part 11

592 16 2
                                    

Niall pov.

Eleanor wil dat ik Nina vraag maar ik wil dat het perfect is en zo. Nina is blijen slapen. ze ligt nu nog schattig te slapen. Troy had me gebeld, Jaa ik heb troy zijn nummer voorals er iets aan de had was. Maar ze moest dus naar huis omdat ze vandaag naar een tanten gingen maar ik mocht gelukkig mee. trouwens alsje denk Niall je hebt helemaal niet zoveel vrij nee normaal niet, Maar paul is op vakantie en zo dus wij hebben vrij, leuk toch. Maar back to the point. Dus ik mag mee. nu komt het stomste van deze dag de super schattige Nina wakker maken. "beautiful, wake up" fluister ik zachtjes in haar oor. "hmmm"mompelt ze terwijl ze dich nog dichter tegen mijn borst nestelt. ik druk zachtjes een kusje op haar voorhoofd en pak haar kin en duw hem een stukje omhoog. Ik druk een kusje op haar neus en daarna zachtjes op haar lippen. ze glimlacht. "we gaan vandaag naar je tante" fluister ik zachtje. "ook naar Luke en Tess " roept ze bijna. "ik denk het" mompel ik. ze grinnikt zachtjes en druk haar lippen op die van mij.

Nina pov.

dus ik ga met niall, Twan, Troy en mike naar mijn tante Dus ook naar mijn neefje en nichtje Luke en Tess. ik en Niall moesten naar de starbucks komen waar Twan en Troy al sexxyy staan ( zie foto o.o) Mike komt net uit de starbucks pratend met een meisje. OMFG HEEFT HIJ EEN VRIENDIN. Ik kijk naar Twan En geef hem een geeft-hij-een-vriendin-blik Hij haalt zijn schouders op. ik trek Niall mee naar Twan en Troy. Mike komt samen met het meisje naar ons toe. Niall pakt mijn hand met een grijns vast. Mike kijk even naar onzen handen maar ik zie dat hij zich in houd. Het meisje kijkt me met een glimlach aan en steekt haar hand uit "ik ben Emma "zegt ze lief. "nina" mompel ik zachtje terwijl ik haar hand schud. " ben jij Mike zijn vriendin "vraagt Twan meteen. ze word een beetje rood "jaa" fluisterd ze. Mike geeft haar een kusje op haar wang.

**

we zitten in de auto nu ben ik blij dat we een auto hebben voor 7 personen o.o Emma en Mike zitten voorin. Twan en Troy zitten op de achterbank en ik en Niall zitten helemmaal achteraan. Ik leg mijn hoofd op Niall zijn schouder. hij glimlacht schattig naar me. Hij druk zijn lippen zachtjes op die van mij. Ik glimlach tegen zijn lippen aan en leg mijn handen om zijn nek. Hij leg zijn handen op mijn rug en trekt me nog dichter tegen zich aan. zijn tong glijt over mijn onder lip. ik open mijn mond. "slik elkaar niet in he"hoor ik Twan hard lachen. Niall haalt zijn lippen van die van mij en word langzaam rood net als ik. "Nou heb je jezelf nog niet gezien" sneer ik naar hem. Hij word langzaam rood en draait zich weer om. de rest van de rit is het best stil. ik haat het als er zoon ongemakelijke stiltes zijn. gelukkig zijn we er bijna.

**

Ik ren als een gek de auto uit. Niall rent even gek achter mij aan. "TEEESSSSS" gil ik hard als ik een klein meisje in de deur zie staan. Ze rent blij naar me toe en knuffelt me. Anouk staat met open mond naar niall te staren. Ik grinnik en til Tes op en loop naar Niall en fluiter in zijn oor "je hebt een bewonderaar" hij word rood en loopt naar haar toe. "Nou ik ben Niall en jij?" vraagt hij met een grijns terwijl hij zijn had naar haar uitsteekt. "A..an..ouuk.." stortert ze. Hij glimlacht en ik loop naar hun toe. Niall grijnst en zet een kusje op mijn neus. Ze staart me met groten ogen aan. Mijn tante komt naar ons toegelopen "schatje je vang vliegen"zegt ze met een grijns. Niall loopt meteen naar mijn tante toe en stekt zijn hand uit die ze verast aan pakt " ik ben Niall , Niall horan het nog net niet vriendje van Nina "zegt hij met een grijns. "ow Nou ik ben isabelle de tante van Nina "zegt ze met een grijns. Anouk staat nog steeds verbaast naat ons te staren. "nou anouk ik word ook weer lekker begroet door jij"momepl ik nep verdrietig. Niall trekt zich naar me toe en zet zijn lippen op die van mij. "better?"vraagt hij met een grijns. Ik knik. Anouk trekt me snel naar de woonkammer. "heb jij net gwn facking gezoent met niall horan " gilt ze hard. "ja heb je dan niet geluisterd"zegt Gilt niall die in met een grijns in de deuropening staat. "oke sorry ik ben een beetje erge fan sorry"mompelt Anouk. "nee ik vind het alleen maar leuk"hij geeft haar een knuffel.ze glimlacht.

**

Niall vroeg net of ik mee ging want hij wou wandelen. dus nu lopen Niall en ik lopen hand in hand. Als we bij een parkje zijn aangekomen stopt Niall met lopen en gaat een beetje ongemakelijk staan. "Whats wrong "vraag ik zachtjes. "uuh ik zou je iets willen vragen" Fluisterd hij zachtjes. ik knik zachtjes. "Uhh zou je mischien morgen met mij op date willen? "vraagt hij zachtjes terwijl hij zenuwachtig in zijn nek wrijft. "tuurlijk "roep ik bijna uit. Hij grinnikt een beetje minder zenuwachtig. Oke omdat we zo raar zijn zijn we tikkertje aan het spellen. Ik ren achteruit en val bijna op de straat en kijk naar de kant en ik zie een auto en ik hoor iemand hard Nina roepen en dan word alles zwart..........

omg spanend o.o oke sorry beetje basic einde maar oke ik vond het anders niet meer leuk dus ik ga slapen :P mdat ik anders een probleem krijg met mijn meester *-* dus i hope you like it en als je nog niet mijn vorige part hebt gelezen. over Twitter dus volg me op twitter @pukxdirectioner :P

Boyfriend | Niall HoranWhere stories live. Discover now