part 2

726 20 2
                                    

Nina pov
Twan is serieus weg gegaan naar de wc met dat meisje. Dus op naar de Nando's. Niet dat dat erg is hoor.

"Doen uw riem om we gaan landen" klinkt er door het vliegtuig. Ik doe mijn riem om en trap twan tegen zijn been. Hij laat het meisje los en kijkt boos naar mij."auw" twan kijk me boos aan. "riem om" zeg ik met een grijns. Hij kijkt me boos aan en doe zijn riem om.

**

In de auto zijn troy en twan aan het ruziën. Ze zijn dan wel een tweeling maar ze lijken kwa karakter niet op elkaar. Ik grijs als Nando's zie. "Mike we gaan naar Nando's dat hebben ik en Troy gewed" grijns ik. Mike zucht en parkeert op een parkeerplaats. Yes we gaan naar Nando's!

**

We zitte in Nando's en twan is weer aan het flirte met een serveerster. Pff gelukkig zit ik naast mike en troy. Ik staar wat voor me uit. Dan komt er een jongen met een beenie en zonnenbril. Ik kijk even naar hem, er komen wat blonde plukken onder zijn beenie vandaan." je staard ' fluisterd troy in mijn oor. Ik word rood. De jongen die net binnen kwan lacht lief naar me. Ik lach verlegen trug en voel kriebels in mijn buik. Omg nina liefde op het eerste gezicht bestaat niet zet het uit je hoofd. Nu!

Boyfriend | Niall Horanحيث تعيش القصص. اكتشف الآن