20.BÖLÜM

81 2 0
                                    

Başımı eğdim. ve Will'in Cesedine bakakaldım.Peter ise şok olmuştu."Buradan gitmemiz gerek Çabuk"dedi. Yola koyulduk.Violet "sırada kim var?" diye sordu.Peter önündeki 10 yaşlarındaki çocuğu gösterdi gülerek

Akşam Arenada Capitol'ün Marşı duyuldu.sonra ölen Haraçlar gösterildi Will'de vardı. "ben 12 saydım" dedim.Peter ise "bende öle saydım.Daha ilk günde bu kadar kişi öldüyse işimiz kolay "dedi. Ama baya Çetinceviz Haraclar vardı.işimiz asla kolay olmayacaktı.Ağaçların,Çalıların arasında uyuyakaldım.

Johhny.
gece rüyamda onu görüyorum.Beyaz takım elbiseyle tam karşımda Bana sesleniyor.Sonra Başkan Wilson geliyor.Kafasına silah dayıyor ve öldürüyor.
Çığlık atarak yattığım yerden kalktım.Oku ve yayı aldım.Kahvaltı için biraz birşeyler arayacağım.Bir dereye geldim.karşıya geçmek için ayağımdaki Botları cıkartıyorum. taytı kıvırıyorum.Ve ayaklarımı buz gibi suyun içine Sokuyorum.Birkaç meyve gözümù kesiyor hemen dallarından koparıyorum. Bunların böğürtlen olduğunu sonradan anlıyorum.
Peter ve müttefiklerin yanına geri döndüğümde hepsi uyanmış ve oturuyorlar.Meyveleri ortaya döküyorum.Herkes saldırıyor.

Sonra Yine o marş ve yine ölüler, bu sefer 6 kişi saydım."18 Aman Tanrım 18 kişi Kaldık. " dedim "Kurtulmamız gereken 14 kişi kaldı" dedi Gülerek."Hey Merhaba " dedi.Tanimadıgımız biri, arkasında 2 erkek ve 1 kız daha vardı. Kız o kadar ucubeye benziyordu ki bir ara ondan Tırstım."Benim Adım. Beatrice, bunlarda Jimmy,Nick ve Stella " dedi. Peter ise "oh sonunda 2 erkek geldi.bu kadınlarla kafayı yiyecektim" dedi Haykırarak.Ben ise Hangi Mıntıkadan geldiklerini Merak ettim ve sordum."Hangi Mıntıkadansınız?" diye sordum. "Biz ikimiz 5.bu ikiside 7.mıntıkadanlar"dedi Beatrice ardından Violet çığlık attı.
"Hayır Aman Tanrim " Avox Kız ölmüştü.Ağzı kan içindeydi.
tek bir nedeni vardı.
Zehirli Meyveler.

AÇLIK OYUNLARI :BAŞKENT DÜŞTÜ  (BİTTİ)Where stories live. Discover now