Kapitel 18

2.7K 73 1
                                    

"Vad väntar du på då?" Frågar jag. "Inget, blev dock väldigt förvånad" säger han med en förvånad röst. Jag ler lite för mig själv. Jag tar av mig min tröja och Alex står bara och kollar på mig med stora ögon. Jag blir genast orolig och tror att han inte gillar det han ser.

"Vad, vadå?" Frågar jag oroligt.
"Inget" säger han snabbt. "Men vad kollar du på då?" Frågar jag lite små surt. "Dom är ju skit stora sam" säger han och blir genast generad, jag med för den delen. Lovar att mina kinder blev röda som magma eller något, "Ehm.. Ja asså.. Tack tror jag.." Säger jag.

Alex tar av sin tröja och jag tappar nästan andan. "Dregla inte ner mattan nu då gumman" säger han och flinar mot mig. Nej nej nej, sluta flina liksom, han gör det ännu mer pinsamt för mig då. "Äsch, jag dreglar ju inte alls" svarar jag ilsket. Vad fan på pekar människan framför mig, att jag har rabies och dreglar som en rabies smittad hund eller? För fan, nu blev man ganska så sur. Alex skratta och sedan knäpper han upp mina byxor, men är det något fel på människan!?!

"Låt mig va! Jag kan faktiskt själv" säger jag. "Du är söt när du är sur vet du det?" Säger han och flinar.
"Är inte det vad alla killar säger" säger jag kaxigt mot honom. "Kanske, men jag säger det iallafall" svarar han. "Jaja" säger jag tillbaka. Jag tar av mig alla kläderna och han med men vi har kvar våra underkläder på oss. Vi ställer oss i duschen och sätter igång vattnet, Alex tar tvål och skrubbar in den på min mjuka kropp. Jag gör det samma och tar lite tvål och skrubbar in det på hans abs och bröst.

Alex kysser mig på munnen och jag ler samtidigt. Hans kyssar börjar vandra ner mot min hals och jag blir helt varm i kroppen. Han ska just knäppa upp min bh men jag putta bort honom istället. Han ger mig en frågande min och jag går närmare honom och börjar hångla med honom. Han tar en paus för att andas och sedan attackerar han mina läppar igen, samtidigt stryker han min kropp med sina varma händer.

----------------------------------------------
Blev skit kort kapitel men Ja detta var allt som jag hinner och att både jag och emma har väldigt mycket prov och läxor. Sorry. Men emma bad mig skriva denna gången för att det var lite mycket läxor och sånt. Jag skulle vilja veta vad ni tycker om boken så här lång iaf. Hade ju varigt kul och veta vad vi kunde gör bättre och sånt. Mysigt. jaja, men ta hand om er och ha det bästast. Kram.

//Minoo

Lämna mig inte nuDär berättelser lever. Upptäck nu