4.časť:Chceš ma?Chcem ťa!

6.5K 243 5
                                    

Príjemné čítanie:)

JUSTIN

Bol vo mne obrovský hnev. Je to jej snúbenec kurva! A čo by mal robiť správny snúbenec? Kupovať jej každý týždeň kyticu kvetov a najdrahšiu bonboniéru. Boha! Zastavil som pred mojím domom a pozrel sa na Sel. "Vystúpiš?" opýtal som sa jej. "Ehm... hej." Vystúpil som z auta a Sel hneď za mnou. Zamkol som auto a vošiel do domu. "Čo tu budem robiť?" pozerala sa do zeme. "Čo myslíš? Všetko mi to pekne vysvetlíš a potom budeme robiť čo chceš." Ona svoj pohľad presunula na mňa. "Okay?" chcel som aby aspoň niečo povedala. "Okay." zašepkala.

"Chceš si prezrieť dom?" Ona len prikývla. Ja som išiel zatiaľ do obývačky a zapol som TV.

SELENA

Justin niekam odišiel a ja som vyšla po schodoch. Bolo tam tak veľa izieb. Vošla som do prvej. Bola to Justinova spálňa? Bola to obrovská izba, v ktorej bola taktiež obrovská posteľ. Načo mu je taká veľká posteľ? Preboha, ja mám ale otázky... Je bohatý, prečo by nemal mať veľkú posteľ? Pozerala som sa ďalej. Okrem postele mal v izbe zrkadlo na celú jednu stenu, malú knižnicu, čierny chlpatý koberec, moderný krb a dvoje dvere... Vošla som do prvých a tam bola obrovská šatňa. "Wau...." vyšlo z mojich úst, keď som zbadala, koľko má oblečenia. Ja som v živote nemala toľko oblečenia. Prešla som ku jeho tričkám. Voňali presne ako on.... Som úplne v pohode.Bežne chodím po domoch mojich najlepších kamarátov a čuchám ku ich oblečeniu. Prešla som ku druhým dverám a vošla do nich. Za dverami sa nachádzala kúpeľňa. Moja sánka bola znovu pri zemi. Bola celá bielej farby, zladená s tmavým drevom. Prstami som prechádzala po chladných kachličkách. Mať doma takú kúpeľňu. Vyšla som s Justinovej izby a prešla do ďalšej.

Bola to ďalšia izba, fungujúca ako spálňa. Neviem o tom, že by tu s Justinom niekto býval. Izba bola zladená do zelenej a bielej farby. Bola vážne pekná. "Páči sa ti?" prerušil ma Justinov hlas. "Vystrašil si ma." On sa len zasmial. "Prepáč." "Áno, je pekná." odpovedala som na jeho predchádzajúcu otázku. "Môžeš tu prespať." ja som prikývla, na znak "DOBRE".

"Ideme do mojej oddychovej izby?" navrhol Justin a ja som začala premýšľať, čo je to za izbu. "Okay." boli jediné slová a nasledovala som Justina. Vošli sme do malej bielej izby, kde bola menšia kožená sedačka a oproti nej obrovské akvárium. "Sadni si."sadli sme si vedľa seba a Justin ma hladil po chrbte. "Ako sa to stalo?" Ihneď som vedela na čo naráža. "Proste prišiel domov opitý..." začala som rozprávať a občas som si všimla, ako zaťal päsť.

"Selena, takto to nemôže pokračovať." prerušil medzi nami Justin ticho. "Nemôžem ho opustiť." povedala som zúfalo a Justin sa rozosmial. "Prečo? Sel, sme najlepší kamaráti, ale ja ti musím povedať, že si sprostá! Sprostá z toho dôvodu, že ostaneš s chlapom, ktorý je úbohý a mláti ťa.. Teda po novom aj znásilňuje." Jeho slová ma trochu boleli. Ale vedela som, že má pravdu. Zostalo medzi nami zase ticho.

"Idem urobiť večeru... špagety?" "Vieš, že ich mám rada." Slabo som sa usmiala. Justin zmizol za dverami a ja som sa rozhodla pokračovať v prezeraní izieb. Na tom poschodí bola ešte tretia spálňa, práčovňa, posilka spojená s malou telocvičňou a jedny kožené dvere. Nedali sa otvoriť. Hlavou mi vŕtalo, čo môže byť za tými dverami.

"Večera!" skríkol Justin. Zišla som po schodoch priamo do kuchyne. Všade bolo cítiť vôňu práve uvarených špagiet. "Vonia to úžasne." pochválila som Justina. "A chutí ešte lepšie." Začal mi nakladať na tanier. "Stop!" zastavila som ho. "Veď to je málo." "Je to dosť. Dosť pre mňa." Ukázala som na seba. "Ako chceš."

SEX-friend ✔Where stories live. Discover now