1✉ Olimpos TV [Facebook]

6.6K 482 645
                                    

-Hephaistos bir durum paylaştı-

Hephaistos: Millet, bir saldırı sonucu gorgonlar Tartarus'u boylamış görünüyor. Ve dolayısıyla onların Olimpos TV'de çektikleri dizi de yayından kalktı.

-Yorumlar-

Drew Tanaka: Hağğğyığğr yhaa! Olmaağağağzğğ! Ben o diziyi seviyordum yhaa lağğneeğt olsuğuğğun! :'( :'( :'(

Piper McLean: Sonunda! O diziye katlanamıyordum, sonunda bitti!

Drew Tanaka: :@

Piper McLean: Hadi ama, cidden Medusa'nın Truva Savaşı'ndaki Helen'in ikiz kız kardeşi olduğunu ve yanlışlıkla Helen yerine kaçırıldığına inanıyor musun? Katoptris Medusa'nın silahı mı? Ne saçma bir kurgu! =_=

Skylar Green: Bir kere o gorgonda başrol oynayacak tip yok, kusura bakmayın -,-

Percy Jackson: Cidden, Skylar haklı. O kadında öyle bir tip var ki, savaşırken yüzüne bakmadan savaştım. Ama makyajla nasıl değiştirmişlerse hayret ettim, şaştım kaldım O.O

Piper McLean: Percy?! O.o Sende mi şu salak diziyi izliyorsun?!

Annabeth Chase: Percy, sana kaç defa o diziyi izleme dedim! Sonra geceleri rüyana giriyor, pandasız uyuyamıyorsun...

Percy Jackson: ...

-Percy Jackson çıkış yaptı-


-Hephaistos yeni bir durum paylaştı-

Hephaistos: Yani demek istediğim, Olimpos TV'de iki saatlik boş bir zaman dilimi var ve Aelous'un hava durumundan sonra araya ihtiyacı var. Aelous bu, boru değil! Bir tanrı sonuçta! (Aelous bunu beğendi)

-Yorumlar-

Apollon: Ciddi misin? Bu SÜPER bir şey! Ve tabi ki de program yayınını ben alacağım. Adı da Apollon'dan İyi Olamazsın olan bir şarkı yarışması olacak! Juri de, sunucu da, kameraman da ben olacağım B)

Hera: Hayır, hayır, hayır sevgili Apollon. Bu yayın tabi ki de Tanrıça Hera ile Evlen Benimle adlı bir evlilik programı olacak. Ses ve şarkı yarışmalarına bin basar!

Percy Jackson: İkinize de kocaman birer HAYIR! Bu program Deniz ve Deprem Hakkındaki Her Şey adlı bir tartışma programı olacak. (Poseidon bunu beğendi)

Percy Jackson: Aslında Çizburger Yer Misin? adlı bir yemek programı da olabilirdi... (Poseidon bunu beğenmedi)

Percy Jackson: Hadi ama baba! Çizburger harikadır!

-Poseidon çıkış yaptı-

Percy Jackson: Oww... O_O

Demeter: Hepiniz boş konuşuyorsunuz! Hepinizi ancak çiftçilik paklar! Bu yüzden de programın adı Çiftçilikten İnciler olacak. Sunucusunu da Persephone yapacağım!

Persephone: Anne, cidden mi? -_- Şu an kuafördeyim bugün Hades'le evlilik yıl dönümümüz, üzgünüm...

Demeter: Ahhh ahhh! Seni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de vermedimmmm... Diley diley, dağlar dağlaaaar...

Hera: Evlilik programı dediysem evlilik programı olacak! O kadar!

Apollon: İLK BEN DEDİM! ŞARKI YARIŞMASI OLACAK!

Afrodit: Ah, lütfen saçmalama Apollon. Program olacaksa, bu asla ses, müzik ya da onun gibi boş bir şey olmayacak. Reyting almak istiyorsa Hephaistos Bu Tarz Afrodit'in adlı bir moda yarışması yapmalı! =_=

Alison Lake: Öğğğğk... Moda mı?

Afrodit: Apollon, çocukların hiç tarz değil -,-

Nico di Angelo: Hepsinden daha iyi bir fikrim var benim. Nasıl Kusursuz Cinayet İşlenir? diye bir programda uygulamalı gösterme yapabilirim. İlk kurbanım... Pardon, konuğum da Flynn olur! >:) (Miranda Crawe, Ares ve işkence etmeyi seven 378 diğer kişi bunu beğendi)

Hephaistos: Dostum, artık bir karar verin. Yayın saatine az kaldı, stüdyoyu hazırlamam lazım. Hera'nın izdivaçını mı koyayım?

Dionisos: Hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, hayır, hayır ve kesinlikle hayır! Reyting mi istiyorsun Hephaistos? O halde gece yarısından başlayıp sabahın körüne kadar sürecek olan bir eğlence programı yapmalısın. Adı da Dionisos ile At Kendini Diskolara olacak. Ben sunabilirim, sabaha kadar parti, dans, içki, eğlence... B)

Athena: Ha ha *-* Eğlence demek. Gençlerin aklını boş boş işlerle doldurma Dionisos, biraz akıllarına bir şeyler girsin diye bir bilgi yarışması olacak bu program!

Ares: Bilgi mi? Öööğğğk :S Bence tüm melezlerin hepsini iki takıma ayırıp ıssız bir adaya tıkmalı ve aç - susuz bırakıp habire savaştırmalıyız! Muhawahahahwaha! Adına ne koysam acaba, SurvivorAresForever mı olsa? (Irene bunu hiç mi hiç beğenmedi)

Irene: Çok canisin Ares! Kan dökülmesine bayılıyor musun? Bence program kimsesiz çocuklar için bağış fonu olabilir. Herkes yayın saatinde telefonla bağlanıp para bağışlar. Ahh... Ve dünya daha iyi bir yer olur...

Hephaistos: Yayın saati geldi! Hangisini yayımlıyorum, çabuk karar verin!

Athena: BENİMKİNİ!

Demeter: BENİMKİNİ!

Afrodit: BENİMKİNİ!

Apollon: BENİMKİNİ!

Hera: BENİMKİNİ!

Percy Jackson: BENİMKİNİ! BENİMKİNİ! BENİMKİNİ! Çizburger olanı! BENİMKİNİ! POSEİDON BUNU GÖRMESİN!

Hera: BENİMKİNİ!

Ares: BENİMKİNİ!

Nico di Angelo: BENİMKİNİ!

Irene: BENİMKİNİ!

Dionisos: BENİMKİNİ!

-Hephaistos çıkış yaptı-


-İris bir durum paylaştı-

İris: Millet! Herkes Olimpos TV'yi açabilir mi? Gökkuşağı ve poniler hakkında bir çizgi film yayımlanıyor. Muhawahahahwahwa ben kazandım! >:3


Yazan: Alison / Ecem


Melezler İnternet KullanırsaWhere stories live. Discover now