26.BÖLÜM

104 2 0
                                    

"Ne dedin duymadık ?" dedi.Dexter "Hiç bir şey demedim,sadece oyunlar benim için kolaydı.çünkü haraçlar hep küçüktü.ve hepsi.de.öldü. anlayacağın Dexter biz.kazandık"dedim.Ama içim hala acıyordu."İşte kızımız kendine güvenine hayranım."dedi.Dexter  sonra etrafına bakındı "Peter nerede?" diye sordu.bunu söylemek zordu. ama artık Peter'dan nefret ediyordum."O biraz rahatsız" demekle yetindi Liam.
"Peki.size.teşekkür ederim işte Galiplerimiz" dedi.ve tüm oturanlar ayağa kalkıp alkışladılar.

"Ne yani bu kadar mı? sadece Peter rahatsız mi diyebildin"dedi Harry
"Daha ne.diye bilirdim." diye.karşı çıktı.Liam

"Kristen bir gelirmisin Tatlım."dedi Vanollope, baya ciddi bir şekilde her zamanki tavrından daha farklı ve Tedirgin,"Ne oldu?" diye.sordum biraz çekinir gibi oldu.ve sonra söyledi."Başkan Eans seni çağırıyor" Neden beni çağırıyor du.ki "Neden peki " deyiverdim.
"Bir bilgim yok sadece çağırdı."dedi.Hemen Kuliste üstümü değiştim.ve Capitol'e yol aldım
Hafif ve tedirgin adımlarla ilerliyordum.arkamda 2 muhafız benimle ilerliyordu.Bu siyah kıyafetlerin içinde robot gibi yürùyodum.Oldukça dardı.Saçlarım Dağınık ve oldukça makyajlıydım.

Kapıdan içeri girdiğimde direk başkanın tavırları dikkatimi çekti.Simsiyah bir takım elbise giymiş saçlarınì geriye yatırmıştı.sanki yıllardır beni bekliyordu.ve hemen söze girdi."Nerelerdeydin,tabi kùçùk galibimiz Televizyona çıktı." dedi.Sanki kendim çıkmak istemiştim.bir şey demedim ve.oturdum."Bak Tehlikedeyiz.Helen Evidence'den bahsetmiştim.Değil mi ? " Evet o kadın başkan olmak istiyordu. ama olamazdı."O kadın Bütün Mıntıkaları ayağa kaldırdı. Ve mıntıkalar artık Capitol'e itaat etmiyorlar.Mıntıkaları ele geçirdi.şimdi sence nereyi ele geçirmek istiyor.Biliyor.musun?" dedi.Odadaki dev televizyon'a baktığımda Mıntıkalardaki savaşan insanları görmüştüm.Helen Evidence'inde istediği tek yer kalmıştı.
Capitol.

BÖLÜM 1 SONU.


AÇLIK OYUNLARI :BAŞKENT DÜŞTÜ  (BİTTİ)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin