part 5

592 15 2
                                    

Nina pov

Zijn gezicht komt steeds erg dichterbij... Hij geeft me een kusje op mijn neus en knuffelt me. Ik word een beetje rood. Hij glimlacht."je bent echt super cute als je bloost" zegt hij met een grijns. Ik glimlach verlegen."jij bent ook supper cute als je bloost" zeg ik met een grijns."dat weet je niet" zegt hij met een grijns. Ik geef hem een kusje op zijn neus. Hij word een beetje rood. 'ZIE JE ' roep ik. Hij lacht." ik heb gwn altijd gelijk" zeg ik met een grijns."dat geloof ik niet" zegt hij.'"what ever" mompel ik. "ik heb toch altijd gelijk" zeg ik.

**

Niall en ik staan voor de deur.

"Nou doei" mompel ik. Hij grijns en geeft me een knuffel."bye" mompelt hij. Ik glimlach. Hij maakt de deur open. Hij opend zijn mond om iets te zegge maar klap hem meteen weer dicht."nou doei" mompel ik. Hij loop het huis uit en zwaait nog even. Ik zwaai terug.

**

"Wat kan ik nu doen" mompel ik. Ik kijk op de klok half 6 hmm. Skypen of zo. Ik loop naar mijn laptop en zie dat ik een verzoek heb. Niall horan... Waar ken ik die naam van o.o. idk but what ever. Ik acepteer het verzoek en zie dat hij online is. Hij belt me meteen of hoe het ook heet. (Sorry ik heb echt geen verstand van skype -.-). Ik acepteer het. Ik zie meteen niall zitten. Ik voel kriebels in mijn buik. Er loopt een jongen die ik 100% herken. Harry styles..

Omg.... Hij is niall horan.... De wereldberoemde superster..... waar 100 miljoen meisjes verliefd op zijn.

Oh My God

Sorry alweer vreselijk -.-

Boyfriend | Niall HoranTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang