part 15

413 8 0
                                    

Nina pov.
Ik voel mijn wangen rood worden. Hij glimlacht en drukt zijn lippen zachtjes op die van mij. Ik ga in op de zoen. Dan hoor ik iemand kuchen. Harry staat met een grijns in de deur opening. Hij kijk Niall aan met een blik die meisjes blijkbaar niet berijpen. "Kut " vloekt hij zachtjes. "Uuhh Nina we gaan morgen op tour" ik kijk hem met open mond aan. "Maar wil je mee?" vraagt hij er snel achteraan. "Yaaaaaaayy " gil ik en trek hem in een knuffel. Harry grinnikt "dus ik wou vragen of jullie mee uit eten gingen met paul en de jongens" grijnsde hij. Niall knikt. "Komen Eleanor en Daniële en perrie ook?" vraag ik hopend. Harry knikt. "Oke" gil ik enthousast. Niall grinnikt en drukt een kusje op mijn wang.

Niall pov.
Ik sta beneden met de jongens te wachten op Nina. Eleanor en Daniële zijn er al. Perrie zou zo komen. Ik glimlach als Nina van de trap af loopt. Ze ziet er echt heel mooi uit (zie zeikant). Harry fluit naar haar. Ik kijk hem boos aan. "She mine" grijns ik terwijl ik Nina's hand pak. "Eigelijk is ze dat niet" zegt hij met een grijns. Pff ik heb zin om die grijns van zijn gezicht te mepen. Ik doe mijn mond open maar Nina houd me tegen. "Ja maar ik vind Niall wel leuk en sexy en knap dat kan ik van jou niet zeggen" grijnst ze. Ik grijns en trek haar naar me toe en druk mijn lippen zachtjes op die van haar. "TAKE A ROOM"gil Louis hard. "Nee want we moeten gaan" mompelt Liam.

Nina pov.
Ik zit op Niall zijn schoot in de auto. Hij wou dat ik persee op zijn schoot moest zitten, niet dat ik het erg vind hoor. Ik vraag me wel af waarom dat Harry zo deet. Maar oke hij had wel gelijk we hebben officeel niks. Eigelijk ben ik er blij mee ik weet zekker dat Niall het tegen de paparazi gaat zeggen en dan krijg ik mega veel haat en daar heb ik geen zin in. Maar ik zou ook wel heel graag Niall zijn vriendinetje zijn. Eigelijk zo graag dat me die haat niks uit maakt. "Babe waar denk je aan" haalt Niall me uit mijn gedachten. "Over nou zeg maar 'ons' " mompel ik terwijl ik mijn hoofd op zijn schouder leg. "Hmm wat dan" grijnst hij. "Dat ik heel graag jou vriendinetje zou willen zijn" ik pauzer even."maar zo graag dat me de haat niks kan schelen" mompel ik zacht. In eens is iedereen stil. Niall zijn grip verstrakt. Ik kijk hem bezorgt aan. "We zijn er" mompelt Liam die met Daniële voorin zit. Ik knik. Iedereen stapt uit. Ik voel me nu echt heel akward. Niall gaat naast Liam en Daniële lopen. Ik slik en ga naast Eleanor lopen. "Heb ik iets verkeerds gezegt" vraag ik zachtjes. Ze schud haar hoofd. "Je moet hem nu gwn even laten" glimlacht ze. Ik knik en ga alleen lopen. Als we binnen zijn gaan we ziten aan een tafel. Ik ga maar niet bij Niall zitten. Ik ga naast Eleanor zitten met voor me Zayn en naast me Daniële.

**
Gelukkig praat iedereen na een paar minuten gwn. Ik voel Niall zijn blik op me branden. Ik pak een potlood dat op de tafel licht en begin te tekenen op de blaadjes die er bij ligen. Ik voel dat Zayn naar mij en mijn tekening staart. Ik bijt op mijn lip. Als het eten komt schuif ik de tekening weg. Ik zie dat zayn hem goed bekijkt. Hij kijkt me met zijn mooie bruinen ogen bezorgt aan....

Oke ook weer kort maar ik probeer vandaag nog meer te schrijven :)

Boyfriend | Niall HoranWhere stories live. Discover now