19

12.3K 249 3
                                    

Z pohľadu Justina:

„Vstávaj Bieber!“ počul som niekoho kričať ale bol som príliš zakutraný v perinách a vo svojom vankúši aby som počul kto do riti to bol. Jediné čo som vedel bolo že nech to bol hocikto dostane bitku pretože som kurevsky unavený.

„Najeb si,“ zamrmlal som očividne som nemal náladu.

Ale nech to bol hocikto nedošlo mu to.

„Dobre, ty si ma donútil spraviť to,“ povedal a čoskoro jeho hlas stíchol a nechal ma na pokoji.

Ten pokoj aj tak čoskoro skončil keď vedro plné studenej vody skončilo na mne. „Kurva!“ vyskočil som, utieral som si tvár aby som tam nemal vodu. Pozrel som sa a videl som Bruceho. „Čo to kurva bro?“ vyprskol som.

„Oh môj bože!“ Kayla vykríkla keď sa posadila a zdvihla si so sebou perinu aby jej to zakrývalo hruď. „Čo to do boha Bruce?!“ zarevala piskľavým hlasom.

Prisahám bohu že ak som nebol svinsky unavený a nasratý kopol by som ho priamo do ksichtu. Ten bastard má šťastie že som nahý pod týmito perinami a že nemám náladu na boj.

 „Povedal som ti Bieber vstávaj a neposlúchol si.“ Pokrčil plecami a držal prázdne vedro v ruke.

„Ježiš. Som kurevsky unavený,“ zlostne som si prešiel prstami cez vlasy a pošúchal som si tvár. „Vôbec som sa v noci nevyspal.“

„A koho to je chyba?“ spýtal sa ale ani mi nedal šancu odpovedať a znova začal rozprávať. „Tvoja.“ Ukázal na mňa. „Nie je moja chyba že si sa rozhodol sa celý deň potulovať s nejakým dievčaťom ktorej meno neviem a potom si prišiel sem aby si ju vyjebal.“ Ukázal rukou ku Kayle.

„Stále si kvôli tomu naštvaný?“ zastonal som a pošúchal som si spánky. „Vážne vole není to až taká veľká vec. Prenes sa cez to.“ Vyprskol som.

„Aké dievča?“ Kayla sa na mňa pozrela potom na Bruceho a potom zase na mňa.

Prevrátil som očami, v duchu som na Bruceho nadával ako keby už zajtra nebolo a pozrel som sa na neho pohľadom ktorý vravel za-toto-ťa-zabijem.

Pokrčil plecami. „Myslím to vážne, obleč sa a choď. Nepotrebujem ťa tu. Máme veci ktoré dnes musíme spraviť.“ Pozrel sa na mňa, ukázal na mňa prstom a vyšiel von z izby.

„O čom to rozprával?“ Kayla sa spýtala hneď ako Bruce vyšiel von.

Postavil som sa, navliekol som si boxerky. „Nič,“ zobral som si veci a chystal som sa odísť z izby.

„Klameš.“ Zúrila a mala zaťaté zuby.

„A čo ak hej?“ vyštekol som a otočil som sa k nej. „To absolútne nie je tvoja vec.“ Zamračil som sa, otvoril som dvere a vyšiel som von.

Prešiel som cez chodbu do mojej izby kde som si zobral nejaké veci a čisté boxerky predtým než som vošiel do kúpeľne.

Po tom ako som si dal sprchu a spravil všetky potrebné ranné veci, vyšiel som z izby a šiel som dole.

Zobral som si kľúče z háčiku pri dverách a bez slova som prešiel k svojmu autu.

Keď som sedel vnútri, naštartoval som a šiel som do školy. Práve keď som sa chytal prejsť cez hlavnú bránu zazvonil mi telefón. Vytiahol som ho, prešiel som prstom cez obrazovku aby som ho odomkol.

Od: Bruce Nezabudni. Dnes po škole, stretnutie.

Naťukal som rýchlu odpoveď že tam budem, strčil som mobil späť do vrecka a pokračoval som v jazde na školské parkovisko.

Danger po slovenskyWhere stories live. Discover now