1. Bölüm: "Yeni Hayat"

78.5K 1.5K 379
                                    




Multimedya: Rüya Ateş


Merhaba ben Rüya Ateş. 18 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. Daha doğrusu bu sene babamın en büyük holdingini İstanbul'a kurmasıyla buraya taşındık. Her şeyimizi geride bırakarak yeni bir hayata adım attık. Beni bu beyaz sayfada ne siyahlıklar bekliyordu acaba...

*******

Sabah yan komşunun köpeğinin havlama sesiyle uyandım.

"Lanet olsun"

Ah evet ne berbat bir gün . Hemen saate baktım. Saat daha 07.00. Tam vaktinde kalkmışım derken alarmımda çaldı. Bu saatte kalkıyorum ne için tabi ki okul.

Evet bu gün okullar açılıyor.

Aklımda dönen bu gibi sorulardan annemin "Rüya kahvaltı hazır kalk hadi kızım" demesiyle ayrıldım ve yorganı tekmeleyerek yataktan kalktım.

Banyoya girip hemen bir duş alıp çıktım.

Üzerimi giyindim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üzerimi giyindim. Saçlarımı düzleştirdim ve topuz yaptım. Yüzüme hafif bir makyaj yaptım.

Sonra merdivenlerden aşağı inerek "günaydııııııın" diye bağırdım. Annemde "günaydın uykucu " deyince saate baktım ve "saat daha 07.45 anne uykucu mu?" Dedim imalı imalı imalı annem yüksek sesli bir kahkaha attıktan sonra kahvaltı etmeye başladık.

Babam ünlü bir iş adamı yani Ateş Holdingin sahibi.

Annemde babama yardım ediyor.

Babamın yurt dışında olması canımı baya sıkıyordu. Babasına bağlı bir kızdım. Hatta babama aşık bir kızdım. "Babam ne zaman dönecek anne" dedim hem masadaki sessizliği bozdum hem de merakımı gidermeye çalıştım.

Annemde gülerek "baban daha orda canım ben gideceğim bu gün İtalya ya" demesiyle gözlerimi fal taşı gibi açtım ve" bunu bana daha yeni mi söylüyorsun anne " dedim kızdığımı belli ederek. Kızmıştım. Zaten babamı özlemiştim. Burnumda tütüyordu. Bir de şimdi annem gidecekti.

Annemde üzgün bir suratla " özür dilerim canım aklımdan çıkmış" dedi ve yanıma gelip bana sarıldı. Sarılmasına karşılık verdim. Ellerimi beline doladım. Daha onlardan ayrı kalamazken ayrı bir ev istiyordum. Saçmalık.

"Kaç gün kalacaksınız" dediğimde "15 gün canım" dedi ve anlımı öptü. Bende gülerek "oh evde bana kaldı" dedim ve gülmeye başladık. İçimden üzülsem de bunu anneme belli edemezdim. Yoksa beni bırakıp gidemezdi.

MAFYANIN ESİRİ Where stories live. Discover now