part 19

414 9 0
                                    

Nina pov.
We zitten nu in een of ander hotel. Het is echt een super groot hotel. We hebben een verdieping. We hebben dus een groote kamer. Alleen we slapen met 2 in een slaapkamer. Er is dan een keuken en badkamer. Hier blijven we 2 weken omdat alle plaatsen 3 of 2 uur van dit hotel liggen. We gaan iets van 3 maanden of zo op tour. ( volgens mij zei ik eens een maand maar dat is was kort o.o). Ik zucht en hang al mijn kleding in de kast. Ik voel Niall zijn ogen gewoon op me branden. "Waneer is je eerste optreden" vraag ik terwijl ik mijn koffer op de kast leg. "Over 2 dagen" mompelt hij na even. Ik knik en wil mijn mond open doen maar Niall is ne voor. "W..wil je m..mischien vanavond met m..mij op d..date" stoterd hij. Ik grijns en knik. Ik ga naast hem zitten en druk een kusje op zijn wang.

**

"NOOUU" gil ik hard. Niall schiet in de lach. "JIJ HAD GEZEGT DAT IK GEEN JURKJES HOEFDE MEE TE NEMEN" gil ik hysterisch. Niall grijnst "je hoeft niet altijd een jurkje aan op een date"grijnst hij. Ik zucht "ELEANOR, DANIËLE" gil ik. Eleanor sprint de kamer in en 5 seconde later komt Daniële. "Ik heb een jurkje nodig"gil ik met een prullipje. "Dan gaan we shoppen" gilt Eleanor.

**

We hebben ongeveer iets van 2 uur geschopt en een heel leuk jurkje gevonden. (De dingen die Nina gekocht heeft staan hierboven). We zijn nu trug en ik heb zoon leuke sweater gekocht. Eigelijk moest ik het van Eleanor aan doen maar nu heb ik het gwn gekocht. Ik doen de sweater aan( die grijnze met Horan er op) de broek die ik aan had laat ik gwn aan. Ik loop weer naar de 'woonkamer'ik heb echt geen idee hoe ik het anders moet zeggen dus. Harry grijnst meteen als hij mijn sweater ziet. Hij stoot Niall. "niall je vriendinetje heeft een leuke sweater aan" Grijnst hij. Niall zijn wangen worden lichtjes rood. "Nialler, hoe laat is onze date"vraag ik zachtjes terwijl ik mijn wangen voel branden. "dat zie je zelf wel"grijnst hij terwijl hij me op zijn schoot trekt. "Ik heb iets in elkaar gezet dus je moet ff naar paul"grijnst hij. "en waar is paul dan" Vraag ik zachtjes. "het conecrt gebouw, hij komt je zo halen dus je moet wat je aan wil en zo mee nemen"grijnst Eleanor. "komen jullie met mee"vraag ik zachtjes terwijl ik naar Daniële en Eleanor wijs. Ze kniken.

**

ik heb wat spullen gepakt en ga nu met Eleanor, Danielle en paul naar het concert gebouw waar ze straks moeten optreden. Ik doe het jurkje aan ( staat ook hierboven) Eleanr doet mijn make up en Danielle mijn haar. Paul zit tegenover me met een grijns naar ons te straen. "paul" vraag ik met een lief stemmetje. "ja" grijnst hij. "weet jij wat Niall van plan is" vraag ik hoopvol. hij knikt "maar ik a het je niet vertellen"grijnst hij. Ik zucht, als ik eerlijk ben ben ik best zenuwachtig. Volgens mij heeft hij wel erg veel moeite gedaan. Dat vidn ik echt zoo lief. Maar waarom? ik ben toch maar gwn een stom normaal meisje....

Heeeyy ik wil deze zooo graag afmaken en het volgende part is alweer part 20 dat word best speciaal oke niet echt maar okeer gaat wel iest leuk gebeuren...maar oke sorry dat deze zo kort is maar ik heb vandaag familie dag en als ik em verveel zal ik nog wel een beetje schrijven dus.trouwens ik ga part 20 mischein proberen om meer dan 1000 woorden. Hopelijk lukt het om 2000 te doen dat zou zoo Awesoem zijn o.o

oke puk je met te veel aan het kletsen o.o hopelijk vinden jullie het boek leuktips zijn altijd welkom :))

Boyfriend | Niall HoranWhere stories live. Discover now