KİOM 14

244 14 12
                                    

Selaam dün bölüm yazamadım çünkü inanın bana gerçekten ilham gelmedi. Ama bu bölüm bence çok güzel oldu Keyifli okumalaar Okuyanlar vote ve görüşleriniz hakkında yorum yaparsanız çok sevinirim. Bu arada diğer bölümde Defne'nin giysisi siyah bir elbiseydi ama bu bölümde havuz sahnesi için elbisesini değiştirip şort - tshirt yaptım Multimedia birazdan gelecek Defne'nin havuzdaki halini böyle düşünebilirsiniz keyifli okumalarrr bölüm şarkısı AVRİL LAVİGNE - I LOVE YOU BÖLÜM BANA MAL MAL ÖNERİLER YAPAN KARDEŞİMİN KARDEŞİ ESMA'YA GELSİN :D

" Emin misin ? " dedi. Derin ise sinsi sinsi gülmeye başladı. Daha sonra koltuğun kapısını açıp beni kucağına aldı.

" İntikam vakti geldi Defne " dedi ve beni evin arka tarafına doğru götürmeye başladı.

Derin beni sırtına aldı ve evin arka tarafına doğru götürmeye başladı. Başım hala dönüyordu. Kerim de bizim yanımıza geldi. Derin beni sırtından indirip çimlerin üzerine oturttu. Daha sonra ikisi de eğilip beni ayaklarımdan tutup havaya kaldırdılar. İyi ki şort giyinmiştim yoksa çok kötü sahneler ortaya çıkabilirdi. İyi de bunlar bana ne yapmaya çalışıyordu ki ?

Başım beni havada ters duracak şekilde kaldırdıkları için daha çok dönmeye başladı. Daha sonra bir anda kendimi soğuk suda hissettim. İki üç saniye kafamı suyun altında tuttuktan sonra havaya kaldırdılar. İkisi de kahkahalarla gülmeye başladı. Kendimi bir anda Medcezir'de ki Mert gibi hissetmedim değil doğrusu. Daha sonra başımı tekrar suya batırdılar. Su buz gibiydi. İki üç saniye suyun altında tuttuktan sonra tekrar havaya kaldırdılar.

" Nasılmış sabah benim başıma su dökmek Defne hanım ? " dedi Derin kahkahalarının arasından. Yavaş yavaş kendime gelmeye başlamıştım ama hiç konuşacak halim yoktu. Daha sonra kendimi tekrar soğuk suda hissetmemle çırpınmaya başladım. Artık bütün vücudum soğuk sudaydı. Tamamen havuza düşmüştüm. Ya da düşürülmüştüm desem daha doğru olur. Ama unuttuğum bir nokta vardı. Ben denizi seyretmeyi severdim ama yüzme bilmezdim ki? Suda hızlı hızlı çırpınmaya başladım. Ama Derin de Kerim de yüzme bilmediğimi fark etmediler.

Havuzun dibine doğru batmaya başlamıştım ki arkamda bir beden beni tutup hızlı hızlı suyun yukarısına doğru çekmeye başladı. Suyun üstüne çıkınca hemen hızlı hızlı nefes almaya başladım. Arkamdaki kişi Derin'di. Yüzemediğimi anlamış olmalı ki suya atladı. Daha sonra beni kucağına alıp çimlerin üzerine oturttu. Kendisi de gelip yanıma oturdu. Diğer yanıma da Kerim oturdu. Derin'in yüzünde hala alay dolu bir gülümseme vardı ama Kerim endişelenmiş gibi bakıyordu.

Kerim " İyi misin ? " dedi. Yüzme bilmediğimi ikisi de bilmiyordu.

" İyiyim " dedim.

Kerim elindeki havluyu alıp sırtıma koydu ve beni ayağa kaldırdı.

" Hadi içeri geçelim " dedi .

Ayağa kalktım ve Kerim'le birlikte eve doğru yürümeye başladık. Arkamı dönüp Derin'e baktım. Az önce gülüyordu ama şimdi sinirli gibi gözüküyordu. Bir anda ne olmuş olabilirdi ki ? Kerim beni bırakıp elini cebine soktu ve anahtarlarını çıkarıp kapıyı açtı.

Artık tamamen kendime gelmiştim. Üçümüz de eve girdik. Ben yukarı çıkıp üzerimdekileri değiştirdim. Saat gece yarısını geçmişti. Soğuk su sayesinde iyice kendime gelmiştim. Geceliklerimi üzerime giydim ve aşağıya indim.

Artık iki erkekle beraber yaşıyordum kendime dikkat etmem gerekirdi ama nedensizce onların ikisine de güveniyordum. Ama her uyandığımda Derin'i de benim yatağımda yatıyor olduğunu görmek Derin'e karşı olan güvenimi birazcık kırıyordu. Ama ona da güveniyorum. Sarhoşken neler yaptığımı hatırlamıyordum ama deli gibi merak ediyorum. Umarım saçma saçma şeyler yapmamışımdır. Derin ve Kerim' e sorarsam rezil olurdum. Bu yüzden sormamaya karar verdim.

KÖTÜLER İYİ OLABİLİR Mİ? #Wattys2015Where stories live. Discover now