do pery, uvažovala nad tým čo som povedal  a prešla ku mne.

Danger po slovenskyWhere stories live. Discover now