part 28

295 3 0
                                    

~2 jaar later~

Nina pov.
Ik zuchte en sloot mijn ogen. We waren met de jongens op vakantie. Niall plofte naast me in het zand neer. Hij haalde een hand door zijn nate haar en glimlacht. Hij trekt me tegen zich aan en drukt zijn lippen op die van mij. Zijn neus drukt tegen die van mij. Ik laat zijn lippen los en sluit mijn ogen weer. Niall begint met mijn haar te spelen. Ik glimlach en open een oog en kijk naar hem. Hij glimlacht trug en gaat dan door met het verprutsen van mijn kapsel. Na even voelde in een koude druppel op mijn voorhoofd. Ik opende mijn ogen als de zon ineends weg is. Niall hangt over me heen en er drupem een paar koude water druppels op mijn gezicht. Ik lach en sla mijn armen om zijn nek. Hij glimlacht en drukt een kusje op mijn lippen. Ik zucht en grijns. Dan druk ik mijn lippen op die van hem. Hij glimlacht tijdends de zoen en legt zijn hand op mijn wang. Ik bijt zachtjes op zijn onderlip. Hij opent zijn mond en onze tongen beginnen een speletje te spelen. Ik haal mijn hand door zijn haar en terk hem dichter naar me toe. Niall laat mijn lippen los en hapt naar adem. Ik hijg zachtjes en ga recht zitten. Niall komt naast me zitten en pakt mijn hand. "Heb je zin om te gaan zwemmen?" vraag hij met een speelse grijns. Ik lach en schud mijn hoofd. Zijn grijns word alleen maar groter. Hij tilt me op en rent naar het water. "NIALL LAAT DAT!" gil ik hysterisch. Hij lacht en rent door het water. Na even vallen we, ik beland boven op hem en ga snel staan. Ik kom net met mijn hoofd boven water. Niall komt maar niet boven en ik zucht. Na even voel ik hoe twee sterke armen mijn benen vast grijpen, en me in het water duwen. Ik kom proestboven en geef Niall een speels duwtje.

**
Ik glimlach, ik en Niall ziten op het strand te kijken naar de zons ondergang. Zijn warme armen liggen om mijn middel. Ik zucht en leg mijn hoofd op zijn schouder. "Nina?" Fluistert Niall. "Ja" mompel ik. "Wist je dat ik vanaf het begin je al leuk vind" fluistert hij. Ik glimlach en schud mijn hoofd. "Ik vind je ook al vanaf het begin leuk" glimlach ik terwijl ik zijn hand pak en naar onze handen kijk. " If I was your boyfriend, never let you go. Keep you on my own girl, you'd never be alone. I can be a gentleman, anything you want. If I was your boyfriend, I'd never let you go, I'd never let you go" zingt Niall zachtjes. Ik glimlach en duw Niall achterover in het zand. Ik hang nu over hem heen. Hij lacht schatig en legt zijn armen stevig om mijn middel. Ik druk zachtjes mijn lippen op die van hem. I will always love him, always

Einde

sorry dat ik zolang niet meer geschreven heb.
Ik had totaal geen inspiratie behalve voor het einde. Ik heb daarom besloten dat dit nu get einde is. Sorry als je het een kut einde vind. Maar ik kan er niks beters van maken. Ik weet niet of er een vervolg komt, dat ligt helemaal af van jullie :)

Xxx

Boyfriend | Niall HoranWhere stories live. Discover now