8.časť: Rozumné myšlienky sú preč

5.2K 203 7
                                    

Dnes kratšia časť, lebo ste nesplnili moje podmienky! Hold, smola :P

Príjemné čítanie :)

SELENA

Som trochu naštvaná a sklamaná zároveň. Celý včerajší večer bol Justin úplne divný. Nechápala som čo s ním je. Pozerali sme jeho obľúbený film "Po stopách z Aljašky", pri čom som ho pozerala len ja a Justin sa pozeral niekam do blba do steny. A keď som sa ho opýtala, čo mu je....

FLASHBACK

S Justinom sme sedeli vedľa seba na sedačke. Justin bol celý film úplne ticho. Nedalo mi to a musela som sa ho na to opýtať. "Jay, čo sa deje?" pýtala som sa ho s obavami v hlase. Jeho odpoveď bola 'JASNÁ a STRUČNÁ'. "Nič." Po nekonečne dlhom čase sa mi konečne pozrel do očí. Následne vstal zo sedačky so slovami: "Som veľmi unavený a zajtra toho mám veľa." urobil menšiu pauzu medzi vetami, zatiaľ čo sa pravou rukou potiahol za končeky vlasov. "Idem spať. Keď pôjdeš aj ty, zhasni prosím ťa v kuchyni." falošne sa na mňa usmial a vyšiel po schodoch do svojej izby. Trochu hlasnejšie som si povzdychla a začala vypínať DVD prehrávač. Nakoniec som zhasla v kuchyni a pobrala sa do postele. Ako som kráčala po chodbe na poschodí, započula som Justinov hlas.... Ako keby sa tam s niekym rozprával. Priblížila som sa ku jeho dverám od izby a počúvala jeho rozhovor s neznámou osobou.

"Milujem ju. Vážne ju milujem, ale ona mňa nie. Vôbec sa na mňa nepozerá zamilovane, tak ako ja na ňu. Keď sme sa spolu vyspali, bola to pre ňu len jedna sprostá noc, no pre mňa milovanie, ktoré by som chcel zažívať vždy namiesto sexu až do konca života. Tá jej krásna postava, jej tmavé vlasy, žiarivé oči, hebké dlane. Je proste dokonalá.... Áno. Viem, že by som jej to mal povedať, no nemôžem. Nemám sa o tom s kým iným porozprávať, len s tebou. Chcem tým povedať,...Už to vôbec nezvládam a pri tom som si myslel, že som tak psychicky silný... Dobre, ďakujem Ryan. Ja, pokúsim sa o to. Pozdravuj chalanov. Zajtra sa vidíme."

JEMU SA PÁČI NEJAKÉ DIEVČA A MNE TO NEPOVIE?!

Preto je celý deň úplne bez nálady? Lebo chce dievča, ktoré nechce jeho? Do riti, sme najlepší kamaráti a on mi niečo tak veľmi dôležité zatají. Som tá najhoršia najlepšia kamarátka na celom svete.

Rukou som si prešla po tvári a vošla do 'svojej' izby, kde som sa len zvalila na posteľ a od veľkej únavy zaspala.

END OF FLASHBACK

Už chápete, prečo som na seba naštvaná? Lebo som nezvládla byť tou najlepšou kamarátkou a podržať ho v dobe, keď to tak moc potreboval. A sklamaná? Je pravda, že som náš priateľský sex nebrala veľmi vážne, ale prečo? Prečo sa so mnou vyspal, keď miluje nejaké iné dievča. Chcel si len zapichať? Alebo to proste len tak prišlo? Proste to nepochopím.

Vstala som z postele a išla ku dverám. Po ceste som sa pozrela do zrkadla. Vyzerala som 'skvele', ako vždy. No myslím, že sú na to ľudia okolo mňa už dávno zvyknutí. Vyšla som zo svojej izby a zišla po schodoch do spodnej časti domu. V celom dome bolo nejaké podozrivé ticho. Prešla som obývačku, no nikto tam nebol. To isté som spravila s kuchyňou, no tam na mňa čakal aspoň žiarivo biely lístok, na ktorom bolo napísané:

"IŠIEL SOM NA TRÉNING. Vrátim sa neskôr! -Jay"

"Tak, čo sa dnes chystáme robiť?" opýtala som sa samej seba. Rozhodla som sa pre nákupné centrum. No, počkať! Najskôr raňajky.

JUSTIN

Bol som vo fakt veľkej depresii. Musel som preto zavolať Ryanovi, aby ma ukľudnil.

SEX-friend ✔Where stories live. Discover now