part 3

761 19 2
                                    

Nina pov

Ik zit nog steeds met een rood hoofd in nando's. Ik ben al de hele tijd stiekem naar die jongen aan het staren. Ik heb nog nooit zo langzaam mijn eten opgegeten. Troy kijk me met een grijns aan. "zullen we gaan?" vraagt hij. "Nheee" roep ik. Ow gosh nu kijkt iedereen naar me. "gaan jullie maar ik blijf nog ff hier" mompel ik terwijl ik weer naar die jongen kijk. "nee nina je weet nog niet eens waar we nu presies wonen" zucht mike. "Oke" mompel ik afwezig. Ik loop langzaam naar de deur. Pfff kan ik niet gwn hier wonen.

**

Ik loop naar de deur van ons nieuwe huis. Mike maakt de deur open. Ik ren als een gek naar binnen en ren meteen naar boven. "ik claim deze kammer" gil ik als ik een de grootste kammer ben. "oke" hoor ik hun mompelen. Yaay ik gooi alle spullen op de grond en val op het bed. Ik loop snel naar de badkamer en haal mijn make up er af en poets mijn tanden. Ik pak mijn koffer en haal er een short en een simpel shirt uit. Ik doe het snel aan en ren naar onder. "ik ga slapen" mompel ik. "Zeker? Als je morgen last hebt van een jetlag dan is heg niet mijn schud" zegt Mike. Ik geef mike en twan en kus op hun wang. Dan loop ik naar troy ik geef hem ook een kus maar hij trekt me op zijn shoot en fluisterd in mijn oor "niet over die jongen dromen he". Ik kijk hem boos aan. "Nee zal ik niet doen" mompel ik. Ik ga langzaam naar boven en ga in mijn bed liggen. Na nog een paar minuten na gedacht te hebben val ik in slaap.

**

( nina's droom)
Ik zie hem daar staan. Hij glimlacht lief naar me. Ik kijk in zijn mooie blauwe ogen. Hij grijnst. Hij pakt mijn hand en trekt me tegen zich aan. Zijn gezicht komt steeds dichter...

* tring * aaaaahh stomme wekker. Ik kreun zacht. "Ik hem honger" mompel ik. Ik loop naar onder en besef me dat er helemaal geen eten is. Aaah ik overleef dat niet. Oke dat klink overdreven maar ik heb altijd honger. altijd! Ik ren naar boven en doe gwn iets simpels aan ( foto boven aan).

Ik app mike dat ik naar de winkel ben en doe mijn jas aan en loop naar buiten. Ik start google maps op en klik op de dichtstbijzijnde supermarkt. Waarom ik een weker heb gezet? Zodat ik geen jetlag krijg logisch toch?

**

Ik heb zooon honger. You don't believe it. Ik loop door de winkel en gooi alles wat ik lekker vind in mijn karretje. Ik moet toch altijd koken dus. Ik loop naar de koekjes. "Waar zijn de oreo's" mompel ik in mezelf. "Daar" hoor ik iemand zeggen. Ik kijk naast me en zie die jongen van gister in de nando's. Hij wijst naar de oreo's die helemaal bovenaan lichen. Oke ik ben al mega maar daar kan zelfs ik niet bij. Ik ga op mijn tenen staan. Het lukt nog niet. Ik zucht. Ik hoor die jongen naast me hard lachen."this is not funny" zeg ik droog. Hij moet nog harder lachen. Zijn lach is zo cute. Als hij uitgelachen is duwt hij me een beetje opzij. Hij gaat op zijn tennen staan en komt makelijk bij de oreo's. Hij pakt er 1 en geeft hem aan mij. "dankje" zeg ik een beetje verlegen. Hij kijkt me lief aan . "Ik ben trouwens Niall" hij zijn hand naar me uit steekt. Ik pak zijn hand vast en voel me helemaal warm worden. "Nina" zegt ik zachtjes. Hij glimlacht lief.

**

Ik zit nu in een winkelwagentje. I don't no why. Niall zei dat ik er in moest gaan zitten. Hij staat nu met een grijns achter me. Dan duwt hij het karetje hard naar voor. Ik gil zacht. Ik hoor hem lachen. Ookal kijkt iedereen ons aan. We don't care.

**

Na even rond gereden te hebben. Helpt niall me uit het karetje. Ik glimlach. Hij kijkt me met een grijns aan. "de volgende keer ga jij in het karetje" mompel ik met een grijns.

Ik loop naar mijn overvolle karetje. "wacht" hoor ik niall zeggen. Hij kijkt een beetje sip. "whats wrong" vraag ik aan hem. "ik wil je vakker zien" mompelt hij. Hij wrijft verlegen met zijn hand in zijn nek en staart naar de grond. Ik glimlach en haal mijn iphone uit mijn zak en geef hem aan hem. Hij zet zijn nummer in mijn iphone. Hij geeft me mijn iphone terug. Ik loop naar de kassa en niall vlogt me. Ik betaal als ik buiten met 2 zwaren tassen pakt niall er snel een over. "dat hoeft niet hoor" momel ik. ' Wel ' zegt hij eigenwijs. Hij steekt zijn tong uit en loopt snel door.

**

We staan voor mijn nieuwe huis. Ik kijk ff naar niall en zet mijn tas neer. Ik pak de tas die niall vast heeft over en zet hem op de grond. "uuhh hopelijk zie ik je snel weer" zeg ik verlegen. "jaa" mompelt hij. Ik ga op mijn tenen staan en geef hem een kusje op zijn wang. Hij word een beetje rood. "ik app je nog wel" zegt hij "kee" glimlach ik. Ik loop naar binnen en zie mike met een boze blink. Kut dit word weer zoon jongens preek. Plzz help me god.

Beetje lang o.o
Ik verveelde me gwn

Boyfriend | Niall HoranWhere stories live. Discover now