Teşekkür

78.9K 3.7K 449
                                    

Oy ve yorumlarınızı bekliyorum. İyi okumalar...



Türkçe konuşabiliyordu.

Düzgün ve anlaşılır kelimeler ile konuşmasına rağmen o farklı milletten gelme esintiler kendini belli ediyordu. Bu da onu nedense seksi yapıyordu. Altın taneciklerin etrafındaki yeşil çizgiler daha da belli olmaya başlamıştı.Mıknatıs etkisi gösteren o güçlü his onunla bakışmama neden oluyordu.Ama biliyordum ki olmasa bile güzel gözlere yine gözlerimi dikerdim.Bu adam tehlikeliydi.Hem etrafa hem de bana.

Elimin üzerine kondurduğu öpücük beni ve herkesin kısa bir an bocalamasına neden olmuştu. Yinede bu kısa sürmüş aramıza anında mesafe koymuştum ki peşi sıra babam boğazını temizlemiş ağabeyim gözlerini kısmış gülümseyen adamı izliyordu.

Teşkilatta herkes farklı bir kimliğe sahipti. Mesela benim düşmanları üzerime çekmemi sağlayan adım "avcı" idi. Bu daha çok kendimi dışarıya kitlememden kaynaklanan bir hissizlik ile oluşuyordu. Tüm görevlerimi ciddiye alıp her birini titizlikle duygudan yoksun, objektif yerine getirirdim. Ama güçlü bir ön seziyle söyleyebilirdim ki bu görev öyle olmayacaktı.

Kabullenmemek gibi saçma sapan bir şey yapmayacaktım. Çözüm odaklı çalışırdım. Ve buradaki çözüm hayatımın eskisi gibi olmayacağına hazırlanmaktı. Kısaca bununla yaşayacaktım. Çünkü daha önce aklıma gelmeyen şey kalbime gelmişti. Becerilerim asla bu yönde olmamıştı.

Kendi iç çatışmamı durdurarak karşımdaki adamın güzel gözlerine bakıp gülümsedim. Yani buna gülümseme denirdi ama sadece dudaklarım iki yana kıvrılmıştı. Elimi abartılı bir hareketle pantolonumun üzerine sürterek sildim. Bakışları hareketimi en ince detayına kadar takip ederken yere eğdiği başını hafifçe kaldırdı ardından ise dudakları benim gibi yukarı kıvrıldı.

"Beril!"babamın sert sesiyle aynı anda ona döndük "bavulun da burada olduğuna göre zaman kaybetmeden gidin. Görevini" son kelimenin üzerine baskı kurmuştu" görevini başarılı bir şekilde yerine getireceğinden eminim"

Vermek istediği mesaj herkes tarafından anlaşılmıştı. "Güveninize asla ihanet etmem efendim "sesim alaycı çıkmıştı. Kendimi sakladığımı düşünsem de sanırım babama karşı çok açıktım.Bir gariplik olduğunu anlamıştı.Yine de bir şey diyemezdi.Ben onların hiçbir tehlikeli görevine karışamamıştım. Gitme diyememiştim. Veya korkmadan tek bir gün bile geçirememiştim. Bu yüzden onlarda şuan bana kız kardeş ve evlat olarak bir şey diyemezdi. Onların yaptıklarını da biliyordum. Ailemi çok seviyordum ama anlaşamadığımız konular da fazlasıyla vardı.Sıkıntı içinde derin bir nefes verdi "Roma'ya gitmek için Bay De Luca'nın jeti sizi bekliyor"

"Dante demeniz yeterli" kalın sesiyle sonunda konuşmuştu. "İzninizle artık yola çıkmalıyız " babamlara doğru ilerleyip cevap vermelerine izin vermeden hepsiyle tek tek el sıkıştı "Yardımlarınız için teşekkür ederim." İzin istemiş görünüyordu cümlelerinde ama hareketlerinde en ufak bir itaat yoktu. Şans eseri herkes sessiz kalmış ve fikir birliği içerisinde tek kelime etmemişti.

Her şeyi bir kenara bıraktım ve gideceğimiz için bende sırasıyla herkesle vedalaştım. Görev hakkında tüm bilgileri yolda inceleyecek ve ekibin toplanması için gün sayacaktım. Olaylar hızlı gelişse de zaman maalesef durdurulabilen bir kavram değildi. Eğer takılarak yoluma devam edersem istediğim yere asla ulaşamazdım.

Emily ve Deniz kendi görevlerinden henüz dönmemişti. Eminim onlarda Emir ve ağabeyimle beraber İtalya'ya birkaç güne gelirdi böylece ekip tamamlanırdı. Ekip yeniden bir araya gelecekti.İşte bunun için şimdiden sabırsızlanmaya başlamıştım. Emily^nin uzmanlığı kimyasal ilaç ve silahlardı.Dolayısıyla ona fazlasıyla ihtiyaç vardı bu görevde. Tabi tek yeteneği bu değildi.Kızıl saçlı ,yeşil gözlü ve bembeyaz tene sahip olan arkadaşım Victoria Secret mankeni olabilirdi. Ama o bir düzine bilim insanını alt edecek zekada mükemmel bir bilim kadınıydı.

TEHLİKELİ GÜZEL(tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin